Tęsiam toliau,
sena tema ČIA
Gimdykime Trakuose!
Apie antrą gimdymą tai aš irgi bijau...Buvau jau kaip ir viską užsimiršus, bet dabar viskas kyla į viršų, ir nu tokia baimė kad... Irgi vis patyliukais pagalvoju apie CP...
QUOTE(patrakusi @ 2009 08 07, 15:49)
Apie antrą gimdymą tai aš irgi bijau...Buvau jau kaip ir viską užsimiršus, bet dabar viskas kyla į viršų, ir nu tokia baimė kad... Irgi vis patyliukais pagalvoju apie CP...
ir aš bijau , nu nieko, niekur nedingsim, vistiek turėsim pagimdyti , sako, jei nuteiki save blogiausiam, visada gerai sekasi, reikia ir mums taip nusiteikti , matai, tos kurios gimdo pirmą kartą dar nežino ko laukti ir ko bijoti, o mes jau žinom
QUOTE(geleta @ 2009 08 07, 21:51)
ir aš bijau , nu nieko, niekur nedingsim, vistiek turėsim pagimdyti , sako, jei nuteiki save blogiausiam, visada gerai sekasi, reikia ir mums taip nusiteikti , matai, tos kurios gimdo pirmą kartą dar nežino ko laukti ir ko bijoti, o mes jau žinom
Na, kai pirmą kart man reik gimdyt, tai gąsdina nežinia
Aš norėčiau paklausti tų, kurios neperseniausiai gimdė Trakuose ar duoda naktinukus ar reikia turėti savus
Aš norėčiau paklausti tų, kurios neperseniausiai gimdė Trakuose ar duoda naktinukus ar reikia turėti savus
Duoda ten naktinukus,tokius "madingus",kad savu nereiketu tepliot
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 08, 16:40)
Na, kai pirmą kart man reik gimdyt, tai gąsdina nežinia
duoda bet as tik gidziau su ju naktiniais, o po gimdymo 2 val praejus iskart savo uzsidejau kazkaip savi arciau kuno
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 08 08, 21:05)
duoda bet as tik gidziau su ju naktiniais, o po gimdymo 2 val praejus iskart savo uzsidejau kazkaip savi arciau kuno
tai aišku su savais maloniau, bet išpurvinti paimti galima ir jų pradžioj, pamenu tokie baisūs jie, platūs, kaip senų bobų, nors jau praėjo 6 metai, gal kitokie dabar
Tokie patys senoviniai ir dabar
QUOTE(giluzis @ 2009 08 08, 19:46)
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 08 08, 21:05)
Šaunu, nereikės teplioti savų
QUOTE(Laurukasr @ 2009 08 09, 17:12)
Šaunu, nereikės teplioti savų
As tai buvau isidejusi savo naktinius, bet taip ne karto ju ir neapsivilkau, man visai tiko ir patiko ligonines Keisdavo juos kas diena, tai visai
QUOTE(linafra @ 2009 08 09, 20:18)
As tai buvau isidejusi savo naktinius, bet taip ne karto ju ir neapsivilkau, man visai tiko ir patiko ligonines Keisdavo juos kas diena, tai visai
ir aš įsimečiau sdavus dėl visa ko, bet gal irgi neteks panaudoti
Na, kaip ir sakė kitos, tikrai duoda naktinius. taip, jie beformiai, bet man visai neblogai buvo ir pirmąją parą - paprašiau slaugutės švarių naktinukų(savų dar nesinorėjo rengtis), tai moteriškė atseikėjo trejus - galima nesibaiminti dėl išsitepimo/ pasikeitimo.