Sveikos
dar negimdau
o tie skausmai tikuosi, kad praeis
MeGu, jau žolė nupjauta o tu toli gyveni?
Na oreliamtai nekoks dabar - lyja..
kazin kaip rytoj..
Kelinta valanda tariames? GAlima ir su vaikais ( neserganciais) Nes mano vaikas tai bus salia visa diena - ryt neturiu kur palikti
kazin kaip rytoj..
Kelinta valanda tariames? GAlima ir su vaikais ( neserganciais) Nes mano vaikas tai bus salia visa diena - ryt neturiu kur palikti
QUOTE(kice @ 2009 08 11, 22:02)
Na oreliamtai nekoks dabar - lyja..
kazin kaip rytoj..
kazin kaip rytoj..
Maniškis irgi neserga. Tik klausimas koks oras rytoj bus. Svarbu ne nuo 8 ryto.
Sveikos,
Ar įvyko šiandien kas nors?
O kur paliulaite dingus?
Ar įvyko šiandien kas nors?
O kur paliulaite dingus?
QUOTE(jurguliux @ 2009 08 07, 19:23)
Sveikos
peaėjusios temos pliotkininkės:
jurguliux 182
MeGu 126
paliulaite 123
kice 79
Kivilė 56
Ryški 32
Aš dar negimdau nors visai nieko prieš bučiau jau gerai bent tiek kad MB išėjo atostogų, bet prie namų bus
Kivile, tai gal ir iki Pakruojo datrauksit
peaėjusios temos pliotkininkės:
jurguliux 182
MeGu 126
paliulaite 123
kice 79
Kivilė 56
Ryški 32
Aš dar negimdau nors visai nieko prieš bučiau jau gerai bent tiek kad MB išėjo atostogų, bet prie namų bus
Kivile, tai gal ir iki Pakruojo datrauksit
Gal jau dviese? Iki Pakruojo nedatraukėm, po Šiaulius palakstėm ir tiek.
kur jau kas galejo ivykti be taves.. Pakankamai sunku susitarti - retai lankomes, arba kokie pasikeitimai darbotvarkese ivyksta..
QUOTE(kice @ 2009 08 12, 16:09)
kur jau kas galejo ivykti be taves.. Pakankamai sunku susitarti - retai lankomes, arba kokie pasikeitimai darbotvarkese ivyksta..
O tai gal kada dviese padarom susitikimą?
Galetumem
ale rytoj man reikia klecka nuvezti pas gydytoja, bo nebeprisimenam kaip atrodo, o penktadieni as isvykstu i Siaulius
ale rytoj man reikia klecka nuvezti pas gydytoja, bo nebeprisimenam kaip atrodo, o penktadieni as isvykstu i Siaulius
QUOTE(kice @ 2009 08 12, 17:04)
Galetumem
Lapėnienė atostogauja. Pas vaikų gydytoja jau reikia registruotis.
Vesiu ir aš mažylį dėl medicininės. Reikia pradėt ruošt darželiui. O kada pati eisi dėl medicininės, dėl darbo?
Sveikos
na dar dviese, bet viename
QUOTE(Kivilė @ 2009 08 12, 16:09)
Gal jau dviese?
na dar dviese, bet viename
QUOTE(jurguliux @ 2009 08 12, 17:14)
O mes jau laukiam kada gimdysi.
Įdomu, ar ryški jau pagimdė?
Sveikos
na vis dar laukiam
o kiek žinau Ryški ligoninėje, vakar kakleis prasidares buvo 2,5 cm, eina kamštis, tai manau jau greit
QUOTE(MeGu @ 2009 08 12, 21:51)
na vis dar laukiam
o kiek žinau Ryški ligoninėje, vakar kakleis prasidares buvo 2,5 cm, eina kamštis, tai manau jau greit