Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunės L/D "Šnekutis"

QUOTE(klopedija @ 2011 11 12, 14:19)
Nežinau, ką konkrečiai turite omeny, bet darbo laikas prieš šventes visada būna valandą sutrumpintas.

o penktadieniai? nemalonei nustebino, kad penktadieniais nuo šiol sutrumpintas darbo laikas 1 valanda. Mokyklose to tikrai nėra.
Atsakyti
Lankom jau trečius metus ir kiek pamenu, visą laiką penktadieniais darželis dirba trumpiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PUCA @ 2011 11 17, 10:29)
Man įdomu pasidarė, ar kad vaikas gautų šiame darželyje paprastas logopedės konsultacijas būtinai reikia praeiti visas pedagogines/psichologines komisijas ir gauti įvertinimus, neužtenka paprasto gydytojos įrašo pažymoje???
Nes prieš tai lankėm kitą darželį, ėjo pas logopedę ir jokių komisijų nereikėjo, buvo tik gydytojos įrašas, kad reikalingos logopedo konsultacijos. O čia logopedė pareiškė, kad dirba tik su vaikas, kurie turi pažymas iš komisijos, nes jai ir taip darbo pakanka, o kituose darželiuose, kur logopedai atseit neturi darbo, tai gal dirba ir su vaikais be pažymų....  g.gif
man jau čia tiesiog įstatyminė pusė įdomi pasidarė, nes kaip suprantu įstatymai visiems darželiams vienodi ar ne?

Sveika,
Del istatymines puses - nezinau, bet siulau pasigilinti i darzelio darbo nuostatus ir vidaus taisykles. Be to pagrindiniame http://www.snekutis.kaunas.lm.lt/ puslapyje aiskiai parasyta koks tai darzelis. detaliau skiltyje "bendroji informacija". Jeigu naudojates internetu, tai naudotikes tikslingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2011 11 17, 11:48)
Lankom jau trečius metus ir kiek pamenu, visą laiką penktadieniais darželis dirba trumpiau 4u.gif

Gaila, kad ne visiems tėvams, kurių vaikai lanko darželį, darbo laikas penktadieniais trumpesnis.
Atsakyti
Dėl penktadienio man naujiena g.gif

Dėl logopedės jau išsiaiškinau, tvarka man nepatinka schmoll.gif bet kokia jau yra tokia, šiuo atveju jau mums teks taikytis prie darželio, o ne jam prie mūsų biggrin.gif

Na ir ką, noriu pasidžiaugti, vaikas kas dieną iš darželio grįžta su naujais sakiniais. Ir dėka tokių pačių vaikučių kompanijos - bendravimas padarė savo. Net nustebina, anksčiau traukiau po vieną žodį, o dabar jau pradeda patys lietis.

Vakar man papasakojo, kad jo grupėje yra labai graži mergaitė, kuri jam patinka, ryte kai nuvežiau į darželį parodė - ir toks susigėdęs, sakė, kad čia jo graži draugė lotuliukas.gif

Auklėtojos mūsų kol kas atrodo puikios... ir su auksine kantrybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madi @ 2011 11 17, 13:48)

Man atrodo, kad visai ne trumpiau. Jeigu taip būtų, tai tada ir darželio darbo grafike būtų nurodyta - vienomis dienomis taip, o penktadienį - trumpiau. Trumpiau gaunasi tiesiog automatiškai - ateina tėvai pasiimti vaikus, visus pasiima, tai auklėtojos irgi eina namo, nelaukia darbo pabaigos, jeigu vaikų nelieka. O penktadieniais dauguma tėvelių gal ir dirba trumpiau.. Ofisuose kur nors.. gamyboje tai tokia tvarka negalioja.
Papildyta:
QUOTE(PUCA @ 2011 11 17, 17:42)
Dėl logopedės jau išsiaiškinau, tvarka man nepatinka  schmoll.gif bet kokia jau yra tokia, šiuo atveju jau mums teks taikytis prie darželio, o ne jam prie mūsų biggrin.gif

Turit sveiką vaiką, na be kokių tai sutrikimų, tai ir džiaukitės 4u.gif Aišku, eilėraštukai yra gėris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PUCA @ 2011 11 17, 15:42)
Dėl logopedės jau išsiaiškinau, tvarka man nepatinka  schmoll.gif bet kokia jau yra tokia, šiuo atveju jau mums teks taikytis prie darželio, o ne jam prie mūsų biggrin.gif
Ne taip jau sunku nueiti į tą PPT. mirksiukas.gif Užsiregistruojat Jums patogiu laiku, pranešat grupės logopedei, tada įstaiga parašo tokią pažymą, kurią nešat į PPT - ir valio!!! ploja.gif - gaunat logopedo pagalbą. mirksiukas.gif
Tik eilės gali reikėti laukti iki sausio-vasario.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 11 17, 17:18)
Man atrodo, kad visai ne trumpiau.

Nu nežinau, tiksliai, bet pamenu, kai pernai vieną penktadienį atėjau prieš penkias, maniškė jau buvo viena su aklėtoja, kuri pasakė, kad jau norėjo man skambinti, nes juk penktadieniais dirba trumpiau ax.gif
Atsakyti
Mes namie sėdim per šalčius nes sergam, bet auklėtojos kol kas neklausiau, kaip tvarka darželyje per šalčius? Vienuose darželiuose reikia mokėti, jei -20, kituose ja ne, kaip šitam tvarka?

Čia ištrauka iš straipsnio, tai turėtu galioti ir pas mus...

Be to, sostinės taryba nustatė, kad temperatūrai nukritus žemiau nei 20 laipsnių šalčio tėvai gali nevesti savo vaikų į darželį ir neprivalės mokėti už maitinimą. Vis dėlto darželiai per šalčius dirbs įprastai - ar vaiką vesti į darželį sprendžia patys tėvai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PUCA: 02 vasario 2012 - 10:24
Mums vakar sakė, kad mokėti nereikės, jei nevesim 4u.gif
Atsakyti
Kad galvų neskaudėtų: http://kaunas.lt/index.php?742711541 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos, radau logopedinį draželį 4u.gif kol kas tik paskaičiusi forume. Kaip čia reikalai lankantiems? Ar lengva papulti šiuo metu, t.y. rudeniui. Gyvenam kaip ir netoliese, reiks pašmirinėti kad aplinkui, aplinką apsižiūrėti, ar saugu vaikučiams... pati mėgstu namie palaikyti tavrkingą aplinką, tai kažkodėl išorė traukia akį pirmiausiai smile.gif
Atsakyti