Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunės L/D "Šnekutis"

QUOTE(naitas @ 2011 10 16, 00:03)
o aš tai jau pora savaičių esu dideliame klausime savęs - KAM aš vedu tuos vaikus į darželį.. šalta grupėje.. dvi savaites eina, dvi savaites serga.. sušalusius dar išveda į lauką.. košmaras.. kam man reikia dabar to darželio..  unsure.gif

hmmm....negali buti unsure.gif
QUOTE(Džinė @ 2011 10 16, 00:10)
dar nešildo? ohmy.gif tai jau nuo pirmadienio tikrai turėtų įjungti g.gif

pas džiniukę mokyklą Šilo pradėjo ketvirtadienį šildyti thumbup.gif

Šildo darželyje jau visa savaitę thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2011 10 16, 00:23)
hmmm....negali buti  unsure.gif
Šildo darželyje jau visa savaitę  thumbup.gif  wub.gif

nu tai maniškiai gi serga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 10 16, 00:36)
nu tai maniškiai gi serga  verysad.gif

sveikatytes maziuliams 4u.gif
Atsakyti
Patarkit mamytės... mano vaikis keturias dienas paėjo į darželį ir iki dabar sirgom doh.gif aišku mažiuką užkrėtė, tas su 40 laipsnių temperatūra, lyg pasveiko, bet sugebėjo atkristi... ir vėl abu doh.gif dabar šiaip ne taip išvargau, lyg pasveiko, nors dar pakosėja.

Tai vietoj to, kad eičiau į darbą sėdėjau namie su abiem sergančiais vaikais, o dabar nuvesiu į daržą juk vėl užsikrės. Maniškiai naminiai, net slogos neturėję, tai žiūriu tik išeina ir parsineša iškart, ir labai sunkiai :/ nebenoriu ligų schmoll.gif vyresnėlis lengviau perneša, bet mažius baisiai, ištisai su vaistais. Ir kaip su tom ligom susitvarkyti?

Juk eina į darželius, net lopšelius ir neserga? Nemie juk ištisai irgi nelaikysiu :/
Atsakyti
Žiauru, kai vaikas ištisai serga: organizmas nuo antibiotikų ir kt. vaistų silpsta, mamai širdis plyšta, kad vaikas kamuojasi, o nervai genda dėl to, ką pasakys darbdavys... unsure.gif
Bet ligos kolektyve neišvengiamos, vaikai vieni nuo kitų užsikrečia. Tik vieni lengviau serga, kiti sunkiai. Tą pati pastebėjot iš savo vaikų. Labai linkiu, kad kuo greičiau išsikapstytumėt. 4u.gif
Kaip susitvarkyti su ligom? Jei kas žinotų universalų "receptą", niekas nesirgtų. Siūlyčiau gerti imunitetą stiprinančius papildus, arbatas. Jei vaikai ne alergiški, labai geras "miksas": malta citrina, imbieras, sumaišyti su medumi lygiomis dalimis. 4u.gif

Sveikit. 4u.gif
Atsakyti
PUCA - deja,nepaguosiu - ligų neišvengsit 4u.gif Reikia profilaktiškai vaikus grūdinti, stiprinti jų imunitetą. Bet ir tada negali būti tikra,nes tų virusų kasmet vis naujų ir naujų atsiranda.

Retas vaikas iš namų atėjas į darželio kolektyvą nesuserga. Ypač pačius pirmus metus. O vėliau, organizmas įgauna imunitetą ir tos ligos nebūna tokios dažnos. Beto, juk ruduo - pats geriausias metas įvairioms infekcijoms ir virusams pulti.

Prisidedu prie klopedijos palinkėjimų - sveikit 4u.gif

Atsakyti
Dėkui 4u.gif praeitais metais irgi buvau pradėjusi leisti vaiką į darželį, tada mažiukas tik gimęs buvo, vyresnėlis parnešė iš darželio kažkokį virusą, užkrėtė mažiuką, atsidūrėm reanimacijoj, 5 dienas ten prie visų aparatų prijungtas kūdikis doh.gif paskui dvi savaites klinikose, antibiotikai kas 4 valandas, visas akis praverkiau, jau ir pačių blogiausių minčių buvo, bet pagaliau atitaikė antibiotikus ir pasveiko. Tik gydytojas perspejo, kad dar vieno užkrato mažiukas neatlaikys (beje viruso neatpažino) tai ir baigėm su daržais.
Ir dabar matyt, po tokios patirties, perdaug jautriai žiūriu į ligas. Galvoju ką darysiu, blogiausiu atveju darysim pertrauką iki pavasario, tada gal ligų mažiau bus.
Atsakyti
QUOTE(PUCA @ 2011 10 21, 17:31)
Dėkui  4u.gif praeitais metais irgi buvau pradėjusi leisti vaiką į darželį, tada mažiukas tik gimęs buvo, vyresnėlis parnešė iš darželio kažkokį virusą, užkrėtė mažiuką, atsidūrėm reanimacijoj, 5 dienas ten prie visų aparatų prijungtas kūdikis  doh.gif paskui dvi savaites klinikose, antibiotikai kas 4 valandas, visas akis praverkiau, jau ir pačių blogiausių minčių buvo, bet pagaliau atitaikė antibiotikus ir pasveiko. Tik gydytojas perspejo, kad dar vieno užkrato mažiukas neatlaikys (beje viruso neatpažino) tai ir baigėm su daržais.
Ir dabar matyt, po tokios patirties, perdaug jautriai žiūriu į ligas. Galvoju ką darysiu, blogiausiu atveju darysim pertrauką iki pavasario, tada gal ligų mažiau bus.

aš irgi dariau vienų metų pertrauką dėl ligų doh.gif
taip, kad niekaip nepaguosiu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos wink.gif ruosiames nuo 2011.11.07 pradeti zygiuoti i si darzeli pas aukletoja Birute. Gal kas galit pasidalinti patirtim apie ja?
Atsakyti
QUOTE(Eidzi @ 2011 11 01, 21:29)
Sveikos, merginos wink.gif ruosiames nuo 2011.11.07 pradeti zygiuoti i si darzeli pas aukletoja Birute. Gal kas galit pasidalinti patirtim apie ja?

mastau.gif nu kad lyg ner tokiu vardu auklejos siame darzelyje mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2011 11 01, 22:31)
mastau.gif nu kad lyg ner tokiu vardu auklejos siame darzelyje mastau.gif

bus proga susipazinti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 11 01, 22:40)
bus proga susipazinti hihihi.gif

nono.gif nejuokinga visai unsure.gif
esme tame kad nebus su kuo pazindintis doh.gif
Atsakyti