Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunės L/D "Šnekutis"

<...Taip. Dabar vaiką leidžiu į mokyklą, ir mokyklos logopedė labai gyrė "Šnekučio" vaikus, nes jie ateina su aiškia tartimi, su pripratinta rankute rašymui, su pradėta lavinti fonemine klausa...>

Pritariu issakytai nuomonei. Mano vaikas pateko i "rankas" pas logopede Saule Marija. Is tikruju vaikas labai jaucia zodi. Skaityti jam siek tiek sunkiau sekasi, taciau rasyti - suppperrr biggrin.gif . Jis tiesiog nori rasyti bigsmile.gif . Tad del darzelyje dirbanciu logopedu kompetencijos man nekyla jokiu klausimu.

Del masazu - is tikruju ji gali ir nespeti. Mums pasiseke - gal tais metais buvo maziau vaiku arba su svelnesnem diagnozem, tad ji masazavo, nors to net nesitikejau.

Kazkas klause del seragamumo - turiu patikinti, kad situacija pagerejusi - juk pakeite langus, duris. Kita vertus 3 metukai - pats sudetingiausias laikas - vaikai daznai sega. Maniskis kaip pradejo nuo 1,9 metu tai iki 4,5 metu "karstas" buvo. Po to kazkaip susinormalizavo.

Linkiu visoms mamytems "giliai ikvepti ir suskaiciuoti iki 10" - nusiraminti ir tiesiog leisti gyvenimui teketi sava vaga. Po 1-2 men pamatysit, kas gerai, o kas netinka. Bet patikinu, visada galite akis i aki pasikalbeti su aukletojom ir buti tikra, kad jusu pokalbis niekam nebus perpasakotas, tai galiu pasakyti is savo patirties cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reginulka: 28 rugsėjo 2011 - 08:16
QUOTE(PUCA @ 2011 09 27, 23:26)
Kokie atsiliepimai būtų apie auklėtojas Raimondą ir Vidą smile.gif?

pirmąkart girdžiu tokius vardus hihihi.gif Vadinas, liuks auklėtojos.. neskamba.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 09 28, 08:25)
pirmąkart girdžiu tokius vardus hihihi.gif Vadinas, liuks auklėtojos..  neskamba.

aha, ir aš "perkračiau" g.gif neskamba laugh.gif
Atsakyti
O gal kas galit pasidalinti patirtim su aukletojom Danute ir Erika?
Atsakyti
QUOTE(PUCA @ 2011 09 27, 21:26)
Kokie atsiliepimai būtų apie auklėtojas Raimondą ir Vidą smile.gif?

Apie Aukletoja Vida tai nz nieko,o va Raimonda tai aukletoja is Didziosios raides,mano sunus pas ja lanke 3 metus,niekada nebuvo jokiu problemu,labai daug ismokina,uzsiema su vaikais,labai atsakingai dirba,be galo siltas,geras zmogus.O apie kurybinę veikla tai tik simtas balu,net nera ka kalbet tiek prigalvodavo vaikams vaidinimu,uzduoteliu kad net pareje namo sakydavo"greiciau varom i darzeli Raimonda jau bus vel ka idomaus sugalvojus",zodziu tikrai nesibaimindami galit savo vaikus patiketi aukletojai Raimondai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Niekada neisskirdavo nei vieno vaiko visus mylejo vienodai,saunuole ta musu Raimonda thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jei turite kokiu klausimu mielai atsakysiu. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nananina: 05 spalio 2011 - 13:04
Ačiū Nananina už atskymą smile.gif tikrai nuraminot. Nors ir man Raimonda pasirodė puikus žmogus.

O auklėtoja Vida tokia pagyvenusi, jau bijau, kad per gera doh.gif mano vaikas ten savivaliauja pas ją, nei miega, nei valgo... bet jų patirtis didesnė su vaikais nei mano, manau su laiku viskas susitvarkys.

Darželiu kol kas labai patenkinti, jei tik ne ligos - dabar sergam :/

Dar toks klausimėlis - ar leidžiate vaikučius su sloga į darželį?
Atsakyti
QUOTE(PUCA @ 2011 10 05, 15:27)

aš - NE. Ir man nepatinka, kai kitos mamos atitempia sergančius vaikus. Šitie sloguojantys užkrečia kitus. Pridaro problemų kitoms mamoms.. čia mano argumentas, jeigu ima teisintis "nėra kur palikti".. o tai kur man palikti?? kai vaikas užsikrečia..
Atsakyti
QUOTE(PUCA @ 2011 10 05, 13:27)
Ačiū Nananina už atskymą smile.gif tikrai nuraminot. Nors ir man Raimonda pasirodė puikus žmogus.

O auklėtoja Vida tokia pagyvenusi, jau bijau, kad per gera  doh.gif mano vaikas ten savivaliauja pas ją, nei miega, nei valgo... bet jų patirtis didesnė su vaikais nei mano, manau su laiku viskas susitvarkys.

Darželiu kol kas labai patenkinti, jei tik ne ligos - dabar sergam :/

As ir neleizdavau,net pati Raimonda pasakydavo tevam kad gal geriau neveskit kad viruso kiti nepasigautu,tik aisku kokia ta sloga budavo.Jau kaip tevai atveda vaikus kurie net neprakvepuoja per sloga tai manau tik vaikui blogiau daro o niekam kitam.
Atsakyti
Pernai būdavo ant sienos parašyta, kas kiek ir už kiek reikia mokėti - įkainiai dienos maitinimo, išskirstant pusryčius, pietus ir pavakarius.. Šiais metais nematau.. Įdomu, ar kas pasikeitė kainose?
Atsakyti
apie slogas.... "aciu" teveliam kurie sloguotus vaikus vedat. jau 10 dienu atgulejom ligoninej su plauciu uzdegimu. zodziu nei savi nei svetimi vaikai nerupi.....
Atsakyti
o aš tai jau pora savaičių esu dideliame klausime savęs - KAM aš vedu tuos vaikus į darželį.. šalta grupėje.. dvi savaites eina, dvi savaites serga.. sušalusius dar išveda į lauką.. košmaras.. kam man reikia dabar to darželio.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 10 15, 22:03)
o aš tai jau pora savaičių esu dideliame klausime savęs - KAM aš vedu tuos vaikus į darželį.. šalta grupėje.. dvi savaites eina, dvi savaites serga.. sušalusius dar išveda į lauką.. košmaras.. kam man reikia dabar to darželio..  unsure.gif

dar nešildo? ohmy.gif tai jau nuo pirmadienio tikrai turėtų įjungti g.gif

pas džiniukę mokyklą Šilo pradėjo ketvirtadienį šildyti thumbup.gif
Atsakyti