Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunės L/D "Šnekutis"

Sveikos, mamytės 4u.gif

Aš noriu savo mažę užrašyti į šitą darželį lotuliukas.gif Ar ten labai sunku papulti? Ar eilės didelės? 4u.gif
Atsakyti
Mes lengvai papuolėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darul @ 2007 04 20, 17:02)
Mes lengvai papuolėm 4u.gif

Prieš kiek laiko užsirašėt?
Atsakyti
na mes irgi vakar uzsirasem i si darzeli.tai jau nuo lapkricio eisim(nors galejom ir aksciau)tikiuosi viskas bus gerai ir vaikui patiks.
ka domina tai eiliu kaip ir nera clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kiek žinau biggrin.gif eilių nėra 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif kad nėra eilių biggrin.gif
Eisim ir mes užsirašyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano dukra katik baige si darzeli paruosiamaja grupe. Atsiliepimai patys geriausi.Didelis ACIU aukletojai REGINUTEI 4u.gif , labai gera, sauni, mylinti vaikus, labai sauniai suorganizavo isleistuves.vaikai jos labai pasiilgs.Taip pat sekmes aukletojai Rasai laukiant atzaleles smile.gif
Atsakyti
Gal galit kuri mestelt telefono nr,kuriuo galima būtų pasiskambint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edgolė @ 2007 06 28, 17:52)
Gal galit kuri mestelt telefono nr,kuriuo galima būtų pasiskambint  ax.gif

ten, kur darželių sąrašas (prisegta prie svarbių) yra šio logopedinio darželio telefono numeriukas mirksiukas.gif

mano dukra taip pat pradės lankyti šį darželį nuo Rugsėjo 1mos dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2007 06 28, 20:49)
mano dukra taip pat pradės lankyti šį darželį nuo Rugsėjo 1mos dienos smile.gif

lengvai patekot?prieš kiek laiko užsirašę? g.gif
Atsakyti
Tikrai labai puikus darzelis,mano vyresnelis baige paruosiama grupe,tai kiek visko ismoko net nesitikėjom,kad toki gabu vaika turim tongue.gif namie jo talentai nepasireiksdavo.Mazaji taip pat uzrasem,nors jam dar tik 2,2 metuku,o eit pradesim nuo kitu metu balandzio bigsmile.gif Nuostabios ir auklėtojos ir vedėja,muzikė,logopedės tikrai puikus darzelis,o vaikus ten teveliai veza ir is Kazlu rudos ir is Jurbako,Domeikavos,Ezerelio ir t.t.
Atsakyti
Labas, mamytes.Mes irgi lankysim sita darzeli,jeigu mus priims.Uzsirasem birzelio menesi. Kokiu graziu atsiliepimu cia prisiklausem!Susitiksim biggrin.gif Musu kalba nera labai bloga, bet niekur kitur neradom vietos,o i darzeli eiti jau labai reikia. thumbup.gif
Atsakyti