QUOTE(Cefeidė @ 2009 08 11, 22:52)
Tai gerai, nes būtų reikėję mokėti, o jei nėra labai svarbu, ji tau nepakeitė tos gumytės ir pakeis per paveržimą.
Justyte, o kode tau iškarto nedėjo ant abiejų žandikaulių?
O dar sakykit, gali patys breketai taisyti sakandi? Be eleastikų? Nes jis pas mane kažkoks dabar kitoks.... Anksčiau sukandus krūminiai dantys susikąsdavo kairėj pusėj, o dešinėj nesusikasdavo, o dabar sueina vieni ant kitų... Gal aš čia tik įsivaizduoju kad taip susitvarkė
Justyte, o kode tau iškarto nedėjo ant abiejų žandikaulių?

O dar sakykit, gali patys breketai taisyti sakandi? Be eleastikų? Nes jis pas mane kažkoks dabar kitoks.... Anksčiau sukandus krūminiai dantys susikąsdavo kairėj pusėj, o dešinėj nesusikasdavo, o dabar sueina vieni ant kitų... Gal aš čia tik įsivaizduoju kad taip susitvarkė

nedejo man apacioje is kart, nes kaip jau pasakojau turejau problemu del priekiniu dantu saknu, jos labai trumpos ir daktare mane kad jos tirpsta ir tuo metu negalima deti breketu isvis, ejau pas daug odontologu ir pas saknu specelista ir istyre kad jos pas mane tokios visada buvo ir man uzdejo virsuje ir stebejo ar jos netirpsta nes tada reiketu viska nuimti ir nebenesioti breketu, buvo rizika tai buciau labai daug netekus jei ir apacioje iskart sudetu...

na jau nusifotkinau tik idet nemoku