QUOTE(MICKEYO @ 2009 08 29, 21:01)
Labas vakaras. turiu ir aš tokį "malonumą" , auginu 2 alergiškus vaikiukus. Atėjau pas jūs su diiideliu prašymu. Gal kas maitinate savo vaikiukus ha mišinukais. Labai reiktų po 1 šaukštelį tyrimams. Visos dežutės taaaip nesinori pirkti, nes reikia jų laaabai daug
ieškau tokių mišinukų Aptamil pepti, aptamil pepti MCT , Similac HA , Nan ha, nan1, aptamil low lactose, aptamil pre, neocate
jau padarem 11 mišinukų, nei vienas netinka, o visa bėda prasidėjo , kai Aptamil pakeitė pakuotę ir kaip pagal mane dar ir sudėtį Naujas netinka, o pienuko vaikui dar reikia
ieškau tokių mišinukų Aptamil pepti, aptamil pepti MCT , Similac HA , Nan ha, nan1, aptamil low lactose, aptamil pre, neocate
jau padarem 11 mišinukų, nei vienas netinka, o visa bėda prasidėjo , kai Aptamil pakeitė pakuotę ir kaip pagal mane dar ir sudėtį Naujas netinka, o pienuko vaikui dar reikia
Mes turim Neocate dar kol kas biski.
Papildyta:
QUOTE(ausru @ 2009 08 29, 14:24)
Mamos, ar turit kuri Vitelle Zn kremo? Butu labai idomu kokia jo sudetis . Dirstelejau dabar i ligonines israsa, ziuriu, kad toks kremas rekomenduojamas. Susieskojau internete informacini lapeli, bet kazkodel nenurodyta pilna sudetis, raso tik, kad alyvuogiu aliejaus pagringu, su cinku ir kalciu. Gal sakau visai neblogas, jei kitokiu blogybiu neprideta?
Tuom vitela man atrodo ligoninei tepe mus, tai kazkoks mum netiko.Mes dabar tepames A-derma Exomega, Essex. Neseniai Ugiage Pruriced crema nusipirkau, na lyg ir nieko.
O gal kas tepates "TRICREAM", skaiciau vienam moksliiam straipsnyje, kad neblogas kremas ir nuo niezejimo gelbsti.