QUOTE(vilke_ziema @ 2009 08 29, 09:06)
Sveikos, dziaugemes neilgai, vakar vakare vel isbere, rankytes vel raudonos, gal nereikejo tu geruju bakteriju duoti jam, bet jau tris dienas gere ir tik vakar isbere, todel galvoju, gal nuo moliugo, kuri vakar jam daviau pietum..tepiau excipial, ar kas nors tokiu tepet? reiks turbut tept paprasciausia cuti baza, patikimiau..zodziu , nebegaliu, tiek pastangu ir viskas perniek
dar galvoju, gal reik pas alergologe, bet ka ji man pasakys, as jau nusivyliau, israsys hormonu ir lieps dietos laikytis ir tiek, ta as ir pati zinau..
dar galvoju, gal reik pas alergologe, bet ka ji man pasakys, as jau nusivyliau, israsys hormonu ir lieps dietos laikytis ir tiek, ta as ir pati zinau..
Gali gali, dar ir kaip gali . O pastangų dar reikės ir reikės, dar gal ne kartą jos bus bevaisės, bet pasiduoti negalima , kovoti kovoti ir dar kartą kovoti . Nors kartais kovoji kovoji ir nieko, o nekovoji ir liga savaime pasitraukia . Tikėkime, kad viskas bus ok, iki pat širdies gilumos tuo tikėkime ir tikrai viskas bus gerai
Kad alergologė nieko naujo nepasakys, tai čia nenuostabu, aš dar kartą pasikartosiu - NĖRA DAR ŠIANDIEN STEBUKLINGO VAISTO AD GYDYME .
Lawanda, prašom pasirodyti . Nejau sodyboje užstrigote?
Ausru, žadi bandyti emu taukus?
O ar kas nors dar žadat išbandyti kinotakaros pleistrus? Kaip suprantu kol kas tik dvi mamkos naudojo juos vaikams ir abi patenkintos . Man įdomu kaip būtų uždėjus tuos pleistrus ant sveiko vaiko . Ar to brudo kiekis tas pats būtų, ar matytųsi kitokie rezultatai