QUOTE(NYLE MA @ 2009 08 21, 13:25)
Amica, nėra sąlygų prakaitunukei. Vaikas maudomas, prižiūrimas labai.
Sutinku, kad patyręs, bet tikrai ne diplomatiškas ir gana atsainus. Bet jau su mumis. Gal todėl, kad nebuvom iš anksto užsiregistravę ir nėjom privačiai.Manau teks dar apsilankyt pas jį kai turėsim kraujo tyrimo rezultatus.
Šiandien užsukau į Homeopatinę vaistinę Rotušės aikštėj. Pasiūlė man žirniukus "Complex Apis". Sakė duoti kas valandą ir patikino, kad su antihistamininiais neturi sąveikos. Dar tą medetkų tepaliuką paėmiau. Bet bijausi. Veidukas vistik. Ar bandėt kuri tuos vaistelius?
Sutinku, kad patyręs, bet tikrai ne diplomatiškas ir gana atsainus. Bet jau su mumis. Gal todėl, kad nebuvom iš anksto užsiregistravę ir nėjom privačiai.Manau teks dar apsilankyt pas jį kai turėsim kraujo tyrimo rezultatus.
Šiandien užsukau į Homeopatinę vaistinę Rotušės aikštėj. Pasiūlė man žirniukus "Complex Apis". Sakė duoti kas valandą ir patikino, kad su antihistamininiais neturi sąveikos. Dar tą medetkų tepaliuką paėmiau. Bet bijausi. Veidukas vistik. Ar bandėt kuri tuos vaistelius?
Čia jo tokia natūra. Jis tiesiog toks yra . Humoras jo specifinis, jautrių nervų žmogui gali ir šoką įvaryti . Dėl to ėjimo privačiai... Žinokit jis neima pinigų einant privačiai . Tą galėtų patvirtinti ne viena čia, šioje temoje rašanti mama . Mano draugė ne kartą dukrytę pas jį į privačią kliniką vedėsi, anei karto nepaėmė. O kai jai pačiai bėda buvo ir teko apsilankyti, tai irgi ranka numojo ir pasakė - kitą kartą, dabar nieko nereikia.
Nesu davusi tokių vaistukų, tad nieko nežinau apie juos. Medetkų tepalo irgi nesam bandę.