Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XV tema

Aciu, ausru, uz bepanten'o analize 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mortele @ 2009 09 18, 15:10)
Sveikutes  4u.gif

liudnas ar nelabai AD nuotaikas praskaidrinsiu keliomis mazos musu sventes nuotaikomis:

bigsmile.gif Ir as sveikinu su 1-uoju gimtadieniu clap.gif happybday.gif birthday.gif

Labai jau fainas jubilijatas 4u.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie sveikinimu ir geriausiu linkejimu jubiliatui 4u.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 09 18, 15:31)
Va cia tai man nuojiena, kad skiepuose yra mieliu  g.gif . Tai mums tuo labiau ju negalima  doh.gif . O laikas nuo laiko vis tenka su vaiko pediatre susiimt del tu skiepu.

Jeigu jus turit sienlige, vadinasi vaikiukas jau yra 2-tra karta su alergija. Man alergologianiam taip paaiskino: siais laikais net jeigu abu tevai sveiki tikimybe, kad vaikas gims alergiskas - 50%, o jeigu bent vienas is tevu turi sienlige ar kitokia alergijos forma, tikimybe pagimdyti alergiuka - 90%.

Mes dabar 3-cia pakuote baigiam. Po 1-mos visai graziai atrodem, tai buvau nutraukus, bet dabar jau man aiskeja, kad su sitokia alergija mums teks pastoviai juos naudoti kol isaugsim . O gydytojos rekomendacijomis turetume bent jau metus naudoti.


yra, hepatito b, jei gerai pamenu vieninteliai is rekomenduojamu/ kompensuojamu saraso, kiti - be. o jus visai neskiepijot? ar gavo pirmuosius ligoninej?

na, tikiuosi bent pleistrai jums pades. sunku ilgai laukti rezultato, mes irgi gydemes metus,kol pamazu pradejo viduriavimas mazet, net buvo keista, kad gali buti kitaip...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Meda laikykis, labai uzjauciu, kad teko tiek isgyventi 4u.gif
Mortele, dar karta dideli sveikinimai tavo zuikuciui happybday.gif
Mes siandien grizome is alergologinio, pakartojome tyrimus. Suzinojome, kad esame alergiski ir rugsciam pienui ir saldziam, ir morkai, o as visur jos pridedavau doh.gif na ir musu senieji alergenai nepasikeite, tai kiausinis, zuvis ir riesutai. Alergijos sojai nerado, tai liepe sojos misinuka bandyti...bet as taip bijau, kad pradejus ji gerti mazyle gali jam isijautrinti blink.gif mes gerdami Neocate Advance pamazu pamazu pradejome gereti ir taip baisu vel sugrizti i pradzios taska, na ziuresime kaip cia bus. Tepe mus ten Vitella Zn maisydami su Essex tepalu, sutikau, nes ir pati dabar namuose sintetiniais Emolientais tepu maziuke ir laukiu siuntinuko is Akomos.
Tai tiek naujienos musu fronte.
P.S Ausru, ten ligoninej pats paprasciausias Neocate, ne LCP.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2009 09 17, 15:38)

Bent kiek aš žiūrėjau parduotuvėse tai radau tik nesaldintą pieną su stabilizatoriais ar kažkuo ten, nu su 2 E. Todėl bandžiau (čia sau) su cukrum, bet netiko.
Papildyta:
QUOTE(dautan @ 2009 09 16, 22:32)
Nesuprantu, kodėl kavos negeri blink.gif . Vietoj šokolado kuo puikiausiai tinka hematogenas mirksiukas.gif

Gal mano vaikas nebuvo toks alergiškas, bet per pusę metų nei man, nei jam nieko nenutiko nuo dietos thumbup.gif

Ir šitą bandžiusi blush2.gif , suvalgiau vieną gabaliuką - išbėrė mažylę.
Vienintelis saldumynas man kol kas tinkantis Rududu smile.gif (karamelizuotas sutirštintas pienas su cukrum). Gal kas žino daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
Ir mes sveikinam 4u.gif
Atsakyti
Mamos, jus nepatikesit, bet man 14 menesiu mazius jau prasosi ant puodo blink.gif . Jau kelinta karta kai nori ant puoducio ploja per pampe ir sako "a" - pasodinam ir padaro thumbup.gif . Negaliu patiket, stebuklai kazkokie biggrin.gif . O as jau buvau nusiteikus, jusu diskusiju prisiskaicius, kad be 2,5 metu nieko nebus su sitais igudziais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(burbenko @ 2009 09 18, 15:31)
Aciu, ausru, uz bepanten'o analize 4u.gif

Prasom 4u.gif .

Dar gal tokia info bus naudinga:

"Ingredientai surasomi mazejimo tvarka - kuo daugiau tam tikros madziagos, tuo arciau ji saraso pradzios.
Konservantu, parabenu kiekis neturi virsyti 0,5 % visu elementu, todel paprastai jie atsiduria saraso gale."

Parabenai tai visi sitie - metyl, butyl, propyl, isobutyl, ethyl. Jie vieni blogiausiu sudedamuju daliu. Bet visi tie vazelinai ir parafinai irgi nieko gero.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 18 rugsėjo 2009 - 20:20
QUOTE(ausru @ 2009 09 18, 17:31)

Jeigu jus turit sienlige, vadinasi vaikiukas jau yra 2-tra karta su alergija. Man alergologianiam taip paaiskino: siais laikais net jeigu abu tevai sveiki tikimybe, kad vaikas gims alergiskas - 50%, o jeigu bent vienas is tevu turi sienlige ar kitokia alergijos forma, tikimybe pagimdyti alergiuka - 90%.


Nežinojau šitos statistikos g.gif , vis suku galvą ką padariau ne taip, kad mažoji tokia alergiška g.gif . Tai gal paprasčiausiai ji pateko į tą 50% g.gif
Atsakyti
Mortele ir mes prisidedam prie sveikinimų tavo mažyliui user posted image
Labai šiltos nuotraukytės wub.gif
Atsakyti
ausru, tiesa, kad daugeja alergiju, bet man rodos patirstinta ta statistika, kuria tau sake. gal cia procentai nebent jei vienas tevas alergiskas, ir jei abu, tai butu arti tiesos.
jei tokiai tempais, per kelis metus pataptume didzioji dalis populiacijos serganti alergija. kaip pvz, kazkada man reikejo statistikos europos miestams, tai prisimenu kai kurie turejo apie 10% serganciuju sienlige. kaimuose si statistika zymiai mazesne, nes sienlige miesto liga. prisimint reiktu kada, paieskociau info apie visas alergijas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 19 rugsėjo 2009 - 09:02
Fedes - iš tiesų įdomu būtų tokia statistika... 4u.gif
Atsakyti