Teks man blenderį pirkti dėl Mortelės sriubos . Iki šiol apsiėjau be jo, o va dabar per tuos gundymus reikės piniginę atverti
Atsiprašau, kad braunuos ir dar rašysiu ne į temą, bet žinau kad AD vaikučių mamytės labai vertina EMU (natūralų stručių aliejų)
Gal skelbimo neužmatysit, todėl rašau čia
Turiu vieną pardavimui (236 ml), tad jei reikia, rašykit į AŽ
Gal skelbimo neužmatysit, todėl rašau čia
Turiu vieną pardavimui (236 ml), tad jei reikia, rašykit į AŽ
QUOTE(Amica @ 2009 09 15, 10:24)
Teks man blenderį pirkti dėl Mortelės sriubos . Iki šiol apsiėjau be jo, o va dabar per tuos gundymus reikės piniginę atverti
Gali apsieiti ir be blenderio - pertrinti per koki sieteli, bet ilgas marazmas. O su blenderiu tai tik bzik ir viskas
Papildyta:
Nesuprantu kodel SM pakeite sitos temos aplinka ? Sita kokia nejauki
sweikos, o tai neuzkreciama?
QUOTE(ausru @ 2009 09 15, 13:32)
Gali apsieiti ir be blenderio - pertrinti per koki sieteli, bet ilgas marazmas. O su blenderiu tai tik bzik ir viskas
Papildyta:
Papildyta:
Tai vat kad be blenderio terlionė gaunas
Fui kokia nesmagi aplinka, vis per tas reklamas . Net rašyti nesinori
QUOTE(emamyte @ 2009 09 15, 13:50)
Kas neužkrečiama? Atopinis dermatitas? Jei būtent tai domina, tai tikrai ne . Tai yra daugumoje atvejų paveldimas reikalas, persipinantis su alergija.
QUOTE(emamyte @ 2009 09 15, 13:50)
internetu ir kitais budais, tai nea a kodel klausiate? kyla itarimu
nu be blenderio tai as beveik 3 litru sriubos netrinciau Amica, patikek verta o tai jus jokio net kombaino neturit? Man tai blenderis nepamainomas visa kame, as net svoguna blenderiu smulkinu, kad akiu negrauztu, MB ledus skaldo kokteiliams... kiausinius kepiniams plaku ir t.t.
Ausru, negaminau tokio daryko kaip triusis su cukinija, be pasirode skanu, tik MB man triusi keikia, mat kaulai jam nepatinka zinai del skonio, tai kai as valgiau hipoalergiskai, tai padarau koki troskini, tada sau issiimu, o MB ir dukrai arba grietines sauksta ar trintu pomidoru, visai kitas skonis... nors patiekalas kaip ir tas pats, o jumi taip neiseitu
as perkratysiu galva ka cia imetus, nes su tais hipoalerginiais pati zinai, kaip sunku kazka naujo ismastyti... mes tai ir "makaronscikai" ir "kukusininkai" nu bet netinka...
ai kepu tokius grikiu dribsiu blynelius... mums dviem su dukra reikia (vos daugiau nei 3 keptuves):
4 su kaupu saukstu grikiu dribsiu, uzplykiti verdanciu vandeniu, kad ismirktu apie 10 min
dedam 4 su kaupu saukstu miltu (beje bandziau su ruginiais, ne taip skanu buvo, bet valgoma, dar ir duona kvepejo )
2 saukstai krakmolo, dedu kukuruzu
2 kiausiniai (alergiukams vat cia manau reiktu pakeisti tuo paciu krakmolu - 2 saukstais)
vos druskytes (galima nedeti, jei veliau barstysim suriu)
ismaisom viska, jei per kieta mase pilam vandens, mase turetu buti tokia pasemiama saukstu ir nebeganti, o isverciama.
kepam aliejuje, bet jau gerai ikaitinus (su ruginiais miltais siek tiek ilgiau kepe). kai apverciam apibarstom tarkuotu dziugu ar parmezanu. Bandziau kitu suriu, netiko, bent man.
Valgom taip vat daugiau nieko neisideje. Jie ir salti visai skanus.
QUOTE(Amica @ 2009 09 15, 11:24)
Amica,ar tu neatsimeni mes gi praeita ziema visos virem ta trinta sriubyte. Kai buvo pirmas meetas,tai tokia sios temos mamyte *Greisi* pasake si recepta,o idomu kur ji dingus
Papildyta:
Nu bet ,musu mortele kokia kulinare. Va prasom
Ir,kaip gerai,kad priminei ta trinta moliugu sriuba,visai jau buvau pamirsus. Va dar vienas
ausru nugis tu kokia teisi buvai,kad reik pries tepant TS suslapint oda. Visai kitas reikalas,kaip tu ir sakei,atrodo,kad uzrakina naturalia dregme odoje. Va ir tau
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 09 15, 14:30)
ausru nugis tu kokia teisi buvai,kad reik pries tepant TS suslapint oda. Visai kitas reikalas,kaip tu ir sakei,atrodo,kad uzrakina naturalia dregme odoje. Va ir tau
Nugis dekui
Papildyta:
Klausykit, o cia pas mus dabar jau visada sita zydra aplinka bus?
QUOTE(Mortele @ 2009 09 15, 14:19)
nu be blenderio tai as beveik 3 litru sriubos netrinciau Amica, patikek verta o tai jus jokio net kombaino neturit? Man tai blenderis nepamainomas visa kame, as net svoguna blenderiu smulkinu, kad akiu negrauztu, MB ledus skaldo kokteiliams... kiausinius kepiniams plaku ir t.t.
Aš trijų litrų ir nevirčiau, kad nereikėtų paskui vienai valgyti , nes už šeimyną negarantuoju . Neturiu nei blenderio, nei kombaino, tik sulčiaspaudę . Kad aš kažkaip be to blenderio visada apseidavau, net kai mažiui košes trindavau, tai per sietelį šmakšt ir viskas. Išlaidos dabar čia per jūsų sriubas
QUOTE(Amica @ 2009 09 15, 22:16)
Aš trijų litrų ir nevirčiau, kad nereikėtų paskui vienai valgyti , nes už šeimyną negarantuoju . Neturiu nei blenderio, nei kombaino, tik sulčiaspaudę . Kad aš kažkaip be to blenderio visada apseidavau, net kai mažiui košes trindavau, tai per sietelį šmakšt ir viskas. Išlaidos dabar čia per jūsų sriubas
ai, tai atvaryk i svecius - net ir virt nereikes
as tai manau, kad aplinka turetu pasikeisti, nes gi net fono nera - cia matyt i rudeni keicia, bus koks su lapeliais... ale krize, tai po viena dali per diena
Noriu paklausti apie misinukus, mano maziukas alergiskas pienui ir kiausinio baltymui, iki siol maitinau pati, bet dabar eisim pas alergologe ir galvoju, kad MP gal reiks jau pakeistii, nes vis paberia, matyt, as suvalgau ko nors draudziamo, nors ir laikausi..skaiciau, kad mamos diskutavo apie misinukus, minejo Neocate, atrodo, ir kalbejot apie tai, kad jis kompensuojamas, tik vienai mamai, kazkodel delsia su kompensavimo dokumentais..galit papasakot, kaip tas misinukas kompensuojamas, turbut tik visai maziukams, kurie kitokio maisto negali dar valgyti ar kaip?..gal mums nepriklauso jis..be to dar kalbejot apie kita misinuka, kuris geresnis, bet pavadinimas man uzkrito?...
aciu uz atsakyma
aciu uz atsakyma