QUOTE(ausru @ 2009 09 11, 07:55)
Nu as kaip daug zinanti manau, kad jeigu is K-link produkcijos, tai skysta chlorofila ir Biogreen'a . O jeigu is Tianshi produkcijos, tai spirulina .
A ko čia siunti?
Pasistudijuosim tai, ką siūlai. Jei rimtai, tai reikėtų kažko mano vyresnėliui paaugliui, reikėtų ir vyrui, reikėtų ir man. Aišku geriausiai būtų pradžioje išsitirti, nes jei organizmas užterštas taip kaip tavo, tai pirma valyti reikėtų. Nors mano vyras vandens geria daug, tai gal ir nemurzinas . O vat su manim nežinau . Vyresnėlis vandens irgi ne kažin ką tegeria. O kiek laiko tau tą vandenį liepė gerti? Prisiminiau Mortelės dėtą straipsnį apie vandenį. Tikrai reikia daug vandens gerti, gal ir problemų tiek neturėtume.
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 09 11, 08:09)
Mano papildai skirtingu firmu. Juk pati zinai,kad ziuri kuriuos organizmas geriausiai pasisavina,tuos ir skiria.Nu zodziu visi apie 100lt plius minus. Dabar kur geriu yra Soria Natural firmos- Fost print plus, leidziami tai Heel, dar vieni papildai Walmark,o kitus gersiu po menesio,tai dar nepirkau-tai ir nezinau firmu Tik zinau kaip atrodo ir kiek kainuoja
O tave metatronu tyrė ar kokiu galu?
QUOTE(ausru @ 2009 09 11, 10:56)
Man tuomsyk kai testavo praktiskai niekas netiko. Kompas rode tokia didele organizmo tarsa, kad net gydytoja stebejosi. Nezinau nei kaip as ji sitaip sugebejau uzsitersti . Tai gydytoja sako "ka cia bepaskirsi, kad pirma reikia valyti". Ir israse gerti daug vandens ir vienintelis kas tiko is testuojamu - biokalcis vaikams. Nors tiesa sakant, pvz is k-link produkcijos net neturejo nieko, kad pratestuotu. Po kokio menesio nuejau pas ja jau cia musu mieste (nes ji musu ligonines priimamojo vedeja) ir be jokiu metatronu paskyre Tianshi Digest'a (zarnyno valymui) ir skysta chlorofila (ne tik valo, bet ir papildo medziagomis) - ir puikiai tiko ir sutaupiau pinigu nuo prasitestavimo.
O visus tuos papildus pirkti reikia internetu ar kaip? Ar yra kur galima gyvai pačiupinėti prieš perkant?
Papildyta:
Tiesa, Mortele, kepiau tuos blynelius su grietine. Super gavosi . Minkštučiai, skanučiai. Mažius kaip šveitė su juodų serbentų uogiene, tik spėjau kišti