QUOTE(Amica @ 2009 09 02, 15:47)
Ausru, nu aš be žooodžiųųųų . Tu tas fotkes sudėk į kokį albumą internetinį (na veiduko vistiek nesimato, tai manau galima) ir bus galima kitoje temoje nuorodą įdėti pirmam puslapyje su aprašymu apie kinotakaros poveikį ir Astrauskaitės "gydymą"
Man kazkodel nesinori ju cia laikyti nors ir nesimato veiduko. Ir mb nelabai patenkintas, kad musu turteli demonstruoju viesoj erdvej. Kazkam tai tik nuotraukos, o mums jose visa musu mazulio kancia. Tiek to, kiek pamatet - tiek jusu .
O kas liecia kinotakaros poveiki - jis nera amzinas ir musu kova pries alergija toli grazu nera baigta. Zinai kaip as sakau? Su sitais pleistrais mes tarsi nuo deguto statines nugraibome virsuj susidariusia plutele, o kad issemti visa deguta.............. Alergija pas mus viduj, kaip tas degutas statinej, ir ji selsta .
O kas liecia Astrauskaites gydyma, tai cia ar Astrauskaite, ar Vaiciulioniene, ar Kuzminskiene, ar Vaideliene, ar Kudzyte, ar Grusauskas ar ir tt. - visur tas pats gydymas - jie gydo taip kaip buvo mokinti, ir tomis priemonemis, kurias jiems skiria. Isivaizduok, kas pirktu ligoninems toki brangu dalyka kaip kinotakara? Dar tokio pigaus emoliento kaip Essex, ar kokio hidrokortizono tai uzperka.
Na o Astrauskaite gyde mus taip kaip jos galva nese, tiek kiek leido jos zinios. As, is tikruju, galejau neleisti, turejau tokia teise - nezinau kodel nusileidau. Gal del to, kad nenorejau pyktis, nes maciau, kad mano visaziniskumas, kaip cia kazkas seniau buvo ivardines , - gresme jos autoritetui.