Sveikos.Man prieš kokius 4-5mėn. atsirado guziukas ant dantenos.Jis tai mažėjo,tai didėjo.Jau ketinau pas odontologą eit,bet tada staiga sumažėjo ir galvojau,kad dings,tai nenuėjau,o po to eilės didelės buvo.Prieš mėn galiausiai nukeliavau.Tai geraiapžiūrėjęs su kolega nusprendė,kad čia bus seilių liaukų cista.Nusiuntė į Žalgirio kliniką.Ten padarė nuotrauką-išvada,darinys prie žandikaulio neprisitvirtinęs.Gyd pasakė,kad neįsivaizduoja kokios kilmės darinys,todėl kitą dieną turiu vėl atvažiuot ir pasidaryt citologinį.Atvažiavau kitą rytą,be jokios baimės...

Atsisėdau į kėdę,liepė žiotis.Tada apžiūrėjo vaikinukas cistelę,nusivalė ir gydytoja jam liepia imt skalpelį ir laikiklį (pjovė studenčiokas kažkoks).Aš galvoju kada čia nuskausmins.Jau reikia pjauti-studentas dreba visas kaip epušės lapas

Man baisu,kad supjaustys visą burną.Nu žodžiu jau beveik pjauna ir gydytoja staiga sako: Oi,taigi pamiršau pasakyt,pjaunam ir grandom be nuskausminimo,nes užterš ląsteles

Galvoju...Maderfakeriai nelaimingi!Rado kada pasakyt..pjaunant skaudėjo,bet nelabai,bet kai nuograndas ėmė

Dievetubrangus!
Žodžiu atsakymo dar neturiu,nors turėjau turėt po valandos,bet laukiu dabar pirmadienio.Pjūvio nesiuvo.Dabar vis kaupias seilės ir pasidaro didelis guzas,o ir šiaip dabar gerokai padidėjo guzas.Maždaug 2-2,5 karto

Ar taip turi būt-nežinau.Gydytoja visiškai nieko nesakė po op.nei kuo skalaut,nei ką..
Žodžiu,tas laukimas mane smaugia.Bijau,kad nebūtų radę kokių blogų ląstelių
Dėl operavimo jaučiu irgi pasakys pirmadienį,nes pas periodontologą turiu nueit...