Tai jei neramu, nueik pasidaryk rentgena
Nors retai rentgenuose koki kaula atpazistu, bet cista - juodas taskiukas - iskart aiskiai matomas. Man kazkada dar aiskino, kad jei maza - gali nebutinai iskart operuoti, gali stebeti, galbut ji pati mazeja.

Aš jau 2 savautės po cistos operacijos, prieš dvi dienas pasigavau slogą.Dabar ištino žandas, pasiskambinau į Žalgirio kliniką chirurgui, teks rytoj ten važiuoti vėl. Mano cista buvo perėjusi į sinusą, turėsiu problemų....
Sveikos merginos, va dabar sededama pasiremiau su ranka i zandikauli ir jauciu guzelis kazkoks zirnio dydzio "plaukuoja" zande, ties zandikaulio kaulu
kas tai galetu buti? Gal kas yra susidure su tuo? Pasiskambinau i seimos klinika, tai uzrase mane pas plastikos chirurga. Bet man labai baisu, kad nebutu kas nors rimta

QUOTE(Piniuke @ 2009 03 18, 19:08)
Sveikos merginos, va dabar sededama pasiremiau su ranka i zandikauli ir jauciu guzelis kazkoks zirnio dydzio "plaukuoja" zande, ties zandikaulio kaulu
kas tai galetu buti? Gal kas yra susidure su tuo? Pasiskambinau i seimos klinika, tai uzrase mane pas plastikos chirurga. Bet man labai baisu, kad nebutu kas nors rimta 

Oho, cia jau greiciausiai koks navikas bus

Tas zirnis - limfmazgis. Ko tik neprisigalvoja pacientai

QUOTE(UnknownUser @ 2009 03 18, 23:36)
Oho, cia jau greiciausiai koks navikas bus 

ACIU UZ PAGUODA

QUOTE(Piniuke @ 2009 03 26, 15:24)
ACIU UZ PAGUODA
BET KIEK ZINAU LIMFMAZGIAI BUNA PO ZANDIKAULIU, LINK KAKLO, O CIA MAN PACIAM ZANDE TIES APATINIU ZADIKAULIU

Pasikartokite anatomija, limfmazgiai nera tvirtai prisitvirtine, jie gali gana nemazai slankioti i ivairias puses. Nu tebunie navikas, jei jus taip norite

QUOTE(UnknownUser @ 2009 03 27, 00:18)
Pasikartokite anatomija, limfmazgiai nera tvirtai prisitvirtine, jie gali gana nemazai slankioti i ivairias puses. Nu tebunie navikas, jei jus taip norite 

AS NESAKAU IR NEDUOK DIEVE NENORIU KAD MAN KAS BLOGO BUTU, NEREIKIA PYKTI TAIP.

Labas visoms,
Ziuriu senokai cia kas besilanke, bet gal kas nors atsilieps...
Pries pora menesiu vidinej lupos pusej ir as aptikau plaukiojanti, vysnios dydzio guzeli. Seimos gydytoja israse siuntima i Zalgirio klinika, ten burnos chirurge be jokiu biopsiju ir kitokiu tyrimu nustate, kad susiformavo seiliu liauku cista ir liepe operuot. Uzsirasiau operacijai, reikia pasidaryt kraujo ir slapimo tyrimus.. Laukiu ir bijau, nes apskritai i ligonine gulsiu pirma karta..
Norejau paklaust gal kas "apturejo" tokia operacija? Butu idomu suzinot kaip ten viskas vyksta, ar labai rimta, kiek laiko reikia gulet ligoninej ir pan.?

Pries pora menesiu vidinej lupos pusej ir as aptikau plaukiojanti, vysnios dydzio guzeli. Seimos gydytoja israse siuntima i Zalgirio klinika, ten burnos chirurge be jokiu biopsiju ir kitokiu tyrimu nustate, kad susiformavo seiliu liauku cista ir liepe operuot. Uzsirasiau operacijai, reikia pasidaryt kraujo ir slapimo tyrimus.. Laukiu ir bijau, nes apskritai i ligonine gulsiu pirma karta..

Jei nedidelė cista, nesudėtinga operacija, tai gali būti ir dienos stacionaras.
Musu dukrelei irgi diagnozavo cista, buvo spuogas ant skruosto, nuvaziavom i Santariskes, ten padare echoskopija, nustate, kad tai cista. Rekomenduoja operuoti, bet teigia, kad dar galima palaukt
Net nezinau ka daryt, vaikas dar mazas ir taip nesinori mums operaciju

Net nezinau ka daryt, vaikas dar mazas ir taip nesinori mums operaciju

QUOTE(musyte2 @ 2010 01 08, 12:46)
Labas visoms,
Norejau paklaust gal kas "apturejo" tokia operacija? Butu idomu suzinot kaip ten viskas vyksta, ar labai rimta, kiek laiko reikia gulet ligoninej ir pan.?

Pas mane buvo kaklo isorineje puseje. Padare vietine nejautra ir ispjove. Operacija nebuvo ilga 30 - 45 min. Galejau pasilikti vienai dienai ligonineje, bet nenorejau, todel isleido namo. Buvo sunku kalbeti, nes nieko nejauciau. Valgant irgi skaudejo. Bet greitai praejo.

Beautiful Life, šiuo atveju tik dukrą tyrę gydytojai gali pasakyti ar galima dar laukti, ar reikia operuoti ilgai nelaukiant.