QUOTE(safyra1 @ 2010 02 21, 16:19)
Labas Kanebo kosmetikos megejos. Perskaiciau jusu visu atsiliepimus ( o taip pat ir seno forumo info) ir nutariau pasidalinti savo ispudziais apie sia kosmetika. Ja naudoju jau 2 metus su pertraukomis. Pradejau nuo SENSAI SILK serijos, susipirkau beveik viska, ka man parinko konsultantes. Mano oda misri, bet linkusi i dehidratacija - didziule dehidratacija. labai tikejau sia kosmetika, kad ji pades man isspresti mano prolemas, bet tokio efekto kokio laukiau - nesulaukiau, ivertinant produktu kainos ir zadamo efekto santyki.
Paskutinis mano pirkinys is Kanebo - naujasis kremas CP HYDRACHANGE CREAM. Naudoju ji jau 3 savaites ir...... didziulis nusivylimas. Dregmes ne tik kad nepadidejo, bet oda eme dar labiau pleiskanoti, po kremo uztepimo tampa lipni, pudros praktiskai negaliu uztepti. Be to parausta stipriai. Gal kas is jusu naudojat ar bandete si krema, kokie ispudziai?
p.s. mano oda nera jautri ar alergiska
Paskutinis mano pirkinys is Kanebo - naujasis kremas CP HYDRACHANGE CREAM. Naudoju ji jau 3 savaites ir...... didziulis nusivylimas. Dregmes ne tik kad nepadidejo, bet oda eme dar labiau pleiskanoti, po kremo uztepimo tampa lipni, pudros praktiskai negaliu uztepti. Be to parausta stipriai. Gal kas is jusu naudojat ar bandete si krema, kokie ispudziai?
p.s. mano oda nera jautri ar alergiska
Tiesiog gal netinka Jums si kosmetika Nes ne visada kaina atitinka lukescius.As irgi ilga laika naudojau sia kosmetika, bet taip pat nepaliko ji man ispudzio.Prausikliu negaledavau praustis, nes traukdavo oda, teko po keliu kartu padeti i sona.