Įkraunama...
Įkraunama...

Kanebo Sensai

QUOTE(safyra1 @ 2010 02 21, 16:19)
Labas Kanebo kosmetikos megejos.  Perskaiciau jusu visu atsiliepimus  ( o taip pat ir seno forumo info) ir nutariau pasidalinti savo ispudziais apie sia kosmetika. Ja naudoju jau 2 metus su pertraukomis. Pradejau nuo SENSAI SILK serijos, susipirkau beveik viska, ka man parinko konsultantes. Mano oda misri, bet linkusi i dehidratacija - didziule dehidratacija. labai tikejau sia kosmetika, kad ji pades man isspresti mano prolemas, bet tokio efekto kokio laukiau - nesulaukiau, ivertinant produktu kainos ir zadamo efekto santyki.
Paskutinis mano pirkinys is Kanebo - naujasis kremas CP  HYDRACHANGE CREAM. Naudoju ji jau 3 savaites ir...... didziulis nusivylimas. Dregmes ne tik kad nepadidejo, bet oda eme dar labiau pleiskanoti, po kremo uztepimo tampa lipni, pudros praktiskai negaliu uztepti.  Be to parausta stipriai. Gal kas is jusu naudojat ar bandete si krema, kokie ispudziai?
p.s. mano oda nera jautri ar alergiska

Tiesiog gal netinka Jums si kosmetika g.gif Nes ne visada kaina atitinka lukescius.As irgi ilga laika naudojau sia kosmetika, bet taip pat nepaliko ji man ispudzio.Prausikliu negaledavau praustis, nes traukdavo oda, teko po keliu kartu padeti i sona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotri_: 21 vasario 2010 - 16:38
O gal kas bandėte Kanebo sensai birią pudrą, lyg ir noriu ją pirkti, tai labai įdomūs būtų įspūdžiai. Beje, ji atrodo tik vieno translucent atspalvio, tai jis lyg turėtų prisitaikyti prie visų atspalvių odos?
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 02 24, 23:55)
O gal kas bandėte Kanebo sensai birią pudrą,  lyg ir noriu ją pirkti, tai labai įdomūs būtų įspūdžiai. Beje, ji atrodo tik vieno translucent atspalvio, tai jis lyg turėtų prisitaikyti prie visų atspalvių odos?

Tokia?

user posted image

ar tokia?

user posted image

QUOTE(babydolldoll @ 2010 02 20, 23:48)
Sveikos, norejau paklausti, ar kas is jusu esate naudojusios siuos produktus:

1)Kanebo pore clarifying essence
2) Kanebo silk peeling powder?

kaip jie, ar geri? smile.gif ar verta pirkti? smile.gif

As naudoju essencija (beveik pabaigiau) ir pilinga.Man geri,ypac patinka pilingas.

QUOTE(safyra1 @ 2010 02 21, 16:19)
Paskutinis mano pirkinys is Kanebo - naujasis kremas CP  HYDRACHANGE CREAM. Naudoju ji jau 3 savaites ir...... didziulis nusivylimas. Dregmes ne tik kad nepadidejo, bet oda eme dar labiau pleiskanoti, po kremo uztepimo tampa lipni, pudros praktiskai negaliu uztepti.  Be to parausta stipriai. Gal kas is jusu naudojat ar bandete si krema, kokie ispudziai?
p.s. mano oda nera jautri ar alergiska

Jei supranti rusiskai,cia yra geras Hydrachange aprasymas.

HYDRACHANGE TEST
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 25 vasario 2010 - 10:44
QUOTE(Tuberosa @ 2010 02 24, 23:55)
O gal kas bandėte Kanebo sensai birią pudrą,  lyg ir noriu ją pirkti, tai labai įdomūs būtų įspūdžiai. Beje, ji atrodo tik vieno translucent atspalvio, tai jis lyg turėtų prisitaikyti prie visų atspalvių odos?

Turejau,ir jau esu sunaudojusi.Ji is tiesu,sviesi pudryte.Ji tiktu itin sviesiaodem.Man ji tiko, poru nekimso,ir naudojau veido blizgesiui paslepti.Sia biria pudra papudravus,veidas atrode naturaliai,man net nesimate,kad esu su pudra.
Atsakyti
Jau kuris laikas naudoju Kanebo sensai birią pudrą ir manau, kad j geriausia iš visų mano turėtų - paskaistina veidą ( man poveikis net kažkiek primena meteoritus , tik jie aišku turi daugiau blizgesio , o šita pudra suteikia tokį spindėjimą lyg iš vidaus be blizgučių ,atrodo kaip labai gerai pailsėjęs veidas) , bijojau, kad šviesins veidą, bet iš esmės spalvos ji nekeičia , tikrai yra bespalvė, kaip ir rašo . Tiesa, kam reikia stipraus maskavimo, ji gali nepatikti , nes maskuoja silpnai.
Atsakyti
O kur galima isigyti to isgirtojo Kanebo tuso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fine nick @ 2010 03 16, 23:35)
O kur galima isigyti to isgirtojo Kanebo tuso?  g.gif

Douglase yra, Sarmoje 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės 4u.gif Nusipirkau šešėlių pagrindą Kanebo Sensai, bet jis man labai tinka, skystas labai, ir jaučiu, kaip šešėliai daug anksčiau subėga į raukšleles nei paprastai doh.gif Ar kuri naudojo ? Ar tiko? Ar patiko? Mąstau kaip su tuo nevyksiu pirkiniu pasielgt: ar kam atiduot, ar parduot, ar tiesiog į šiukšlinę... Ko ranka daryt nekyla doh.gif
Atsakyti
Kanebo skaistalai nuostabūs, nors tiesą sakant iš visų matytų patiko tik dvi spalvos- Nr. 2 ,vadinasi kažkokios rūšies sakura biggrin.gif ir nr. 3, tie labiau rožiniai, spalvos atrodo neryškios, bet skaistalai laikosi visą dieną, labai pagyvina veidą , nuostabi tekstūra ,užtepti labai gyvai atrodo thumbup.gif
Atsakyti

Klausimelis,ar po Silky purifying cleansing oil (step 1),butina dar valyti su step 2? Ar gali pakakti tik aliejinio nuvalymo?
Papildyta:
QUOTE(Tuberosa @ 2010 03 15, 21:46)
Jau kuris laikas naudoju Kanebo sensai birią pudrą ir manau, kad j geriausia iš visų mano turėtų  - paskaistina veidą ( man poveikis net kažkiek primena meteoritus , tik jie aišku turi daugiau blizgesio , o šita pudra suteikia tokį spindėjimą lyg iš vidaus be blizgučių ,atrodo kaip labai gerai pailsėjęs veidas) , bijojau, kad šviesins veidą, bet iš esmės spalvos ji nekeičia , tikrai yra bespalvė, kaip ir rašo .  Tiesa, kam reikia stipraus maskavimo, ji gali nepatikti , nes maskuoja silpnai.

Prisiminiau, rolleyes.gif dar karta isigijau sia biria pudra.Ir vien del to perlamutrinio spindesio(nes siaip tai ,labai jau sviesi).Ir padariau taip:i sia nauja pudryte iberiau dali birios Chanel (30 naturel-translucent 2)pudros,ir gavosi tokia labai nuostabi biri pudra, kad negaliu atsidziaugti wub.gif smile.gif
Atsakyti
Prisiminiau, rolleyes.gif dar karta isigijau sia biria pudra.Ir vien del to perlamutrinio spindesio(nes siaip tai ,labai jau sviesi).Ir padariau taip:i sia nauja pudryte iberiau dali birios Chanel (30 naturel-translucent 2)pudros,ir gavosi tokia labai nuostabi biri pudra, kad negaliu atsidziaugti wub.gif  smile.gif
[/quote]
Gerai sugalvota , jei nori birios pudros su spalva thumbup.gif Bet žinokit bent jau man kanebo nėra šviesi( ta prasme ji nei pašviesina, nei patamsina, nebent pašviesintų jei su tuo puffu teptum dideliais kiekiais , o aš naudoju šepetį ) , tik dėžutėje taip atrodo, man ji tuo labai ir patinka, kad yra būtent bespalvė, tikrąja to žodžio prasme jokia , nes kitos vadinamos translucent tikrai kažkiek balindavo odą, o šita nė kiek nekeičia makiažo pagrindo spalvos . Aš pagrindą irgi naudoju gana šviesų, tai jei kada noriu labiau įrudusio veido, ant viršaus dar kažkiek dadedu guerlain teracotinės pudros ,ji kompaktinė ,bet kažkaip su kanebo irgi gerai susiderina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 28 balandžio 2010 - 17:56
gal zinot nuo kokio amziau skirta cellular performance serija?
Atsakyti