Įkraunama...
Įkraunama...

Kanebo Sensai

QUOTE(Olivia* @ 2010 01 02, 13:16)
Cream Finish numeracija kitokia be nulio..

Pvz. CF 22 CF 23 ir tt.

Jusu pamineta numeracija be nulio yra Kanebo Sensai Cellular Perfomance Cream Foundation tokioj talpoje:

user posted image

O as naudoju ir poste kalbejau apie Kanebo Cream Finish paprasta va tokiam buteliuke, kurios numeracija yra su nuliu, jos gamyba, kiek zinau, lygtai jau nutraukta, Galejau aisku iskart nuotrauka ideti, kad isvengt nesusipratimu, tai delto ir atsiprasau 4u.gif :

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2009 12 22, 15:09)
Volumizing tusas labai fainas,mano megstamiausias.
Laikosi labai gerai,tepasi irgi super,ilgina,tankina..

Volumizing Mascara
Gentle, smudge-resistant 38°C formulation with Rich Film Volumiser instantly "fattens" individual lashes
user posted image

Jau turiu smile.gif ,ir nesigailiu isigijus.Tepant nesulipdo,graziai tepasi,o ir nuvalyti lengva.
Atsakyti
Volumizing Mascara
Gentle, smudge-resistant 38°C formulation with Rich Film Volumiser instantly "fattens" individual lashes
Sita tusa labai vertinu vasaros metu,nes jis pradeda tirpti prie 38 laipsniu silumos.super biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2010 01 07, 19:08)
Jau turiu smile.gif ,ir nesigailiu isigijus.Tepant nesulipdo,graziai tepasi,o ir nuvalyti lengva.

Saunuole,smagu kad patiko sitas tusas.Rimtai,vienas is geriausiu tusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2010 01 08, 00:13)
Saunuole,smagu kad patiko sitas tusas.Rimtai,vienas is geriausiu tusu smile.gif

o kaip jums Kanebo lupdaziai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2010 01 02, 08:47)
gal butu galima daugiau atsiliepimu apie kanebo fluid finish kremine pudra? Kokiai odai ji skirta? koki atspalvi naudojat? gal kas naudojate 204.5 atspalvi?
user posted image
Skaiciau senesniu atsiliepimu, bet noreciau isgirsti daugiau, ar ji tikrai kemsa poras?

as naudoju sia krempudra, naudoju jau trecia ar ketvirta buteliuka, mano spalvyte AMBER BEIGE 204.5 nes esu pati tamsesnio gymio. atrodo labai naturaliai, tikrai labai lengva ant veido. poru tfu tfu tfu neprasisnekejus tikrai nekemsa schmoll.gif
na man ji pati paciausia thumbup.gif esu pirkusi ir kitu bet visada griztu prie kanebo ax.gif o kad veidas mano atrodo kaip aksominis tai is aplinkiniu girdziu labai daznai bigsmile.gif na man ji nepakeiciama wub.gif p.s nuo jos vieninteles man neblizga T zona rolleyes.gif
tik dabar uzsinorejau mac isbandyti, nezinau ka daryti doh.gif nes sako kad reikia pakeisti kartas nuo karto negalima odos pripratinti prie vienos priemones
Atsakyti
o man ji deja labai uzkiso poras , nesupratau kas su oda darosi kol nustojau ja naudoti
Atsakyti
man ji poru nekisa,bet kakta greit pradeda blizgeti doh.gif
Atsakyti
prisidedu prie geru atsiliepimu apie Kanebo Sensai Fluid smile.gif Kol kas tai geriausia, ka atradau. Merginos, gal kuri siunciates per tarpininkes ir galite patarti, kur ieskoti Kanebo ?
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti, ar kas is jusu esate naudojusios siuos produktus:

1)Kanebo pore clarifying essence
2) Kanebo silk peeling powder?

kaip jie, ar geri? smile.gif ar verta pirkti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(babydolldoll @ 2010 02 20, 23:48)
Sveikos, norejau paklausti, ar kas is jusu esate naudojusios siuos produktus:

1)Kanebo pore clarifying essence
2) Kanebo silk peeling powder?

kaip jie, ar geri? smile.gif ar verta pirkti? smile.gif

As turejau antra, patiko, bet nevertas tokiu pinigu, antra kart nepirkciau rolleyes.gif
Atsakyti
Labas Kanebo kosmetikos megejos. Perskaiciau jusu visu atsiliepimus ( o taip pat ir seno forumo info) ir nutariau pasidalinti savo ispudziais apie sia kosmetika. Ja naudoju jau 2 metus su pertraukomis. Pradejau nuo SENSAI SILK serijos, susipirkau beveik viska, ka man parinko konsultantes. Mano oda misri, bet linkusi i dehidratacija - didziule dehidratacija. labai tikejau sia kosmetika, kad ji pades man isspresti mano prolemas, bet tokio efekto kokio laukiau - nesulaukiau, ivertinant produktu kainos ir zadamo efekto santyki.
Paskutinis mano pirkinys is Kanebo - naujasis kremas CP HYDRACHANGE CREAM. Naudoju ji jau 3 savaites ir...... didziulis nusivylimas. Dregmes ne tik kad nepadidejo, bet oda eme dar labiau pleiskanoti, po kremo uztepimo tampa lipni, pudros praktiskai negaliu uztepti. Be to parausta stipriai. Gal kas is jusu naudojat ar bandete si krema, kokie ispudziai?
p.s. mano oda nera jautri ar alergiska
Atsakyti