Įkraunama...
Įkraunama...

Kanebo Sensai

merginos kaip manot ar galima 27metu jau naudoti sensai cellular performance emulsija ir losjona? naudoju is silk serijos emulsija tai liuks labai labai patinka smile.gif bet noreciau ir is cellular performance isbandyti, kaip manot ar ne per anksti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 08 09, 20:21)
gal kuri bandet kanors is plauku prieziurai skirtu priemoniu? labai noriu pabandyt,bet idomu kitu atsiliepimai 4u.gif

As dabar naudoju drekinanti sampuna ir kauke,labai patinka,kvapas nuostabus,neapsunkina,kauke super,mano sausiems plaukams idealiai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 12 03, 17:01)
As,dienai naudoju lotion ir emulsija.O vakare naudoju krema,ir mano veido odai,tai labai tinka ir pakanka.Dienos metu, galiu buti ir be pudros,ar kitu maskuojanciu priemoniu,nes veido odele ir taip siuo metu yra svelni, lygi.(ir visiskai neatrodo,kaip su kauke) smile.gif Man labai tinka ir patinka lotion II (moist),ir emulsija II (moist). smile.gif

O kokia tavo oda, ar tinka lotion II (moist),ir emulsija II (moist) riebiai misriai odai?
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2009 12 29, 13:20)
O kokia tavo oda, ar tinka lotion II (moist),ir emulsija II (moist) riebiai misriai odai?

Riebiai-misriai tinka Lotion 1 (Light) +Emulsion 1 (Light) blush2.gif
Atsakyti
Is SENSAI gavau kaledini sveikinima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2009 12 29, 22:47)
Riebiai-misriai tinka Lotion 1 (Light) +Emulsion 1 (Light)  blush2.gif

Aaa, taip ir maniau. Dar gal galit tiksliau pasakyti, kaip naudoti STEP 1 SILKY PURIFYING CLEANSING CREAM ir STEP 2 SILKY PURIFYING CREAMY SOAP. Turiu abudu, angliski aprasymai, ne viska iki galo suprantu... Ta STEP 1 lyg ne kiekviena diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2009 12 30, 11:17)
Aaa, taip ir maniau. Dar gal galit tiksliau pasakyti, kaip naudoti STEP 1 SILKY PURIFYING CLEANSING CREAM ir STEP 2 SILKY PURIFYING CREAMY SOAP. Turiu abudu, angliski aprasymai, ne viska iki galo suprantu... Ta STEP 1 lyg ne kiekviena diena g.gif

Step 1 tai-kasdieninis makijazo valymas( vakare).
Reikia uztept ant sauso veido,pamasazuot apie puse minutes ir nuvalyt su dregnu sponzu.
user posted image

Step 2 tai yra kasdieninis prausisklis (ryte-vakare) naudojimas kaip iprasto prausiklio. Vakare po Step 1 o ryte tik Step 2.
Papildyta:
QUOTE(Deborah @ 2009 12 30, 11:03)
Is SENSAI gavau kaledini sveikinima wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ... turbut dovanele...
Atsakyti
[quote=Olivia*,2009 12 30, 12:58]
Step 1 tai-kasdieninis makijazo valymas( vakare).
Reikia uztept ant sauso veido,pamasazuot apie puse minutes ir nuvalyt su dregnu sponzu.
user posted image

Step 2 tai yra kasdieninis prausisklis (ryte-vakare) naudojimas kaip iprasto prausiklio. Vakare po Step 1 o ryte tik Step 2.

labai dekui uz atsakyma smile.gif. Bandysiu naudoti. O dar klausimelis, ar akiu sriciai jie irgi tinka, ar reikia naudoti atskira akiu makiazo valikli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svieske: 30 gruodžio 2009 - 17:20
QUOTE(svieske @ 2009 12 30, 18:17)
ar akiu sriciai jie irgi tinka, ar reikia naudoti atskira akiu makiazo valikli?

Manyciau netinka ... Aisku ziurint koks tusas ... Kadangi naudoju Kanebo Sensai 38 " tai jis paparastai nuplaunamas su šiltu vandeniu ir su prausikliu (2 Step)
Atsakyti
gal butu galima daugiau atsiliepimu apie kanebo fluid finish kremine pudra? Kokiai odai ji skirta? koki atspalvi naudojat? gal kas naudojate 204.5 atspalvi?
user posted image
Skaiciau senesniu atsiliepimu, bet noreciau isgirsti daugiau, ar ji tikrai kemsa poras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelaite: 02 sausio 2010 - 07:55
Na gal ir nepadesiu, bet bent jau nepraeisiu pro sali abejingai 4u.gif

Tai va: - as naudoju ne Fluid finish (FF), o Cream finish (CF). Bet gal spalvos smarkiai nesiskiria: turiu CF202 (Soft beige) ir CF204 (Almond beige). Tai CF202 mano sviesiai lietuviskai ziemos pabalintai odai kaip tik, tokia nei ruzava, nei geltona, suteikia gaivios odos ispudi (kai siek tiek padegu gal kiek per sviesi), o 204 nu man per tamsi nors tu ka, vasarai apskritai CF sunkoka, tai nelabai naudoju, bet ir tai iki tokio tamsumo kazkaip nebesideginu, nors aisku cia nuo zmogaus priklauso.

Be puikaus CF maskavimo, gero dengimosi, laikymosi ir t.t. noriu butinai pamineti jos neikyru kvapa (pvz., man YSL priemones daznai yra perkvepintos).
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2010 01 02, 12:49)

Cream Finish numeracija kitokia be nulio..

Pvz. CF 22 CF 23 ir tt.
Papildyta:
QUOTE(Gelaite @ 2010 01 02, 08:47)
gal butu galima daugiau atsiliepimu apie kanebo fluid finish kremine pudra? Kokiai odai ji skirta? koki atspalvi naudojat? gal kas naudojate 204.5 atspalvi?
user posted image
Skaiciau senesniu atsiliepimu, bet noreciau isgirsti daugiau, ar ji tikrai kemsa poras?

As naudoju Fluid Finish # 202-203 (203 jau antra buteliuka)
Turejau 204 ir nesenai pabaigiau SCP CF # 23

FF tinka visokio tipo odoms o CF tinka normaliai,sausesnei ir aisku brandziai odai.
Man regis nekemsa.

Atsakyti