QUOTE(Tora 5 @ 2009 11 22, 20:03)
As i delna truputi isipilu,ir tada su pirsciukais mirkau ir paskirstau ant veido odos
Bet,jei sausa tavo odele,tai ar nereiketu ir emulsijos dar naudoti
Bet,jei sausa tavo odele,tai ar nereiketu ir emulsijos dar naudoti
uz info as krema turiu gera kitos firmos, tai jis man gerai drekina oda (L'occitane). emulsija MOIST II stebuklinga ale man per brangus malonumas
QUOTE(Vaida999 @ 2009 11 22, 22:59)
Na, kiek ziurejau sarmoj tai kremuko kaina 279lt jei tiksliai pamenu.
O tu visus prausikliu apie 150lt
Tai jei viska susipirkti, o as dar kauke imti noreciau tai ir gautusi apie 600lt.
O tu visus prausikliu apie 150lt
Tai jei viska susipirkti, o as dar kauke imti noreciau tai ir gautusi apie 600lt.
taaaip, todel as ir pirkau tik losjona nes kremu kainas kai paziurejau tai sios firmos turiu dar kompaktine pudra ir lupdazi (drekinanti, su silku ale be aukso ) labai gera kokybe, mano oda kai sausa tai si pudra vienintele jos nesausina ir lupdazis ant lupu ilgai islieka ir nesausina
QUOTE(sher @ 2009 11 23, 11:26)
merginos o ta emulsija Sensai cellular performance EMULSION II , ji kaip kremas? uztenka jos, jau kremo nebereikia po sios emulsijos? is anksto aciu uz atsakymus
kai bandziau savo meginuka ryte tai man nesausino jis odos ( o maniske prie sausu), bet pvz kai vakare pries miega tepdavau ta emulsija tai ryte jau oda biski tempe nakciai ji gal nelabai tinka ?