Įkraunama...
Įkraunama...

Kanebo Sensai

QUOTE(Tora 5 @ 2009 11 22, 20:03)
As i delna truputi isipilu,ir tada su pirsciukais mirkau ir paskirstau ant veido odos rolleyes.gif
Bet,jei sausa tavo odele,tai ar nereiketu ir emulsijos dar naudoti rolleyes.gif

aciuks.gif uz info 4u.gif as krema turiu gera kitos firmos, tai jis man gerai drekina oda (L'occitane). emulsija MOIST II stebuklinga ale man per brangus malonumas doh.gif

QUOTE(Vaida999 @ 2009 11 22, 22:59)
Na, kiek ziurejau sarmoj tai kremuko kaina 279lt jei tiksliai pamenu.
O tu visus prausikliu apie 150lt
Tai jei viska susipirkti, o as dar kauke imti noreciau tai ir gautusi apie 600lt. doh.gif  ax.gif

taaaip, todel as ir pirkau tik losjona nes kremu kainas kai paziurejau tai irnesakyk.gif sios firmos turiu dar kompaktine pudra ir lupdazi (drekinanti, su silku ale be aukso rolleyes.gif ) labai gera kokybe, mano oda kai sausa tai si pudra vienintele jos nesausina ir lupdazis ant lupu ilgai islieka ir nesausina thumbup.gif

QUOTE(sher @ 2009 11 23, 11:26)
merginos o ta emulsija Sensai cellular performance EMULSION II , ji kaip kremas? uztenka jos, jau kremo nebereikia po sios emulsijos? is anksto aciu uz atsakymus smile.gif

kai bandziau savo meginuka ryte tai man nesausino jis odos ( o maniske prie sausu), bet pvz kai vakare pries miega tepdavau ta emulsija tai ryte jau oda biski tempe g.gif nakciai ji gal nelabai tinka g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(dzoniene @ 2009 11 21, 22:39)
bet ar kartais sita emulsija ne sausai odai skirta?

SCP Moist-2 tinka normaliai arba misriai odai.
Papildyta:
QUOTE(sher @ 2009 11 23, 10:26)
merginos o ta emulsija Sensai cellular performance EMULSION II , ji kaip kremas? uztenka jos, jau kremo nebereikia po sios emulsijos? is anksto aciu uz atsakymus smile.gif

Taip,Emilsija kaip skystas kremas,kremo nebereikia.Bet pries emulsija losjona gerai butu uztept.
Papildyta:
Atnaujinu vizualine informacija drinks_cheers.gif

Step 1+2
user posted image

Silk
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
SCP-Sensai Cellular Performance
user posted image
user posted image
user posted image
Lifting ir Recovery
user posted image
Wrinkle repair
user posted image
Atsakyti
aciu uz info merginos smile.gif man kaip tik dieninis kremas baigesi, tai galvoju ka imti, gal emulsija Sensai cellular performance EMULSION II visai noreciau isbandyti, tik galvoju gal geriau siustis reikia g.gif kokia jos kaina douglas? kas pirko parasykit smile.gif aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sher @ 2009 11 23, 13:56)
  kokia jos kaina douglas? kas pirko parasykit smile.gif aciu smile.gif

g.gif ~ 320 lt
Atsakyti
..Sveikos mergynos..Mane jau senai domina si kosmetika ti dar nepasiryzau isbandyti...
Ar yra koks matomas rezultatas naudojant vien tik lotion ir emulsion? Ar butinai reikia ir krema naudoti norint matyti poveiki? Ar nesijaucia veidas kaip su kauke kuomet tepamas ir losijonas ir emulsija ?
Tikiuosi ,akd apsviesit naujokele... blush2.gif blush2.gif
Idomu butu isgirsti kuom buten taip jus zavi si kosmetika...
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2009 12 03, 16:36)
..Sveikos mergynos..Mane jau senai domina si kosmetika ti dar nepasiryzau isbandyti...
Ar yra koks matomas rezultatas naudojant vien tik lotion ir emulsion? Ar butinai reikia ir krema naudoti norint matyti poveiki? Ar nesijaucia veidas kaip su kauke kuomet tepamas ir losijonas ir emulsija ?
Tikiuosi ,akd apsviesit naujokele... blush2.gif  blush2.gif
Idomu butu isgirsti kuom buten taip jus zavi si kosmetika...

As,dienai naudoju lotion ir emulsija.O vakare naudoju krema,ir mano veido odai,tai labai tinka ir pakanka.Dienos metu, galiu buti ir be pudros,ar kitu maskuojanciu priemoniu,nes veido odele ir taip siuo metu yra svelni, lygi.(ir visiskai neatrodo,kaip su kauke) smile.gif Man labai tinka ir patinka lotion II (moist),ir emulsija II (moist). smile.gif
Atsakyti

Noreciau sulaukti atsiliepimu apie tusa is Kanebo,Sensai Mascara ax.gif Ar gerai laikosi, ar lygiai tepasi, ir t.t, nes galvoju isigyti. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas uzsisakinejate sios firmos prekes internetu, nes yra pigiau?
Galetumete pasidalinti! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 12 19, 18:04)
Noreciau sulaukti atsiliepimu apie tusa is Kanebo,Sensai Mascara ax.gif Ar gerai laikosi, ar lygiai tepasi, ir t.t, nes galvoju isigyti. smile.gif

Volumizing tusas labai fainas,mano megstamiausias.
Laikosi labai gerai,tepasi irgi super,ilgina,tankina..

Volumizing Mascara
Gentle, smudge-resistant 38°C formulation with Rich Film Volumiser instantly "fattens" individual lashes
user posted image
Atsakyti
Esu labai patenkinta savo naudojamu Total Lip Treatment ax.gif
user posted image
Vakare nusivalius makiaza uzsitepu, ryte lupos buna minkstos, svelnios, jokiu serpetojimu ar susikilinejimu. Be to si priemone labai neblogai tinka naudoti vietoj lupdazio bazes thumbup.gif Kokybiskas geras daiktas!
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 12 22, 15:42)
Esu labai patenkinta savo naudojamu Total Lip Treatment ax.gif
user posted image
Vakare nusivalius makiaza uzsitepu, ryte lupos buna minkstos, svelnios, jokiu serpetojimu ar susikilinejimu. Be to si priemone labai neblogai tinka naudoti vietoj lupdazio bazes thumbup.gif Kokybiskas geras daiktas!

Kokia kainyte?
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2009 12 22, 19:20)
Kokia kainyte?

Neisivaizduoju unsure.gif Pati nepirkau
Atsakyti