i | Čia ne asmeninių pasikalbėjimų tema, tam yra AŽ. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo |
QUOTE(Rasytee @ 2009 10 23, 18:42)
as niekad nieko negavau del sarmos korteles. tik tiek kad sarmoj perkant kanebo yra renkami lipdukai ir surinkus 10lipduku issirenki dobana uz 200lt
Del tu 10 lipduku,tai taip O del lojalumo(nuolaidu) korteles,suzinojau,kad gale metu,pagal tai, uz kokia suma esi prekinusis (per metus apskritai Sarmoje),yra skiriamos dovaneles.
P.s.
Noriu paklausti,kaip nustatyti Kanebo produkcijos galiojimo laika?Kiek zinau, skirtingos firmos,skirtingai zymi,ar ne?
Pvz., Kanebo - 93BF , 93A5 Kas galetu issifruoti?
gal galite parekomenduoti kremuka veidui,misriai odai
QUOTE(Tora 5 @ 2009 11 06, 10:37)
Del tu 10 lipduku,tai taip O del lojalumo(nuolaidu) korteles,suzinojau,kad gale metu,pagal tai, uz kokia suma esi prekinusis (per metus apskritai Sarmoje),yra skiriamos dovaneles.
P.s.
Noriu paklausti,kaip nustatyti Kanebo produkcijos galiojimo laika?Kiek zinau, skirtingos firmos,skirtingai zymi,ar ne?
P.s.
taip su ta lojalumo kortele pernai ne viena tukstanti isleidau ir jokios dovaneles negavau
sveikos
Dai'na man Douglase rekomendavo Sensai cellular performance EMULSION II (Moist) ir meginuka dave, nes pirkau šios firmos lupdažį meginukas šios emulsijos fantastiškas - drekina, kvepia maloniai tiesa, nežinau kokia šio gerio kaina
Dai'na man Douglase rekomendavo Sensai cellular performance EMULSION II (Moist) ir meginuka dave, nes pirkau šios firmos lupdažį meginukas šios emulsijos fantastiškas - drekina, kvepia maloniai tiesa, nežinau kokia šio gerio kaina
reiks ir man paprasyt meginuko ir isbandyti
QUOTE(SenSai @ 2009 11 20, 15:02)
sveikos
bet ar kartais sita emulsija ne sausai odai skirta?turiu sitos emulsijos meginuka, tai ji tokia gan rieboka sakyciau, mano poda misri tai ji man dienai per riebi, tai as nakti naudoju.ji tokia ruzavam buteliuke buna?noriu pasitikslint, kad apie ta pacia kalbam
QUOTE(Rasytee @ 2009 11 15, 22:30)
taip su ta lojalumo kortele pernai ne viena tukstanti isleidau ir jokios dovaneles negavau
Gaila...as taip pat daug isleidau.
Papildyta:
sveikos
Turiu as sia emulsija,taciau kvapo ypatingo nepastebejau.As naudoju kartu ir losjona II (Moist).Jeigu vien emulsija naudoju,tai lieka blizgesys ant veido,riebokas man.Jei oda veido sausoka,tada manau tinka.
Losjona,tai pirksiu dar karta,labai patiko.
QUOTE(dzoniene @ 2009 11 21, 23:39)
bet ar kartais sita emulsija ne sausai odai skirta?turiu sitos emulsijos meginuka, tai ji tokia gan rieboka sakyciau, mano poda misri tai ji man dienai per riebi, tai as nakti naudoju.ji tokia ruzavam buteliuke buna?noriu pasitikslint, kad apie ta pacia kalbam
mano meginukas - buteliukas permatomas, kamstelis sidabrinis, emulsija balta mano oda sausa tai man tiko
QUOTE(Tora 5 @ 2009 11 22, 11:49)
Gaila...as taip pat daug isleidau.
Papildyta:
Turiu as sia emulsija,taciau kvapo ypatingo nepastebejau.As naudoju kartu ir losjona II (Moist).Jeigu vien emulsija naudoju,tai lieka blizgesys ant veido,riebokas man.Jei oda veido sausoka,tada manau tinka.
Papildyta:
losjona II pirkau vakar o kaip ji ten tepti, kazkaip ypatingai? ten parasyta tepti 3 ml ir piesinis kaip tepti as tai pripratus ant vatos diskelio ir ant odos lep tep mano oda sausa, prie jautresniu
QUOTE(SenSai @ 2009 11 22, 11:21)
mano meginukas - buteliukas permatomas, kamstelis sidabrinis, emulsija balta mano oda sausa tai man tiko
losjona II pirkau vakar o kaip ji ten tepti, kazkaip ypatingai? ten parasyta tepti 3 ml ir piesinis kaip tepti as tai pripratus ant vatos diskelio ir ant odos lep tep mano oda sausa, prie jautresniu
As i delna truputi isipilu,ir tada su pirsciukais mirkau ir paskirstau ant veido odos
Bet,jei sausa tavo odele,tai ar nereiketu ir emulsijos dar naudoti
sveikos
Na, kiek ziurejau sarmoj tai kremuko kaina 279lt jei tiksliai pamenu.
O tu visus prausikliu apie 150lt
Tai jei viska susipirkti, o as dar kauke imti noreciau tai ir gautusi apie 600lt.
merginos o ta emulsija Sensai cellular performance EMULSION II , ji kaip kremas? uztenka jos, jau kremo nebereikia po sios emulsijos? is anksto aciu uz atsakymus