Noreciau atsilioepimu apie KANEBO SENSAI kompaktine pudryte....kaip maskuoja,ar labai pastebima?
Kokia jos kaina?
Įsigijau Kanebo Sensai Fluid Finish
ant veido atrodo tikrai gražiai, vidutiniškai maskuoja, atspalviai natūralūs. Suteikia lengvo švytėjimo.
šiaip pateisina visus susižavėjusių atsiliepimus
bet man labai nepatinka vienas "BET":
jo sudety trecias nuo sąrašo pradžios (vadinas trečias pagal santykinę dalį) yra
MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). Žinau, kad tai kenksmingas odai ir kemšantis poras komponentas
tai norėjau paklausti naudojančių šią pudrą ilgesnį laiką ar jom nepradejo kimšt porų ir ar neatsirado kitokių problemų ?
ant veido atrodo tikrai gražiai, vidutiniškai maskuoja, atspalviai natūralūs. Suteikia lengvo švytėjimo.
šiaip pateisina visus susižavėjusių atsiliepimus
bet man labai nepatinka vienas "BET":
jo sudety trecias nuo sąrašo pradžios (vadinas trečias pagal santykinę dalį) yra
MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). Žinau, kad tai kenksmingas odai ir kemšantis poras komponentas
tai norėjau paklausti naudojančių šią pudrą ilgesnį laiką ar jom nepradejo kimšt porų ir ar neatsirado kitokių problemų ?
merginos kas zinot, o sampunai su silikonais Kanebo? parabenu tai yra, maciau, bet del silikonu tai nesupratau ..
lisik,2009 10 09, 23:34]
Naudoju sia kremine pudra gana seniai,taciau nepastebejau,kad man kimstu poras.
QUOTE(FoxLady @ 2009 08 22, 23:37)
Gal kas bandete Kanebo sensai fluid finish 103 (warm beige) spalvyte, idomu kaip atrodo ant veido? Noriu pirkti internetu bet ji tokia lyg i rausvuma atrodo?
QUOTE(Olivia* @ 2009 09 04, 11:30)
As bandziau.Taip,i rausvuma.
Butent 103 ir naudoju, bet man ji nerausva. As labiau geltonode, tai man tinka EL DW 2 numeriukas daugiau rausvumo turi...
QUOTE(Tora 5 @ 2009 10 19, 17:58)
Naudoju sia kremine pudra gana seniai,taciau nepastebejau,kad man kimstu poras.
tuomet super ! tikiuosi ir mano atveju viskas bus OK.
Kol kas naudoju savaite tai irgi nieko blogo, lyg nekemsa tas "skystasis parafinas"
QUOTE(lisik @ 2009 10 20, 20:55)
tuomet super ! tikiuosi ir mano atveju viskas bus OK.
Kol kas naudoju savaite tai irgi nieko blogo, lyg nekemsa tas "skystasis parafinas"
pora kartu bandziau sita pudryte, man labai patiko, graziai maskuoja, tik kad nepigi, niekaip neprisiruosiu nusipirkti
Kanebo kosmetika perku,Sarmoje,ir turiu Sarmos nuolaidu kortele.Gal kas galetu paaiskinti,kaip su tomis kortelemis yra,as kazka buvau girdejusi,lyg gale metu kazkokia dovanele galima gauti,priklausomai,kiek per metus buvai pirkusi Sarmoje?Gal kas galetu placiau paaiskinti apie tai.Atsiprasau,kad cia parasiau,(apie Sarma),taciau ten perku Kanebo kosmetika,o apie Sarma niekur neradau atskiros temos.
QUOTE(Tora 5 @ 2009 10 23, 16:33)
Kanebo kosmetika perku,Sarmoje,ir turiu Sarmos nuolaidu kortele.Gal kas galetu paaiskinti,kaip su tomis kortelemis yra,as kazka buvau girdejusi,lyg gale metu kazkokia dovanele galima gauti,priklausomai,kiek per metus buvai pirkusi Sarmoje?Gal kas galetu placiau paaiskinti apie tai.Atsiprasau,kad cia parasiau,(apie Sarma),taciau ten perku Kanebo kosmetika,o apie Sarma niekur neradau atskiros temos.
as niekad nieko negavau del sarmos korteles. tik tiek kad sarmoj perkant kanebo yra renkami lipdukai ir surinkus 10lipduku issirenki dobana uz 200lt
QUOTE(lisik @ 2009 10 10, 00:34)
Kreminių pudrų temoj buvo atsiliepimų, kad ši kemša
http://imgh31.strawb...07430080801.jpg
Gal kas galetu placiau apibudinti si krema.Kaina tai didele,o aprasymas mazas.
Gal kas galetu placiau apibudinti si krema.Kaina tai didele,o aprasymas mazas.
QUOTE(Victorious @ 2009 10 23, 18:46)
Kreminių pudrų temoj buvo atsiliepimų, kad ši kemša
cia tas skystasis parafinas jauciu.... tokia gera pudra, bet jei kemsha tai bus nekas... daugiau nebepirksiu....