Įkraunama...
Įkraunama...

Kanebo Sensai

QUOTE(Tora 5 @ 2009 09 21, 10:59)
Na,as taip pat nustebau,ir dar karta paklausiau konsultantes,ir ji patvirtino,jog taip 170 litu.Tai ir mastau,gal pirma pasiklausineti,ar kas yra isbande...Siaip tai spalvyte labai patiko,ir is isores atrode tokie minkstuciai wub.gif

o cia kur Kristianoj ir tada kurioj?nes tikrai girdziu pirma karta,nu,bet kazkas cia su kaina negerai
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 09 21, 12:26)
o cia kur Kristianoj ir tada kurioj?nes tikrai girdziu pirma karta,nu,bet kazkas cia su kaina negerai

Tokia kaina,Klaipedoje,Akropolyje,Sarmoj. O, Vilniuje nemaciau.Ir man idomu,todel ir uzklausiau,gal kas yra isigije smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 09 21, 14:03)
Tokia kaina,Klaipedoje,Akropolyje,Sarmoj. O, Vilniuje nemaciau.Ir man idomu,todel ir uzklausiau,gal kas yra isigije  smile.gif

Taip kaina lupdazio tikrai 170 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2009 09 21, 14:43)
Taip kaina lupdazio tikrai 170 lt 4u.gif

o ka jis daro?
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 09 21, 16:19)
o ka jis daro?

Dazo
thumbup.gif

THE LIPSTICK
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 21 rugsėjo 2009 - 20:38
Vetruze, kai isbandysi,prasau issakyti savo nuomone mirksiukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 09 22, 18:56)
Vetruze, kai isbandysi,prasau issakyti savo nuomone mirksiukas.gif ...

o butinai smile.gif ,nu perku as brangia kosmetika,bet lupu dazu uz 170lt dar neturejau
Atsakyti
O cia mano seneji Lipstick'ai smile.gif) ir dar turiu pora atspalvyciu (nenufotkinau)

user posted image

user posted image

Jei kas nori isbandyt lupdazius,galiu perleist,nes noriu po truputi keist i naujus Lipstickus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 23 rugsėjo 2009 - 10:23
Gal kas toki naudojot? Gal zinot nuo kiek metu jis tinkamas?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 10 06, 10:04)
Gal kas toki naudojot? Gal zinot nuo kiek metu jis tinkamas?

user posted image

As naudoju SRC veidui.
Nuo 35-40 m.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2009 10 06, 11:02)
As naudoju SRC veidui.
Nuo 35-40 m.

Taip suprantu jis antram rauksliu etapui? Ta prasme, ne pirmoms raukslems, kurios atsiranda 25-35, o jau tokioms siek tiek rimtesnems, bet dar ne hormoniniu pokyciu salygotoms?

Ir kokie atsiliepimai?

Ir dar apie ta paakiams... Gal kas zino - ar jis kaip serumas? Ar po jo reikia dar kremo?
Atsakyti
QUOTE(Milmar @ 2009 10 06, 11:09)
Taip suprantu jis antram rauksliu etapui? Ta prasme, ne pirmoms raukslems, kurios atsiranda 25-35, o jau tokioms siek tiek rimtesnems, bet dar ne hormoniniu pokyciu salygotoms?

Ir kokie atsiliepimai?

Ir dar apie ta paakiams... Gal kas zino - ar jis kaip serumas? Ar po jo reikia dar kremo?

Gal ir antram,nezinau.Man patinka tekstura,as ji naudoju nakciai,ryte oda atrodo stangresne ir skaistesne.O rauksliu ryskiai matomu as dar neturiu smile.gif
Papildyta:
Tiesa,ARC paakiams tai yra serumas smile.gif
Nemanau kad reika dar ir kremo ant virsaus....
Siap schema tokia turi but :
1.Valymas
2.Losjonas
3.ARC veidui
4.Kremas ar Emulsija
4.Paakaims kremas ar ARC
Atsakyti