QUOTE(Subjektyvi @ 2014 02 04, 09:47)
Gal kas nors išbandė pylingą ir gali papasakoti ką nors geresnio?
Planuoju pirkti, bet dar noriu paskaityti, koks jis puikus
Aš SENSAI naudoju gerus du mėnesius. Per tą laiką išsisprendė mano veido išsausėjimo problemos. Mano veido odo T zonoje normali (vasarą gal vos rieboka), o skruostai (ypač aplink lūpas) sausi, dehidratuoti. Šiuo metu rytais ir vakarais naudoju Silk serijos emulsiją light T zonai ir super light išsausėjusioms vietoms. Kartais prieš emulsijas pasitepu atitinkamai light ir super light losjonais, nes turiu po kelis mėginukus. Bet nepajutau skirtumo, kada su losjonu, kada be jo.
Pilingą su šilko dalelėmis naudoju kartą - du per savaitę. Man atrodo, kad pastebimai mažiau juodų inkštiriukų ant nosies ir kaktos. Labai maloniai naudojamas. Aš jo naudoju žymiai mažiau, negu "išmeta" dozatorius. Man ir taip pakankamai užputoja. Svarbiausia (ką aš skaičiau užsienio puslapiuose), ištepus drėgną veidą šveičiamosiomis putomis, jas švelniai įmasažuoti kokias tris minutes. Taip visada darau. O dar šiandien gavau dovanų Mary Kay aparačiukų veidui valyti/masažuoti. Tai planuoju juo kaskart naudotis.
Dar man labai patinka prausmosi putos silky purifying mild soup. Kadangi vasaros metu nė karto nesidažiau, tai prausikliu prausiuosi ne kiekvieną vakarą, o kaip jau jaučiu, kad norisi švaros. Nes man kas vakarą naudoti priemones ant veido yra perdaug. Jau nekalbu apie naudojimą rytą - vakarą. Nusiprausus veidas tikrai labai labai švarutėlis.
O naujausias mano pirkinys - tušas 38 (ilginantis, tas paprastasis). Daviau pabandyti sesėms - abiems labai patiko. Tik tas plovimas nelabai patinka kas vakarą trinti su šiltu/karštoku vandeniu (nors ir naudoju Sensai kempinėle sponge, bet vistiek ilgai užtrunku). Tačiau šiandien tam reikalui nusipirkau Noreva micelių vandenį. Tai visai neblogai nuvalo. Vandeniu belieka po dušu pavalyti likučius.