QUOTE(NORIKA @ 2013 08 07, 23:19)
Šitą skandalą per tv žinias rodė
Jau girdėtas, žinomas....
Ten buvo Whitening (balinamoji, šviesinančioji) linija veidui.... Rodė kaip japonėms veidas, kaklas, dekolte baltom dėmėm išmuštas ir tos dėmės visam gyvenimui liks, nes taip suveikė, kad nebeliko tam tikrose vietose odos pigmento
Verkia susėdusios pas gydytoją kabinete, bet ką čia išverksi - kvit.....
Nežinau ar taip gali būti, man kažkaip nesitiki, kad tokia kokybiška, prabangi ir nepigi produkcija toooookia.... brokuota
ech tos japones, pjaustosi zandilkaulius, platinas akis, balinas veida- drastiskos priemones, drastiski ir rezultatai.
Speju, kad ta lininja buvu n kartu agresyvesnio poveikio, nei vartojame mes- svelniosios didziaakes sviesiaodes apvalaveides europietes
Papildyta:
QUOTE(jbs @ 2013 08 08, 09:54)
Aš iš Kanebo labai mėgstu pudras: tiek kremines, tiek kompaktines, šešėliai patiko (kurie, beje, seniai nebegaminami). Bet įsijungia po kelių tokių "sutapimų su koncerno vardu" apsauginė reakcija ir jau žinau, kad Kanebo pudras pabaigusi prie jų stendo mūsų Douglas'e nebeužsuksiu. Nereikia įsivaizduoti, kad jei pasiekė D. Britaniją, tai jau iki mūsų tikrai tikrai nepriplauks
man tobuliausia Kanebo Total Finish - Refill
Su laiku atradau sau (mano oda su matomais kapiliarais, linkus rausti) tobula derinuka- Clinique Redness Solutions Makeup SPF plius Kanebo Total Finish - Refill , va tada visi klausia kaip, ka , kad taip puikiai atrodo oda...