Įkraunama...
Įkraunama...

Kanebo Sensai

Sveikos,gal zinot kaip isifruotu kremo galiojima?kaip suprantu galiojimo kodas 3360,aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(catherina @ 2013 04 27, 17:53)
Sveikos,gal zinot kaip isifruotu kremo galiojima?kaip suprantu galiojimo kodas 3360,aciu 4u.gif  4u.gif

Date of manufacture:
3 of December, 2010
General shelf life: 60 months
OK Valid at least for the next
32 months

Cia, tik nezinau ar galima 100% pasikliauti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzevasaris: 27 balandžio 2013 - 17:25
Sveikos.gal kas gali parasyti atsiliepima apie silky purifying veido prieziurios linija? 4u.gif
Atsakyti
Tuo pačiu parašysiu smile.gif , kad Kanebo Sensai Rouge lūpdažiai yra gėris biggrin.gif Ir Kanebo Sensai Rouge Intense Lasting Colour, ir Kanebo Sensai Rouge Vibrant Cream Colour. Minkštai tepasi, gražiai laikosi, nedžiovina lūpų. Puikus produktas, kas dar neatrado, tai išbandykite. Ne pirmus metus džiaugiuosi Sensai lūpdažiais.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 08 06, 21:13)
Tuo pačiu parašysiu smile.gif , kad Kanebo Sensai Rouge lūpdažiai yra gėris biggrin.gif Ir Kanebo Sensai Rouge Intense Lasting Colour, ir Kanebo Sensai Rouge Vibrant Cream Colour. Minkštai tepasi, gražiai laikosi, nedžiovina lūpų. Puikus produktas, kas dar neatrado, tai išbandykite. Ne pirmus metus džiaugiuosi Sensai lūpdažiais.

o man lupu dazas nelabai patiko,-kad trumpai laiko, nors del spalvos ir grozio nesiginciju.

mano paskutinis atradimas - kremas veidui su SPF wub.gif http://www.douglas.l...ective-cream-2/
ir - sita tik is meginuko ragauju, bet butinai sau pasidovanosiu
http://www.douglas.l...wrinkle-repair/

kada nors biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzevasaris: 06 rugpjūčio 2013 - 22:03
Man laiko gerai ax.gif O kremas neriebina dienos eigoje? (mano mišri)
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 08 07, 00:11)
Man laiko gerai ax.gif O kremas neriebina dienos eigoje? (mano mišri)

kuris kremas?
jei saules apsaugos- man neriebina smile.gif labai patinka, kad neturi to specifinio 'apsaugos' kvapo, kad "dirba ir visa kita darba"

jei antrasis- tikra tiesa, kai raso, kad veikia kaip kavos puodelis odai. Neriebina man, veidas atrodo spindintis ir ant jo labai graziai gula krempudra, jei tenka tokia naudoti mirksiukas.gif
Atsakyti
ir vėl Kanebo skandalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2013 08 07, 14:37)

as , deja, tik google verteju naudojuos, nieko nesupratau blush2.gif kas galetu trumpai apibudinti ? smile.gif
Atsakyti
Vartojant produkciją atsiranda (kažkokios) baltos dėmės ant odos ir kitos problemos g.gif Tikriausiai per stipriai pigmentuoja, kad oda praranda natūralų pigmentą? Jei gerai suprantu.
Atsakyti
Aciu, smile.gif
Na, man kolkas nieko nera buve, kad netiktu is Kanebo...isskyrus kaina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2013 08 07, 12:37)

Nereikia kelti panikos, nes tai ne ta linija, ką mes turime, pas mus yra Sensai ir yra pranešimas, kad Sensai tų ingredientų savo produktuose nenaudojo/nenaudoja.
Atsakyti