Sveikos,gal zinot kaip isifruotu kremo galiojima?kaip suprantu galiojimo kodas 3360,aciu
QUOTE(catherina @ 2013 04 27, 17:53)
Sveikos,gal zinot kaip isifruotu kremo galiojima?kaip suprantu galiojimo kodas 3360,aciu
Date of manufacture:
3 of December, 2010
General shelf life: 60 months
OK Valid at least for the next
32 months
Cia, tik nezinau ar galima 100% pasikliauti
Sveikos.gal kas gali parasyti atsiliepima apie silky purifying veido prieziurios linija?
Tuo pačiu parašysiu , kad Kanebo Sensai Rouge lūpdažiai yra gėris Ir Kanebo Sensai Rouge Intense Lasting Colour, ir Kanebo Sensai Rouge Vibrant Cream Colour. Minkštai tepasi, gražiai laikosi, nedžiovina lūpų. Puikus produktas, kas dar neatrado, tai išbandykite. Ne pirmus metus džiaugiuosi Sensai lūpdažiais.
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 08 06, 21:13)
Tuo pačiu parašysiu , kad Kanebo Sensai Rouge lūpdažiai yra gėris Ir Kanebo Sensai Rouge Intense Lasting Colour, ir Kanebo Sensai Rouge Vibrant Cream Colour. Minkštai tepasi, gražiai laikosi, nedžiovina lūpų. Puikus produktas, kas dar neatrado, tai išbandykite. Ne pirmus metus džiaugiuosi Sensai lūpdažiais.
o man lupu dazas nelabai patiko,-kad trumpai laiko, nors del spalvos ir grozio nesiginciju.
mano paskutinis atradimas - kremas veidui su SPF http://www.douglas.l...ective-cream-2/
ir - sita tik is meginuko ragauju, bet butinai sau pasidovanosiu
http://www.douglas.l...wrinkle-repair/
kada nors
Man laiko gerai O kremas neriebina dienos eigoje? (mano mišri)
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 08 07, 00:11)
Man laiko gerai O kremas neriebina dienos eigoje? (mano mišri)
kuris kremas?
jei saules apsaugos- man neriebina labai patinka, kad neturi to specifinio 'apsaugos' kvapo, kad "dirba ir visa kita darba"
jei antrasis- tikra tiesa, kai raso, kad veikia kaip kavos puodelis odai. Neriebina man, veidas atrodo spindintis ir ant jo labai graziai gula krempudra, jei tenka tokia naudoti
ir vėl Kanebo skandalas
QUOTE(jbs @ 2013 08 07, 14:37)
as , deja, tik google verteju naudojuos, nieko nesupratau kas galetu trumpai apibudinti ?
Vartojant produkciją atsiranda (kažkokios) baltos dėmės ant odos ir kitos problemos Tikriausiai per stipriai pigmentuoja, kad oda praranda natūralų pigmentą? Jei gerai suprantu.
QUOTE(jbs @ 2013 08 07, 12:37)
Nereikia kelti panikos, nes tai ne ta linija, ką mes turime, pas mus yra Sensai ir yra pranešimas, kad Sensai tų ingredientų savo produktuose nenaudojo/nenaudoja.