Įkraunama...
Įkraunama...

Kanebo Sensai

QUOTE(Prietarai @ 2012 12 06, 00:51)
Gal kuri esat naudojus Kanebo sensai fluid finish ir Kanebo sensai fluid finish lasting velvet bei galit jas palygint? mano oda misri/riebi, o dabar naudoju fluid finish, bet jau baiginejas, tai galvoju gal sekancia pirkti lasting velvet  g.gif

Lasting velvet - riebesnei, fluid finish sausesnei odai. Mano normali, bet žiemą linkusi į sausumą, tai lasting velvet negražiai atrodo, jei kokia vieta sausesnė, tai labai išryškina ir šiaip minusas toks, kad besitepant ją, nespėjus tolygiai paskirstyti, ji vietomis jau susigeria ir nepakoreguosi doh.gif
Atsakyti
Ką naudojat po emulsijos užtepimo? Jei mišri oda kokį geriau kremuką įsigyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fyga @ 2013 01 22, 17:39)
Ką naudojat po emulsijos užtepimo? Jei mišri oda kokį geriau kremuką įsigyti  blush2.gif

Jei oda mišri, turi užtekt tik emulsijos ir losjono. Kokia emulsija naudoji?
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2013 01 22, 09:03)
Mergytes gal kuri sita daikta turit KANEBO
Sensai Cell-Refining Essence  kaip jis naudojamas?

Aš naudoju ax.gif Ant vatos diskelio ir tepti visą veidą (galima tepti ir akių sritį) ryte ir/arba vakare, po visų valymo priemonių. Po to tepti losjoną ir emulsiją.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2013 01 23, 12:16)
Jei oda mišri, turi užtekt tik emulsijos ir  losjono. Kokia emulsija naudoji?

Naudoju CELLULAR PERFORMANCE EMULSION I (LIGHT).
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2013 01 24, 09:51)
Aš naudoju ax.gif  Ant vatos diskelio ir tepti visą veidą (galima tepti ir akių sritį) ryte ir/arba vakare, po visų valymo priemonių. Po to tepti losjoną ir emulsiją.

Dekui 4u.gif ar patinka?
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2013 01 24, 19:11)
Dekui 4u.gif ar patinka?

Patinka smile.gif Aš dar naudoju ir dvigubą valymą, irgi labai gerai valo odą, bet dar su Cell-Refining Essence greičiau "nuimamas" negyvų ląstelių sluoksnis, T zonoj tikrai švarenė oda ir nebėra šerpetojimų.
Atsakyti
Vakar įsigijau Sensai Total Finish kompaktinę ir atlekiu su atsiliepimais. Turiu mišrią odą, o dabar po šaltojo periodo visai nusausėjo, todėl ir ieškojau, kas tiktų sausesnei odai. Sausų vietų visai neišryškino, vieną kartą dienoje turėjo papudruoti ant viršaus, nes išlindo blizgesys riebesnėse vietose, bet vieno kartelio užteko, kad likusią dienos dalį atlaikytų laba gerai.
Jau nusivaliau makiažą ir naujų spuogelių po dienos neatsirado, kuom labai džiaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2013 01 31, 18:13)
Vakar įsigijau Sensai Total Finish kompaktinę ir atlekiu su atsiliepimais. Turiu mišrią odą, o dabar po šaltojo periodo visai nusausėjo, todėl ir ieškojau, kas tiktų sausesnei odai. Sausų vietų visai neišryškino, vieną kartą dienoje turėjo papudruoti ant viršaus, nes išlindo blizgesys riebesnėse vietose, bet vieno kartelio užteko, kad likusią dienos dalį atlaikytų laba gerai.
Jau nusivaliau makiažą ir naujų spuogelių po dienos neatsirado, kuom labai džiaugiuosi.

Nelabai norėčiau sutikti, kad ji tinka sausesnei odai schmoll.gif
Mano oda irgi mišri, niekad neturėjau problemų su odos išsausėjimais, bet šildymo sezono metu kasdien naudojant Total Finish galima pajaust sausumo pojūtį. Nesakau, kad pati pudrytė sausina, bet sausaodėms aš jos dažnai naudot nepatarčiau
Atsakyti
Bus matyti, bet man jau didelis pasiekimas, kad neišryškino sausų vietų.
Atsakyti
gal kas turite Kanebo Sensai Face Fresh Paper servetėles sugeriančias riebalus? Pažiūrėjau, kad kainuoja 40 lt, o Shiseido beveik 80 lt. Įdomu ar skiriasi...
Atsakyti
Jau visą savaitę naudoju Kanebo Total Finish kompaktinę ir sausai odai ji tikrai piukiai tinkama. Visai neišausina sausų vietų, gerai išsilaiko ant veido.
Atsakyti