Įkraunama...
Įkraunama...

Kanebo Sensai

QUOTE(Prietarai @ 2012 12 05, 23:51)
Gal kuri esat naudojus Kanebo sensai fluid finish ir Kanebo sensai fluid finish lasting velvet bei galit jas palygint? mano oda misri/riebi, o dabar naudoju fluid finish, bet jau baiginejas, tai galvoju gal sekancia pirkti lasting velvet  g.gif

Aš naudoju tiek vieną, tiek kitą, Lasting Velvet labiau patinka, nes ilgai išlieka, veidas dienos metu neblizga ir nepasidaro riebus. Bet ji, kaip ir Fluid Finish, drėkina ir nepadaro kaukės efekto. Pvz. kitų kompanijų pudros mišriai odai dažniausiai būna oil free, dėl to man ir tepasi, pasiskirsto nemaloniai, o pvz. daugumos išgirta EL Double Wear apskritai visus "defektus" tik išryškina. Čia sudėtyje yra kažkoks greitai garuojantis aliejus, dėl kurio pudra gražiai ir lengvai dengiasi, bet po kurio laiko tarsi susilieja su oda ir pasidaro matinė, bet švelni, jei taip galima pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
kiek pamenu konsultantes ir drauge pasakojo kad velvet tinka labiau riebiai odai, nes as buvau isigeidusi naujo produkto - velvet, o mane perkalbejo, nes mano oda sausa - normali, tai manau velvet jums tiks labiau.
Atsakyti
Gal galėtumėte padėti iššifruoti Kanebo Sensai fluid finish lasting velvet galiojimo laiką..? 4u.gif Kodukas 3111. Nusipirkau šiandien douglase, o grįžusi namo patikrinau pagaminimo datą http://checkcosmetic...shelf-life-faq/ . Mano nuostabai ten rašo:
Date of manufacture: 2003
General shelf life: 36 months
bad It looks like your product was manufactured more than 3 years ago
T.y. kad galiojimas baigėsi 2006 m.. verysad.gif
Atsakyti
patikrinau tik pirkta sensai fluid finish, 3361..2003 m taip pat, nesamone kazkokia..bet pilnai tikiu kad mes treciarusiai..kiti brangus ju produktai pagaminti 2012 g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rabambule: 18 gruodžio 2012 - 20:00
Pasitikrinau ir aš visus turimus g.gif - vieni tinkami, kiti ne g.gif Bet kadangi nematau jokių kvapo , išvaizdos ar konsistencijos pokyčių, naudosiu kaip naudojus g.gif
Atsakyti
Buvau dėl terminų pasiteirauti i douglas ir kristiana, abejose parduotuvėse tvirtino, kad čia naujas palyginus produktas ir turėtų būti pagamintas 2011 m., tik jos neturi net kaip iššifruoti tų kodų..baisu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteM @ 2012 12 18, 19:38)
Gal galėtumėte padėti iššifruoti Kanebo Sensai fluid finish lasting velvet galiojimo laiką..? 4u.gif Kodukas 3111. Nusipirkau šiandien douglase, o grįžusi namo patikrinau pagaminimo datą http://checkcosmetic...shelf-life-faq/ . Mano nuostabai ten rašo:
Date of manufacture: 2003
General shelf life: 36 months
bad It looks like your product was manufactured more than 3 years ago
T.y. kad galiojimas baigėsi 2006 m.. verysad.gif

Ši Kanebo pudra negali būti pagaminta 2003m., nes ji apskritai rinkoje atsirado tik 2011m. Tas galiojimo tikrinimo puslapis nėra 100% patikimas, jau daug kas tai pastebėjo. Manau skaičiuoklė iš kodo 3111 tiesiog paėmė pirmą skaičių 3 ir paskaičiavo, kad tai 2003m., ėjau net dabar savo turimų Kanebo tikrinti, kai kurių net nešifruoja, rašo Error: specified code is not correct, or not supported. irnesakyk.gif , o Hydrachange irgi neseniai išleista linija.
Atsakyti
na manes nenustebino kanebo prausiklis, tonikas ir fluidas veidui schmoll.gif o dar kaina ju blink.gif nepirkciau antra kart.
Atsakyti
O mane dar ir kaip stebina Kanebo priemones, veidukas iskart atsigauna wub.gif
Atsakyti
As ne tai , kad nustebinta, man jau priklausomybe doh.gif
Atsakyti
Labukas Kanebo gerbejos wub.gif
Mergytes ilga laika naudoju visa linija Kanebo Sensai Silk , bet metai eina manau jau reiktu pereiti prie kitos sekancios stipresnes linijos Kanebo Sensai Cellular Performance Classic . Su ta mintim isbandziau is sios linijos meginukus ir net nz. man cia taip stipriai jauciasi parfumerijos kvapas g.gif ar yra kas naudoja jau sia linija, kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti
Mergytes gal kuri sita daikta turit KANEBO
Sensai Cell-Refining Essence kaip jis naudojamas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo traputis: 22 sausio 2013 - 09:03