Įkraunama...
Įkraunama...

Kanebo Sensai

QUOTE(Rabambule @ 2012 08 07, 12:34)
o kiek jus naudojate losjono? nes man reikia kokiu 3 uzvertimu. koks teisingas kiekis?

is pradziu ir man reikejo 3 uzvertimu, dabar vieno pakanka
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2012 07 03, 14:14)
o toninis kremas labai nustebino: lyg putos neputos, lyg spalva zymiai per tamsi bet ant balto veido pasislepia, labai greitai isigeria, tas man nepatinka..atrodytu kad mano oda per sausa, nes vos speju ji issklaidyti..taciau gerai paskirscius ir jam sugulus vaizdas man patinka - pudros nerasi nei per nago juodyma, bet veido spalva vienoda..neslepia trukumu, bet man tas spalvos suvienodinimas labai padeda atrodyti puikiai..dienos metu nenorint apsikrauti dalykas geras,

As dabar naudoju toki krema,puikus produktelis,tepasi gerai,patinka kad neriebus,nes mano oda misri i riebuma dabar.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2012 08 08, 11:10)
As dabar naudoju toki krema,puikus produktelis,tepasi gerai,patinka kad neriebus,nes mano oda misri i riebuma dabar.

Cia kremas su spalva, taip? g.gif
Atsakyti
Kremas-gelis su spalva is Hydrachange serijos su hyaluronu.
Atsakyti
O čia ne tas, kur labai tamsus ir oranžinis g.gif Nes kažkurį parduotuvėje testavau, tai labai sunkiai išsisklaido tas oranžiniškumas, tas dalykas l. nepatiko.
Atsakyti
Sveiki.Gal turit kokiu patarimu kokios veido prieziuros priemones/pudra,tinka i akne linkusiai odai?Aciu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau kad tas.. g.gif Bet man viskas gerai,issisklaido normaliai,nes tepu pries tai seruma.

Siaip,bendarai,mano akym,Tinted Gel-Cream nera geriausias kremas is Kanebo.
Dabar,pries menesiuka,gavau dovanele is MB:

Step 2 Mud Soap
SCP Lotion Light
SCP Emulsion Light
SCP Lifting Radiance Concentrate thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2012 08 08, 12:10)

Man jis buvo idealus pavasarį, kol oda neįdegus. Dabar kuriam laikui pasidėjau ir nenaudoju, nes oda tamsesne už jį.

QUOTE(Subjektyvi @ 2012 08 08, 12:33)
O čia ne tas, kur labai tamsus ir oranžinis g.gif Nes kažkurį parduotuvėje testavau, tai labai sunkiai išsisklaido tas oranžiniškumas, tas dalykas l. nepatiko.

Reikia nebijoti pamėginti Nr.1. Tada viskas išsisklaido ir pasidengia nepriekaištingai. Aš esu geltonai rusvos odos, pati nebūčiau ėmusi Nr.1, bet konsultantė įtikino, kad jis universaliausias mirksiukas.gif
QUOTE(Olivia* @ 2012 08 08, 12:47)
Manau kad tas..  g.gif  Bet man viskas gerai,issisklaido normaliai,nes tepu pries tai Dabar,pries menesiuka,gavau dovanele is MB:

O, koks supratingas. Kuom atsidėkojai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2012 08 08, 11:47)
Manau kad tas..  g.gif  Bet man viskas gerai,issisklaido normaliai,nes tepu pries tai seruma.

Siaip,bendarai,mano akym,Tinted Gel-Cream nera geriausias kremas is Kanebo.
Dabar,pries menesiuka,gavau dovanele is MB:

Step 2 Mud Soap
SCP Lotion Light
SCP Emulsion Light
SCP Lifting Radiance Concentrate  thumbup.gif  thumbup.gif

kokį serumą naudojat ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 08 09, 08:59)
kokį serumą naudojat ?  4u.gif

Šio metų Shiseido Energizing Essence. Labai maloniai drėkina.
Atsakyti
Antra diena is eiles tepuosi vakare Kanebo Sensai Silky Bronze self tanning priemone. Kolkas esu labai patenkinta. Mano oda misri, idegio priemone gelines teksturos, labai lengvai pasiskirsto, skalsi, poru neuzkimso. Susigeria vidutiniskai greitai, siek tiek lipnumo lieka, bet neerzina labai. Kvapas yra, taciau ne toks standartinis dvokiantis, kazkoks kitoks, ir siaip, silpnesnis. Atspalvis grazus, svelnus, atrodo naturaliai.
Lyginant su Collistar lasiukais, Kanebo patinka labiau, lygiau pasidengia ir maziau nudazo poras, kas budavo, jei noredavau dazniau panaudoti Collistar. Be to, lyginant siuos du, Collistar efektas siek tiek ryzokas net.
Atsakyti
Gal kuri esat naudojus Kanebo sensai fluid finish ir Kanebo sensai fluid finish lasting velvet bei galit jas palygint? mano oda misri/riebi, o dabar naudoju fluid finish, bet jau baiginejas, tai galvoju gal sekancia pirkti lasting velvet g.gif
Atsakyti