Įkraunama...
Įkraunama...

Kanebo Sensai

QUOTE(geguzevasaris @ 2012 05 19, 15:58)
Douglase, kaina apie 290

O kokiam labiau odos tipui tiktu sis kremukas? Mano misri oda, ar neriebintu?
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2012 05 19, 23:33)
O kokiam labiau odos tipui tiktu sis kremukas? Mano misri oda, ar neriebintu?

mano normali g.gif

nueikit i parduotuve su indeliu, ides meginuko ir nereiks spelioti.
Atsakyti
Gal kas turite pilinga Kanebo Sensai Silky Purifying Silk Peeling Powder ?
Atsakyti
Na ir aš pagaliau turiu išsvajotą
Kanebo SENSAI CELLULAR PERFORMANCE Emulsion II
user posted image
Žiūrėsiu koks efektas ir būtinai parašysiu temoje.
Pirmas įspūdis, kad man kažkiek per riebus, galbūt pagal mano odą labiau tiktų I (light), nes pasitepus kelias valandas jaučiu tokį riebesnį sluoksnį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astukasas: 20 birželio 2012 - 10:38
QUOTE(style18 @ 2012 06 19, 09:31)

as jau ilga laika naudoju,superinis,tikrai visoms rekomenduoju
Atsakyti
JO, tokia tvarka, bet nematau cia nieko blogo..naudoju taip pat peeling powder - viskas tinka, oda mano normali i sausuma, o toninis kremas labai nustebino: lyg putos neputos, lyg spalva zymiai per tamsi bet ant balto veido pasislepia, labai greitai isigeria, tas man nepatinka..atrodytu kad mano oda per sausa, nes vos speju ji issklaidyti..taciau gerai paskirscius ir jam sugulus vaizdas man patinka - pudros nerasi nei per nago juodyma, bet veido spalva vienoda..neslepia trukumu, bet man tas spalvos suvienodinimas labai padeda atrodyti puikiai..dienos metu nenorint apsikrauti dalykas geras, vakarui tikrai per svelnus..apie drekinima patyliu, sunku spresti, taciau oda tikrai svelni ir neissausejusi, tai gal ir si funkcija gera..
Atsakyti
Gal kuri naudoja Kanebo Sensai Liquid Eyeliner?? Ar gerai laikosi? Ryskiai brezia linija? Bandziau ant rankos tai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 06 19, 09:31)

Man ši priemonė - stebuklinga wub.gif
Atsakyti
Bijau prisimeluot, bet 40gr tos šveičiamosios pudros Douglase 239Lt ar 269Lt... Bet galiu ir klysti, nes gan seniai domėjausi.... O kad labai nepigi, tai užgarantuoju laugh.gif
Paklausinėkit apie mėginukus, man sykį yra davę, tai kitoj dienoj jua lekiau griūdama nusipirkt biggrin.gif
Man labai labai pagerino odos būklę kompleksinis priemonių naudojimas, turėjau putas prausimui, tą pudrinį šveitiklį ir drėkiklį.... Oda akosminė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JLab @ 2012 08 04, 23:37)
Gal kuri naudoja Kanebo Sensai Liquid Eyeliner?? Ar gerai laikosi? Ryskiai brezia linija? Bandziau ant rankos tai labai patiko thumbup.gif

as turiu, gerai laiko, ryskumas priklauso nuo brezimo.

QUOTE(NORIKA @ 2012 08 05, 15:58)

Man labai labai pagerino odos būklę kompleksinis priemonių naudojimas,

pritariu

po pusmecio naudojimo pastebejau, kad losjono reikia maziau, nei is pat pradziu naudodavau. darau isvada- oda prisisotinus, visko bereikia maziau
Atsakyti
Na kaina proto ribose, nes kiek skaičiau, tai skalsiai naudojama priemonė, gerai išputoja. smile.gif Reikės pažaisti.
Atsakyti
o kiek jus naudojate losjono? nes man reikia kokiu 3 uzvertimu. koks teisingas kiekis?
Atsakyti