Įkraunama...
Įkraunama...

Kanebo Sensai

QUOTE(Victorious @ 2012 02 27, 12:54)
Aš kokius tris keturis kartus bandžiau naują "Kanebo SENSAI Prime Solution" drėkiklį (rašo, kad su Koišimaro šilko ekstraktu ir didina visų naudojamų odos priežiūros priemonių veiksmingumą), bet jokio poveikio nepastebėjau... mastau.gif. Naudojami produktai veikė lygiai taip kaip anksčiau. Na, gal ilgiau tepant ir pasimatytų kas nors...  g.gif. Nors ir gan greit įsigerianti, bet nepatiko, kad priemonė kvapni. Kaina irgi doh.gif (550Lt).

oho koks prastas atsiliepimas verysad.gif pati nebandziau, bet kai pamaciau, kad atsirado toks drekiklis , daug tikejausi is jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2012 03 07, 13:20)
oho koks prastas atsiliepimas verysad.gif pati nebandziau, bet kai pamaciau, kad atsirado toks drekiklis , daug tikejausi is jo smile.gif

bet juk atsiliepimas tai ir yra "vieno zmogaus atsiliepimas" mirksiukas.gif Paprasykit to naujo produkto meginuko, jei ka pirksit is kanebo mirksiukas.gif As jau 2 tokius gavau (meginelio uzteko ilgokai) Man asmeniskai biggrin.gif tai kvapas ypatingai malonus wub.gif , o dar patinka, kad greitai ir puikiai susigeria , zodziu, vienintelis stabdis- kaina. Nebent kokia proga gavus iv. Akropolio dovanu cekiu ir priedejus kazkiek isigyt...Bet ne dabar
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2012 03 07, 14:49)
bet juk atsiliepimas tai ir yra "vieno zmogaus atsiliepimas" mirksiukas.gif Paprasykit to naujo produkto meginuko, jei ka pirksit is kanebo mirksiukas.gif As jau 2 tokius gavau (meginelio uzteko ilgokai) Man asmeniskai  biggrin.gif tai kvapas ypatingai malonus wub.gif , o dar patinka, kad greitai ir puikiai susigeria , zodziu, vienintelis stabdis- kaina. Nebent kokia proga gavus iv. Akropolio dovanu cekiu ir priedejus kazkiek isigyt...Bet ne dabar

JO reikes paciai pabandyti smile.gif o kaip sekasi Kanebo naudoti? as jau krempudra baigineju , labai patiko mano sausai odai wub.gif bet dabar gal kazko naujo noriu isbandyti ax.gif oi mes moterys, vis norim dar kazko geriau biggrin.gif
Atsakyti
Labai patiko paakiams 'Eye Contour Balm.' Gal čia man toks stebuklingas poveikis, bet vos po kelių dienų išsilygino paakiai, dingo mažulės raukšlelės. Lengva, gelinė tekstūra, skalsus. Turiu mėginėlį, bet pagal skalsumą užteks ilgam:

user posted image
Atsakyti
Gal kas pasufleruotų ar būna KANEBO kosmetikos Duty free didesniuose oro uostose? g.gif Nes LT kainos tai nemažos. Turiu meginuką Sensai Cellular Performance emulsija, tai nerealiai patiko ir efektas greitai pasimatė bigsmile.gif Noriu, noriu, noriu, bet pamačiau kainą LT, tai susilaikiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2012 05 18, 16:03)
Gal kas pasufleruotų ar būna KANEBO kosmetikos Duty free didesniuose oro uostose? g.gif

Buna, galima ir kainas paziuret mirksiukas.gif http://www.heinemann...egory/skin-care
Virsutiniame kairiajame kampe galite pasirinkti ir oro uosta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jugne: 18 gegužės 2012 - 16:20
QUOTE(Jugne @ 2012 05 18, 16:12)
Buna, galima ir kainas paziuret  mirksiukas.gif http://www.heinemann...egory/skin-care
Virsutiniame kairiajame kampe galite pasirinkti ir oro uosta  4u.gif

Dėkui bigsmile.gif Mane domina Londono Stansted oro uostas, tai tame puslapyje neradau jo, bet man svarbu, tai kad yra bent jau šita firma oro uostose, tai gal ir bus ax.gif
Atsakyti
As su kanebo jau 9 men ir siuo metu mano isvada tokia- veido prieziuros priemones parode ypatingai gera rezultata. Dekoratyvine kosmetika kaip ir visos kitos geresniu firmu- nieko ypatingesnio nepastebejau g.gif
Paskutinis mano favoritas user posted image
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2012 05 18, 18:45)
As su kanebo jau 9 men ir siuo metu mano isvada tokia- veido prieziuros priemones parode ypatingai gera rezultata. Dekoratyvine kosmetika kaip ir visos kitos geresniu firmu- nieko ypatingesnio nepastebejau g.gif
Paskutinis mano favoritas user posted image

ką naudoji ir kokį rezultatą gavai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2012 05 19, 10:10)
ką naudoji ir kokį rezultatą gavai? ax.gif

štai čia aprašymas, viską , ką rašo, tą ir daro. (Puslp. pradžioje galima pakeisti kalbą, jei rusiškai nesk. ). O aš labiausiai džiaugiuosi, kad nebereikia kasdien naudot kremines pudros- čia ir drekina , ir veido spalvą suvienodina, atrodo sveika lengvai spindinti oda. Vasaros laikotrapiu- super mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2012 05 19, 08:26)
štai čia aprašymas, viską , ką rašo, tą ir daro. (Puslp. pradžioje galima pakeisti kalbą, jei rusiškai nesk. ). O aš labiausiai džiaugiuosi, kad nebereikia kasdien naudot kremines pudros- čia ir drekina , ir veido spalvą suvienodina, atrodo  sveika lengvai spindinti oda. Vasaros laikotrapiu- super mirksiukas.gif

Aš norėjau paklausti gal kitas priemones šios linijos naudoji pvz losjoną su emulsija? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latte: 19 gegužės 2012 - 08:48
QUOTE(Latte @ 2012 05 19, 10:40)
Aš norėjau paklausti gal kitas priemones šios linijos naudoji pvz losjoną su emulsija? ax.gif

ne, nenaudoju tos linijos losjono ir emulsijos
Atsakyti