Įkraunama...
Įkraunama...

Kanebo Sensai

Man irgi laiko kuo puikiausiai. smile.gif Kaip tik baiginėju pudrą, ėjau rinktis kitos, bet vėl pasiėmiau pabandymui šiek tiek tamsesnį atspalvį. Išmėginsiu ir jaučiu, kad vėl tokią pat pirksiu.
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(geguzevasaris @ 2012 01 28, 21:32)
mirksiukas.gif kitaip sakant nepateisina individualiu lukesciu? 
Man- pateisina, as nemegstu maskavimo, kuris matosi plika akim ir reiskia "uzmaskuota". Nemegstu dirbtiniu blakstienu, priaugintu nagu ir ryskaus makiazo, todel  kanebo neikyrus naturalumas  man tinka biggrin.gif .
O kadangi vakare  valydama veida ant vatos tamponeliu randu makiazo spalvos, manau, kad laiko  gerai. Be to, as naudoju makiazo pagrinda. mirksiukas.gif

Labas vakaras.

Norejau paklausti, kur perkate Kanebo kosmetika? Gal is kazkur siunciates?
Koki makiazo pagrinda naudojate?

Skaiciau kazkur, kad yra labai geras Knebo maskuojamasis piestukas. Uzmaskuoja tamsius paakiu (mano beda)

Labai aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(Rasselyte114 @ 2012 02 05, 01:01)
4u.gif
Labas vakaras.

Norejau paklausti, kur perkate Kanebo kosmetika? Gal is kazkur siunciates?
Koki makiazo pagrinda naudojate?

Skaiciau kazkur, kad yra labai geras Knebo maskuojamasis piestukas. Uzmaskuoja tamsius paakiu (mano beda)

Labai aciu uz atsakyma

Douglas parduotuveje.
Del tamsiu paakiu tai reikia bandyti ir ieskoti sau geriausio varianto mirksiukas.gif Pvz., man visos maskavimo priemones isryskina raukslytes (subega)apie akis. Bet pabreziu- butent man. As turiu Kanebo kompaktine pudra, kuri "antrame dezutes aukste' turi 2 papildomas priemones- balta ir rusva- maskavimui. Meginau jomis naudotis. Turi tai daryti labai labai saikingai. Bet vistiek ner geresnio makuoklio , kaip tiesiog krempudra. Jos tokia konsistensija,kad ji nesubega- padengi ir "prikimba" plonu sluoksniu prie odos. O maskavimo priemones, mano akim ziurint, tik paryskina mano trukumus doh.gif 2 kartus mane padaze konsultante, parduotuveje- viskas liuks, grizau namo- atrodau sau vyresne. Kita sakytu, kad nusikalbu, bet man nepatiko vaizdas. As pripazistu tik tai, kas galutiniam rezultate patinka paciam zmogui, t.y. jauties savam kailyje.
Makiazo pagrindas irgi is Kanebo mirksiukas.gif
Atsakyti
na,Kanebo maskuoklis nera NR1,zymiai geresnis YSL
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2012 02 06, 14:56)

kieno oda "dekinga", tam ir maskuoklis tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2012 02 06, 14:56)

Aciu, as irgi jau paskaiciau, kad maskuoklis labiau giriamas YSL 4u.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie Kanebo gerbėjų ratelio. Su Kanebo Sensai Cellular Performance Hydrachange Mask. Labai išsausėjo oda, va ką daro šalčiai, nors manoji mišri. Teko gelbėtis. Pradėjau žaisti su šia kauke ir dar gavau krūvą visokiausių priemonių pasitestavimui. Iš topiškiausių kolkas favoritu tapęs prausiklis - Silky purifying creamy soap. Skalsus, gerai išputoja, lengvai ir greitai nusiplauna, kas man l. svarbu. Veidas švarutėlis. Po kurio laiko parašysiu, kaip sekėsi žaisti su kitomis priemonėmis ir kas kaip.
Atsakyti
Aš kokius tris keturis kartus bandžiau naują "Kanebo SENSAI Prime Solution" drėkiklį (rašo, kad su Koišimaro šilko ekstraktu ir didina visų naudojamų odos priežiūros priemonių veiksmingumą), bet jokio poveikio nepastebėjau... mastau.gif. Naudojami produktai veikė lygiai taip kaip anksčiau. Na, gal ilgiau tepant ir pasimatytų kas nors... g.gif. Nors ir gan greit įsigerianti, bet nepatiko, kad priemonė kvapni. Kaina irgi doh.gif (550Lt).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 27 vasario 2012 - 12:00
As nuspirkau Kanebo Sensai Fluid finish - kol kas labai patenkinta, po penkiu min kai pudra susigeria - labai graziai atrodo, visiskai nesimato sausesniu vietu, poras uzmaskuoja ir isvis padaro oda svytincia. Nesijaucia jokio sausumo ar tempimo.
Kaina tik nepatinka..
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2012 02 27, 13:59)
As nuspirkau Kanebo Sensai Fluid finish - kol kas labai patenkinta, po penkiu min kai pudra susigeria - labai graziai atrodo, visiskai nesimato sausesniu vietu, poras uzmaskuoja ir isvis padaro oda svytincia. Nesijaucia jokio sausumo ar tempimo.
Kaina tik nepatinka..

Kiek prisimenu, su šia man veidas neskaistus atrodė g.gif. Tuomet nepaliko įspūdžio. Turiu mėginuką. Reiks dar kartą išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 02 27, 12:04)
Kiek prisimenu, su šia man veidas neskaistus atrodė g.gif. Tuomet nepaliko įspūdžio. Turiu mėginuką. Reiks dar kartą išbandyti.

drinks_cheers.gif man taip pat ši pudra nepaliko įspūdžio, nors iš pradžių atrodė visai nebloga, bet panaudojus ilgiau ėmė nebepatikti, nes ir matėsi ant veido, ypač kur sausesnės problematiškos vietos,ir blizgesys išlysdavo į vakarą, mano mišriai odai netiko ji verysad.gif
Atsakyti
Mano irgi misri, bet man labai patinka, man kaip tik ji viena is nedaugelio kur sausu vietu neparyskina, slapiai dengiasi.
Atsakyti