Įkraunama...
Įkraunama...

Kanebo Sensai

QUOTE(ambicija @ 2011 10 24, 01:18)
Turiu šią pudrą, labai tinka ir patinka  smile.gif

ir as tokia pat, prie visko , kas pamineta- gerai laiko ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norėčiau atsiliepimų apie šį blakstienų tušą, man kol kas jis vienas nesusipratimas, tai smalsu kitos nuomonės 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 11 04, 15:58)
Sveikos,
Norėčiau atsiliepimų apie šį blakstienų tušą, man kol kas jis vienas nesusipratimas, tai smalsu kitos nuomonės  4u.gif

as turiu ilginanti, o cia, kaip suprantu, rieciantis?

Jei galima, tiksliau- kame tas 'nesusipratimas"- dazyme, laikyme, nuvalyme? g.gif

beje, saviskiu esu labai patenkinta, kai pagaliau ismokau nusivalyti siltu vandeniu biggrin.gif , kuo toliau naudoju, tuo graziau dazo, lyg is pradziu butu buves per skystas. Nes parduotuvej pameginau meginuka, likau suzaveta savo blakstienom, tad nusipirkau. Bet tokio efekto, kaip parduotuvej , su savo tusu iskart neturejau, kol kazkiek laiko nepanaudojau ir neaptirstejo.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 11 04, 18:39)
as turiu  ilginanti, o cia, kaip suprantu, rieciantis?

Jei galima, tiksliau- kame tas 'nesusipratimas"- dazyme, laikyme, nuvalyme?  g.gif

beje, saviskiu esu labai patenkinta, kai pagaliau  ismokau nusivalyti siltu vandeniu biggrin.gif , kuo toliau naudoju, tuo graziau dazo, lyg is pradziu butu buves per skystas. Nes parduotuvej pameginau meginuka, likau suzaveta savo blakstienom, tad nusipirkau. Bet tokio efekto, kaip parduotuvej , su savo tusu iskart neturejau, kol kazkiek laiko nepanaudojau ir neaptirstejo.

o tai jo akių makiažo valikliu neįmanoma nuvalyt ? smile.gif blush2.gif Man atrodo per skystas, labai jau daug jo pasikabina blush2.gif (Naudoju savaitę laiko) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 11 04, 14:58)
Sveikos,
Norėčiau atsiliepimų apie šį blakstienų tušą, man kol kas jis vienas nesusipratimas, tai smalsu kitos nuomonės  4u.gif

O man jis labai patiko wub.gif Ir be problemu nusivalo, as paimdavau du vatos diskelius, sudrekindavau juos siltu vandeniu ir uzdejus palaikydavau kokias desimt sekundziu, dazai labai gerai nusibraukdavo. Arba tik su prausikliu ir vandeniu nusiprausdavo. Esme, kad vanduo turi buti siltas, ant paties tuso yra parasyta 38 laipsniai;)

Isbandziau naujaja pudra Fluid finish lasting velvet, tai man jinai zymiai labiau patiko uz Fluid finish (atspalviai abieju 204 almon beige). Graziau ir lygiau man su ja pasidengia veidas, nors spalvu numeriukai abieju vienodi, bet si tamsesne. Man jinai galima sakyti jau prilygsta favoritei Chanel mat lumiere ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 11 05, 11:00)
o tai jo akių makiažo valikliu neįmanoma nuvalyt ? smile.gif  blush2.gif  Man atrodo per skystas, labai jau daug jo pasikabina  blush2.gif  (Naudoju savaitę laiko)  blush2.gif

nea biggrin.gif , tikrai jokie valikliai, net asaros jo nenuima biggrin.gif Tik vatos diskelis sudrekintas karstoku vandeniu mirksiukas.gif

QUOTE(Ulryka @ 2011 11 05, 11:04)
1. as paimdavau du vatos diskelius, sudrekindavau juos siltu vandeniu

2.Isbandziau naujaja pudra Fluid finish lasting velvet, tai man jinai zymiai labiau patiko uz Fluid finish (atspalviai abieju 204 almon beige). Graziau ir lygiau man su ja pasidengia veidas, nors spalvu numeriukai abieju vienodi, bet si tamsesne.
3.Man jinai galima sakyti jau prilygsta favoritei Chanel mat lumiere

1.patebejau, kai nusipirkau labai kokybiskus vatos dieklius , uztenka vieno diskelio abiems akims g.gif, ta diskeli gali isplaut, isgrest ir toliau kita aki valyt mirksiukas.gif nesuyra, neissitaso.

2. velvet , mano supratimu yra kiek sausesnis ir , galbut, riebesnei odai tinka. Sutinku, kad jis tamsesnis
o finish , manau, tinka sausesnei normaliai odai.
3. man chanel (as naudojau vitalumier) irgi kelsi metus buvo favoritas, bet siuo metu perejau prie kanebo. Pastebejau, kad vakare valydamasi ant vatos dieskelio matau nemazai makijazo, todel darau isvada, kad kanebo geriau laikosi visa diena, lyginant su chaneliu . Bet su chaneliu pastepus lyg grazesnis veidas, o gal tik atrodo g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 11 05, 10:00)
o tai jo akių makiažo valikliu neįmanoma nuvalyt ? smile.gif 

Galesi nuplauti tik su siltu vandenuku smile.gif Sitas tusas yra atsparus dregmei ir temperaturai ( iki 38 ") ir dar labai geras kad "smudge proof" - nebyra ir netepa.
Atsakyti
ačiū visom už paaiškinimus 4u.gif Kadangi manęs parduotuvėje neperspėjo apie tušo nuėmimo specifiką, buvau išsigandus, kad pinigai į balą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saharienne: 05 lapkričio 2011 - 12:55
Sveikos,

Ka galetumete pasakyti apie SCP Emulsion III (super moist)? Kokio tipo odai si emulsija, kokiam amziui skirta ir ar tinkama vietoje kremo? Dekinga is anksto 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juratux @ 2011 11 25, 14:38)
Sveikos,

Ka galetumete pasakyti apie SCP Emulsion III (super moist)? Kokio tipo odai si emulsija, kokiam amziui skirta ir ar tinkama vietoje kremo? Dekinga is anksto  4u.gif

user posted image

Jei suprantote rusiskai :

http://www.sensai-co...d...ru&id=cp002

Nuo 30 m.,sausai-labai sausai odai,emulsija tai ir yra skystas kremas,naudoti ryte-vakare po losjono.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 10 24, 18:41)
ir as tokia pat, prie visko , kas pamineta- gerai laiko ax.gif

Prisijungiu ir aš prie jūsų, Sensai, "gerbėjų". Na ką galiu pasakyti apie Sensai fluid finish pudrytę, nelabai ji man. g.gif Nei ji maskuoja gerai, nei ji laiko.
Atsakyti
QUOTE(samanine @ 2012 01 28, 16:05)
Na ką galiu pasakyti apie Sensai fluid finish pudrytę, nelabai ji man.  g.gif Nei ji maskuoja gerai, nei ji laiko.

mirksiukas.gif kitaip sakant nepateisina individualiu lukesciu?
Man- pateisina, as nemegstu maskavimo, kuris matosi plika akim ir reiskia "uzmaskuota". Nemegstu dirbtiniu blakstienu, priaugintu nagu ir ryskaus makiazo, todel kanebo neikyrus naturalumas man tinka biggrin.gif .
O kadangi vakare valydama veida ant vatos tamponeliu randu makiazo spalvos, manau, kad laiko gerai. Be to, as naudoju makiazo pagrinda. mirksiukas.gif
Atsakyti