Įkraunama...
Įkraunama...

Kanebo Sensai

QUOTE(geguzevasaris @ 2011 10 09, 16:09)
Siandien su kanebo pasimaskavau , pasipudravau , pasidaziau ir issiruosiau i kina Tadas Blinda.
kadangi esu labai sentimentali  doh.gif , daug asaru per pudruotus zandus nutekejo doh.gif Nu ir ka- niekas nenuslinko, nesusitepe, nepasitrauke is savo vietu: nei  akys, nei skruostai lotuliukas.gif

Cia tikriausiai triple touch compact deka biggrin.gif na jau ir man nagai niezti ja isbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2011 10 09, 17:16)
Cia tikriausiai triple touch compact deka biggrin.gif na jau ir man nagai niezti ja isbandyti ax.gif

tikrai taip biggrin.gif REKOMENDUOJU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 10 09, 16:44)
tikrai taip biggrin.gif  REKOMENDUOJU  biggrin.gif

Labukas
norejau paklausti, kaip po ilgesnio laiko naudojimo pudros atsiliepimai?
as saviske naudoju, lyg ir nieko tik spalva kazko nervuoti pradeda, rinkausi 204 bet man meta i ruzavuma ax.gif ko negaliu pakesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2011 10 20, 10:33)
Labukas
norejau paklausti, kaip po ilgesnio laiko naudojimo pudros atsiliepimai?
as saviske naudoju, lyg ir nieko tik spalva kazko nervuoti pradeda, rinkausi 204 bet man meta i ruzavuma ax.gif ko negaliu pakesti doh.gif

Cia apie kompaktine su maskuokliais? jei apie ta, labai patenkinta, koks atspalvio Nr. nepasakysiu, dezute ismetus, o is 3-ju variantu, kur parduotuves stende- pati tamsiausia.

mirksiukas.gif

dar buvau pas kanebo konsultante procedurintis (paskambino, pakviete, susigundziau) wub.gif tiek visko isbandziau, kad sirsdis stoja doh.gif , manau , kad tas kanebo- diagnoze biggrin.gif pamasazavo veida (pilingas, kauke, ir t.t.), padare makiaza. Siaip nemegeja tu profesionaliu makiazu, man paskui su jais geda viesoj vietoj pasirodyt, taip nejauku buna, bet sisyk drasiai ejau po parduotuves, visiskai buvau patenkinta ax.gif Ir va stai rupi man dabar doh.gif lupdazis ir skaistalai (nes maciau ant saves wub.gif ) taciau net bijau ziuret kokia ju kaina... Be to, dosniai gavau meginuku i Douglas indelius ir ne tik, dar sokolada idejo (kaip lojaliai klijentei biggrin.gif -ligonei)
Atsakyti
Ir dar noriu pasakyt apie akiu seseliu pagrinda. Kazkas anksciau ji supeike, as surizikavau ir isigijau. Tai tas dalykelis yra vienas is mano favoritu wub.gif Nezinau, gal kaip seseliu baze jis nera tobulas. Su kitais sesliais nebandziau, o kanebo seseliai ir taip perregimi, tad negaliu tvirtint, kad geriau laiko.
Taciau as ji tepuos kaip rytini paakiu krema, zvilgsnis pasvieseja, pazvaleja, akiu konturas isryskeja. Lengvas, malonus, svytntis. Man to uztenka. O paskui papudruoju ir dedu visa kita.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 10 20, 18:55)
Cia apie kompaktine su maskuokliais? jei apie ta, labai patenkinta, koks atspalvio Nr. nepasakysiu, dezute ismetus, o is 3-ju variantu, kur parduotuves stende- pati tamsiausia.

mirksiukas.gif

dar buvau pas kanebo konsultante procedurintis (paskambino, pakviete, susigundziau) wub.gif tiek visko isbandziau, kad sirsdis stoja doh.gif , manau , kad tas  kanebo- diagnoze  biggrin.gif pamasazavo veida (pilingas, kauke, ir t.t.), padare makiaza. Siaip nemegeja tu profesionaliu makiazu, man paskui su jais geda viesoj vietoj pasirodyt, taip nejauku buna, bet sisyk drasiai ejau po parduotuves, visiskai buvau patenkinta ax.gif Ir va stai rupi man dabar doh.gif lupdazis ir skaistalai (nes maciau ant saves wub.gif ) taciau net bijau ziuret kokia ju kaina... Be to, dosniai gavau meginuku i Douglas indelius ir ne tik, dar sokolada idejo (kaip lojaliai klijentei biggrin.gif -ligonei)

oho kaip fainai pasilepinote wub.gif siaip ir man jau Kanebo diagnoze doh.gif dabar nusipirkau sampuna su kondicionierium, taip pat labai patiko. O va skaistalu kazkaip net neatkreipiau demesio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2011 10 21, 13:33)
oho kaip fainai pasilepinote wub.gif siaip ir man jau Kanebo diagnoze doh.gif dabar nusipirkau sampuna su kondicionierium, taip pat labai patiko.  O va skaistalu kazkaip net neatkreipiau demesio blush2.gif

ir as nebuciau atkreipus demesio, jei nebutu mane pamakijazine biggrin.gif
nuejom pirkt vaikui striukes...bet nusipirkau kanebo lupdazi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 10 21, 14:12)
ir as nebuciau atkreipus demesio, jei nebutu mane pamakijazine biggrin.gif
nuejom pirkt vaikui striukes...bet  nusipirkau kanebo  lupdazi blush2.gif

nu nu ir koks lupdazis bigsmile.gif kuo patiko, kokia spalva? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo traputis: 21 spalio 2011 - 13:36
QUOTE(traputis @ 2011 10 21, 15:35)
nu nu ir koks lupdazis bigsmile.gif kuo patiko, kokia spalva? smile.gif

lasting treatment rouge, spalva LT 14 FUJI KASANE biggrin.gif , spalva- i kokia pati net nebuciau ziurejus, bet kai uztepe, visa savaite is galvos neisejo lotuliukas.gif
Papildyta:
spalva nelabai atitinka tikraja, manau kazkas tarp LT 14-16 nr., bet raelybej tikrai ne taip atrdodo ta LT 14 ax.gif
Papildyta:
ta pacia apsilankymo proga paprasiau ir akiu balzamo meginuka (dezute nusinesiau savo) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 10 21, 15:18)
lasting treatment rouge, spalva LT 14 FUJI KASANE  biggrin.gif , spalva- i kokia pati net nebuciau ziurejus, bet kai uztepe, visa savaite is galvos neisejo lotuliukas.gif
Papildyta:
spalva nelabai atitinka tikraja, manau kazkas tarp LT 14-16 nr., bet raelybej tikrai ne taip atrdodo ta LT 14 ax.gif
Papildyta:
ta pacia apsilankymo proga paprasiau ir akiu balzamo meginuka (dezute nusinesiau savo) blush2.gif

Jie tikriausiai bus tokie daugiau kreminiai g.gif ar nesausina lupu?
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2011 10 23, 12:48)
Jie tikriausiai bus tokie daugiau kreminiai g.gif ar nesausina lupu?

tikrai kreminiai.
kolkas nesausina, ziuresiu kaip toliau bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu šią pudrą, labai tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti