Įkraunama...
Įkraunama...

Kanebo Sensai

QUOTE(geguzevasaris @ 2011 10 07, 14:00)
jau sakiau apeisiu ratais Douglas lotuliukas.gif , bet ne, uzejau TIK pigios duso zeles sunui i sporta doh.gif Ziuriu-  nuolaidos blink.gif
Nu kaip neimt, triple touch compact- minus 30 procentu,
rinkinys sensai silky purifing ir sensai silky  milky- irgi  pigiau
ir smagu, ir baisu, kaip tam filme , parduotuviu maniakes ispazintis blush2.gif
net nekslauskit kiek mokejau su nulaida, as isvis kanebo stengiuos sumoket ir iskart  doh.gif pamirst

oj kaip smagu kazka su nuolaida nusipirkti smile.gif man neteko nieko is Kanebo schmoll.gif ir dar treciadieni klausiau, gal kam nuolaida yra doh.gif
as dabar dar gundausi vienam produktui ax.gif Make-up base Smoothing water
gal kokiu atsiliepimu butu?
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2011 10 07, 15:34)
oj kaip smagu kazka su nuolaida nusipirkti smile.gif man neteko nieko is Kanebo  schmoll.gif ir dar treciadieni klausiau, gal kam nuolaida yra doh.gif
as dabar dar gundausi vienam produktui  ax.gif Make-up base Smoothing water

As turiu ta Smoothing water. Kaip produktas- be priekaistu, naudoju nesenai, negaliu pasakyt reikejo man jos ar nereikejo (siaip ar taip nepigu ). Va akiu baze- 100% man reikejo ir reikes.
Bet griztant prie Smoothing water. Labai taupiai naudojasi, tiesiog bega tarp pirstu. Net nezinau kuo butu blogiau , jei jo nenaudociau biggrin.gif
Be to, ka tik ismeginau siandien pirkta triple touch compact thumbup.gif . Ten pirmam skyriuje yra 2 papildomi dalykai thumbup.gif baltas- nelygumams, rusvas- tamsumams. Antram skyriuje- pudra- nu grynai mano svajoniu pudra- lengva, net nesimato, kad pudruota thumbup.gif . Palauksiu vakaro, ivertinsiu bukle ...
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2011 10 07, 14:34)
as dabar dar gundausi vienam produktui  ax.gif Make-up base Smoothing water

Teko išbandyt - visai patiko.... thumbup.gif

Įsigyjau Kanebo Liquid Finish SPF10 pudrytę
user posted image

Labai labai patiko wub.gif Jau taip natūraliai padengia veidą, tokia lengva, bet gerai maskuojanti....Tik spalva gal kiek šiesoka, niu bet dbr jau nieko nepadarysi, su bronzantų perbėgu ir gerai biggrin.gif
Tepasi labai lengvai.... Pirmas sluoksin - jei nori lengvai, neryškiai pasimakijažint, jei norisi daugiau - tepi antru kart, tada jau užmaskuoja viską puikiai....
Nustebino, kad buteliukas be dozatoriaus, turi pilt pudrą iš kakliuko blink.gif Man nepatiko.... Nors pudra itin skysta, lengvai išėga, bet vistiek nemėgstu tokių pakuočių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 10 07, 17:04)

Nustebino, kad buteliukas be dozatoriaus, turi pilt pudrą iš kakliuko  blink.gif  Man nepatiko.... Nors pudra itin skysta, lengvai išėga, bet vistiek nemėgstu tokių pakuočių  schmoll.gif

va ir man tas nepatinka
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 10 07, 16:04)
Teko išbandyt - visai patiko.... thumbup.gif

Įsigyjau Kanebo Liquid Finish SPF10 pudrytę
user posted image

Labai labai patiko  wub.gif Jau taip natūraliai padengia veidą, tokia lengva, bet gerai maskuojanti....Tik spalva gal kiek šiesoka, niu bet dbr jau nieko nepadarysi, su bronzantų perbėgu ir gerai  biggrin.gif 
Tepasi labai lengvai.... Pirmas sluoksin - jei nori lengvai, neryškiai pasimakijažint, jei norisi daugiau - tepi antru kart, tada jau užmaskuoja viską puikiai....
Nustebino, kad buteliukas be dozatoriaus, turi pilt pudrą iš kakliuko  blink.gif  Man nepatiko.... Nors pudra itin skysta, lengvai išėga, bet vistiek nemėgstu tokių pakuočių  schmoll.gif

as sitos pudros net nezinau, cia gal nera pas mus jos g.gif
Papildyta:
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 10 07, 15:56)
As turiu ta Smoothing water. Kaip produktas- be priekaistu, naudoju nesenai, negaliu pasakyt reikejo man jos ar nereikejo (siaip ar taip nepigu ). Va akiu baze- 100% man reikejo ir reikes.
Bet griztant prie Smoothing water. Labai taupiai naudojasi, tiesiog bega tarp pirstu. Net nezinau kuo butu blogiau , jei jo nenaudociau biggrin.gif
Be to, ka tik ismeginau siandien pirkta triple touch compact thumbup.gif . Ten pirmam skyriuje yra 2 papildomi dalykai  thumbup.gif baltas- nelygumams, rusvas- tamsumams. Antram skyriuje- pudra- nu grynai mano svajoniu pudra- lengva, net nesimato, kad pudruota thumbup.gif . Palauksiu vakaro, ivertinsiu bukle ...

kai pirkausi total finish taip pat atkreipiau demesi i triple touch compact smile.gif bet net nz. kakaip apie nepasiteiravau, o gaila doh.gif nu gal bus sekanti ji... biggrin.gif
tiesa, o kokia jusu odyte?
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2011 10 07, 21:43)

tiesa, o kokia jusu odyte?

pacia oda skustis negaleciau, bet paslept uzmaskuot tikrai yra ka doh.gif Sakykim taip : normali i sausuma, jautri- raustanti nuo karscio, salcio, streso...Ypac tai matyti ant nosies - ji kaipmat paraudonuoja nuo visko doh.gif
Paakiai pajuode nuo vaikystes .
tai ta naujoji pudra siandien gavo 10 balu is 10-ies, paziuresim kaip seksis ilgiau panaudojus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 10 07, 22:55)
pacia oda skustis negaleciau, bet paslept uzmaskuot tikrai yra ka doh.gif Sakykim taip : normali i sausuma, jautri- raustanti nuo karscio, salcio, streso...Ypac tai matyti ant nosies - ji kaipmat paraudonuoja nuo visko doh.gif
Paakiai pajuode nuo vaikystes .
tai ta naujoji pudra siandien gavo  10 balu is 10-ies, paziuresim kaip seksis ilgiau panaudojus mirksiukas.gif

oho paraset kaip apie mano oda, tokia pati jautri, reguojanti viska, ir i sausuma smile.gif na butinai parasykit atsliepimus, apie ja, po ilgesnio naudojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2011 10 08, 09:43)
oho paraset kaip apie mano oda, tokia pati jautri, reguojanti viska, ir i sausuma smile.gif na butinai parasykit atsliepimus, apie ja, po ilgesnio naudojimo 4u.gif

butinai mirksiukas.gif

dabar galiu tik liaupsinti ir liaupsinti pieneli ir muila (irgi vakar su nuolaida pirktas komplekte)...
aisku, buvo verta pasiskaityti rekmendacijas biggrin.gif , ne taip buciau naudojus, kaip ten parsyta. Bet dabr darau taip, kaip nurodyta. Nu pasaka. Iki pilnos laimes tetruksta tik balzamo apie akis, bet ta atdesiu jamam dienoms, jau turiu visa butinos prieziuros eile: pieneli, muila, losjona, emulsija.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 10 08, 09:16)
butinai mirksiukas.gif

dabar galiu tik liaupsinti ir liaupsinti pieneli ir muila (irgi vakar su nuolaida pirktas komplekte)...
aisku, buvo verta pasiskaityti rekmendacijas biggrin.gif , ne taip buciau naudojus, kaip ten parsyta. Bet dabr darau taip, kaip nurodyta. Nu pasaka. Iki pilnos laimes tetruksta tik balzamo apie akis, bet ta atdesiu jamam dienoms, jau turiu visa butinos prieziuros eile: pieneli, muila, losjona, emulsija.

jo ju visa odos prieziuros linija man tobula, viskas labai tinka ir patinka mirksiukas.gif dar rekomenduoju pabandyti ju kremuka Soothing cream, jis labai tinka odai kuri linkusi rausti smile.gif super kremas wub.gif
Atsakyti
Aš tai rekomenduoju šveičiamąją pudrą veidui... nu man ji kažkas iš fantastikos serijos wub.gif Jau oda oda po jos... wub.gif kaina jos LT didelė, man rods arti 300Lt (jei ne brangiau), kiekis 40gr, bet jau skalsi kokia.... aš mėginuką apie mėnesį naudojau, gal ilgiau....
Ateity pirksiu tikrai.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 10 08, 12:26)
Aš tai rekomenduoju šveičiamąją pudrą veidui... nu man ji kažkas iš fantastikos serijos  wub.gif  Jau oda oda po jos... wub.gif  kaina jos LT didelė, man rods arti 300Lt (jei ne brangiau), kiekis 40gr, bet jau skalsi kokia.... aš mėginuką apie mėnesį naudojau, gal ilgiau....
Ateity pirksiu tikrai....  thumbup.gif

Cia tikriausiai apie Silk Peeling Powder wub.gif jo tikrai verta demesio priemone thumbup.gif o kaina tai man rodos, kad nekainuoja ji 300Lt. gal vos virs 200Lt ax.gif
Atsakyti
Siandien su kanebo pasimaskavau , pasipudravau , pasidaziau ir issiruosiau i kina Tadas Blinda.
kadangi esu labai sentimentali doh.gif , daug asaru per pudruotus zandus nutekejo doh.gif Nu ir ka- niekas nenuslinko, nesusitepe, nepasitrauke is savo vietu: nei akys, nei skruostai lotuliukas.gif
Atsakyti