Įkraunama...
Įkraunama...

Kanebo Sensai

QUOTE(Vitulka @ 2011 06 21, 17:59)
gal yra bandžiūsių Kanebo bronzinę pudrą? mačiau yra 2 atspalvių. Bandžiau pirštu parduotuvėj, nepasirodė nei viena, kad būtų per daug oranžinė, bet realiai gal kitaip  4u.gif
radau tik vieną atsiliepimą, kad natūraliai atrodo.
galvoju pirkt  ax.gif

aš turiu ta šviesesne tai man patinka, spalva man atrodo natūraliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Domina atsiliepimai apie sia kosmetika riebiai veido odai wub.gif
Atsakyti
isigijau seslius -tikrai vykes pirkinys ax.gif (gelsva, gelsvai oranzine,zerinti varine ir siltai ruda),tokie naturalus, neimanoma padaugint biggrin.gif Labai dziaugiuosi jais. Bet dabar paskaiciau temoje,kad seseliu pagrindas tai nelabai kazkam patiko, o as taip uzsidegusi isigyti g.gif .Tai masatau, o mastydama tikiuos daugiau atsiliepimu...Ar pirkti is kitos firmos (pvz.,make up forever),ar investuoti i sita g.gif
Atsakyti
Labukas mergytes 4u.gif
renkuosi tarp pudryciu ax.gif Total finish ir Total finish natural matte, kuri labiau tiktu odai i sausuma?
Dekoju 4u.gif
Atsakyti
šiaip matte pudros visad skirtos odai į riebumą, todėl šios nesirinkčiau
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 28, 11:24)
šiaip matte pudros visad skirtos odai į riebumą, todėl šios nesirinkčiau

Dekui uz atsakyma 4u.gif bandysiu Total finish smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 09 23, 11:39)
aš turiu ta šviesesne tai man patinka, spalva man atrodo natūraliai mirksiukas.gif

Pritariu. Man irgi labai patinka,maloni tekstura,neblizgi,grazi spalvyte.
Atsakyti
As irgi imu "sirgti" kanebo wub.gif , pradejau nuo dekoratyvines :pudra-total finish, seseliai, laineris, tusas, seseliu baze, makijazo baze, paskui -losjonas, isbandziau meginukais- lupu kauke, veido cellular performance, krempudra- fluid finish lasting velvet...

Ir mastau, kad noresiu pilnos veido prieziuros . Bet zinot ka, mane nervuoja ta ju produkcijos sudetis. As , ginkdie, ne is tu, kur visur iesko ekologisko zenklo. Bet tai, ka perskaitau ant ju pakuociu doh.gif ...
Taip noreciau, kad kas normaliai paaiskintu kame reikalas, gal be reikalo taip baidausi, gal nieko nesuprantu, gal ta sudetis ne tokia jau naftine kaip atrodo ant pakuociu, o mokam tiek brangiai...
Beje, as senaja tema visa perskaiciau 2 kartus.

Ir dar noriu pasakyt, kad pudra total finish bus is tu, kuriu as niekad nebepirkciau, nors konsultantes man ja issijuosusios gyre, man nepatiko, kad ji tarsi uzdeda "talko kauke" ant veido,belieka geisos makijaza pasidaryt, kita karta pirkciau lengvesne g.gif O daugiau viskas patiko, o labiausiai - seseliai wub.gif
Atsakyti
as nusipirkau ir emulsija, jetus kaip ji man patiko wub.gif
Papildyta:
QUOTE(traputis @ 2011 09 28, 10:25)
Labukas mergytes 4u.gif
renkuosi tarp pudryciu ax.gif Total finish ir Total finish natural matte, kuri labiau tiktu odai i sausuma?

nesirinkciau abieju g.gif turiu total finich, viskas su ja butu gerai,jei as tos pudros ant veido nematyciau mirksiukas.gif
tikrai nekraunu be saiko, kaip tik dar dali isbarstau ant dilbio, parduotuvej konsultantes zymiai riebiau pripudruoja...
as noreciau, kad uzsipudruoji, veidas akivaizdziai pagrazeja, bet nesimato del ko jis pagrazejes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(geguzevasaris @ 2011 09 24, 21:39)
iBet dabar paskaiciau temoje,kad seseliu pagrindas tai nelabai kazkam patiko, o as taip uzsidegusi isigyti  g.gif .

turiu, patinka labai labai
sesliai issilaiko, na , ne 12 valandu, bet mane tenkina tekstura, vaizdas, pojutis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzevasaris: 05 spalio 2011 - 19:56
[quote=geguzevasaris,2011 10 05, 20:58]

nesirinkciau abieju g.gif turiu total finich, viskas su ja butu gerai,jei as tos pudros ant veido nematyciau mirksiukas.gif
tikrai nekraunu be saiko, kaip tik dar dali isbarstau ant dilbio, parduotuvej konsultantes zymiai riebiau pripudruoja...
as noreciau, kad uzsipudruoji, veidas akivaizdziai pagrazeja, bet nesimato del ko jis pagrazejes biggrin.gif

nemaciau Jusu posto anksciau smile.gif jau nusipirkau total finich smile.gif dar tik pora kartu naudojau, na kazkiek ji matosi ant veiduko, bet tikrai nebjauriai g.gif dar reikia man ilgeliau panaudoti, tada parasysiu daugiau apie ja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo traputis: 07 spalio 2011 - 06:08
QUOTE(traputis @ 2011 10 07, 08:08)

nemaciau Jusu  posto anksciau  smile.gif jau nusipirkau total finich smile.gif dar tik pora kartu naudojau, na kazkiek ji matosi ant veiduko, bet tikrai nebjauriai g.gif dar reikia man ilgeliau panaudoti, tada parasysiu daugiau apie ja ax.gif

mirksiukas.gif vistiek nusipirkot kokybiska daikta, o gal jums labai patiks mirksiukas.gif As ja naudoju, tik stengiuos minimaliai minimaliai pudruot, kol nesunaudosiu, kito nepirksiu- ir taip daug kainuoja "kanebo manija" biggrin.gif
Atsakyti
jau sakiau apeisiu ratais Douglas lotuliukas.gif , bet ne, uzejau TIK pigios duso zeles sunui i sporta doh.gif Ziuriu- nuolaidos blink.gif
Nu kaip neimt, triple touch compact- minus 30 procentu,
rinkinys sensai silky purifing ir sensai silky milky- irgi pigiau
ir smagu, ir baisu, kaip tam filme , parduotuviu maniakes ispazintis blush2.gif
net nekslauskit kiek mokejau su nulaida, as isvis kanebo stengiuos sumoket ir iskart doh.gif pamirst
Atsakyti