Įkraunama...
Įkraunama...

Kanebo Sensai

Sveikos mergaitės,

šiandien pasibandžiau parduotuvėj šitą bazęuser posted image labai patiko tekstūra ir pats efektas ant odos, tačiau žinat koks tas pabandymas ant rankos gali būti apgaulingas, o kaina vis dėl to nemaža. Gal yra turinčių/vartojančių šią bazę ir gali papasakoti ir pasidalinti įspūdžiais? Būsiu labai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partena!: 10 balandžio 2011 - 18:20
user posted image

Naudoju šį prausiklį - Kanebo Sensai "Silky Purifying Cleansing Oil - Step 1". Nors pagal rekomendacijas tai - tik pirmasis valymo žingsnis, man jis puikiai atlieka valiklio-prausiklo funkciją. Konsistencija - aliejus, tačiau, patekęs ant veido ir sureagavęs su vandeniu, ima putoti. Makiažą pašalina gerai, po jo niekada nenaudoju kremo, nes odai drėkinimo užtenka. Vienintelis minusas - jis labai neskalsus, lyginant proporciją su jo kaina unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Johanesburgo kunigaikštytė: 23 gegužės 2011 - 08:22
QUOTE(Partena! @ 2011 04 10, 19:19)
Sveikos mergaitės,

šiandien pasibandžiau parduotuvėj šitą bazęuser posted image labai patiko tekstūra ir pats efektas ant odos, tačiau žinat koks tas pabandymas ant rankos gali būti apgaulingas, o kaina vis dėl to nemaža. Gal yra turinčių/vartojančių šią bazę ir gali papasakoti ir pasidalinti įspūdžiais? Būsiu labai dėkinga. 4u.gif

ne,neapsirikot,vienas popuriariausiu pagrindu,graziai dengia,nesunkina,nesimato,drekina,jei tik reikia galite drasiai isigyti
Atsakyti
Gal kuri pamena, kokia kaina Douglas ar Kristianoj kanebo sensai silky highlighting powder?
Atsakyti
Gal kas gali pasakyti kuri iš pudrų tiktų mišriai odai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2011 05 23, 09:22)
user posted image

Naudoju šį prausiklį - Kanebo Sensai "Silky Purifying Cleansing Oil - Step 1". Nors pagal rekomendacijas tai - tik pirmasis valymo žingsnis, man jis puikiai atlieka valiklio-prausiklo funkciją. Konsistencija - aliejus, tačiau, patekęs ant veido ir sureagavęs su vandeniu, ima putoti. Makiažą pašalina gerai, po jo niekada nenaudoju kremo, nes odai drėkinimo užtenka. Vienintelis minusas - jis labai neskalsus, lyginant proporciją su jo kaina  unsure.gif

kaip idomu, neisivaizduoju kaip jums pavyksta nusiprausti makiaza tik 1 zingsniu doh.gif man tai mistika.
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal galite man paaiskinti kuo skiriasi losjonas nuo toniko? g.gif siuo metu veideli pertepu toniku ( kosmetologe grieztai liepe) , bet kai paziurejau Kanebo puslapi neradau as tokio daikto ...tik losjona ...kaip suprast? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana34: 10 birželio 2011 - 19:02
QUOTE(Draugeliuke @ 2011 05 30, 19:49)
kaip idomu, neisivaizduoju kaip jums pavyksta nusiprausti makiaza tik 1 zingsniu doh.gif  man tai mistika.

Tai pirma makiažą nusivalai spec valikliu (pieneliu ar losjono konsistencijos make up remover'iu) ir po to likučius su šia priemone nusiprausi, kas čia neaiškaus.... g.gif Viskas paprasta kaip dvi kapeikos... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 06 17, 14:38)
Tai pirma makiažą nusivalai spec valikliu (pieneliu ar losjono konsistencijos make up remover'iu) ir po to likučius su šia priemone nusiprausi, kas čia neaiškaus.... g.gif  Viskas paprasta kaip dvi kapeikos... biggrin.gif

Tas pirmas zingsnis ir yra makiazo valiklis mirksiukas.gif
Atsakyti
kur perkat pigiau? jei ka i AZ , labai ačiū
Atsakyti
gal yra bandžiūsių Kanebo bronzinę pudrą? mačiau yra 2 atspalvių. Bandžiau pirštu parduotuvėj, nepasirodė nei viena, kad būtų per daug oranžinė, bet realiai gal kitaip 4u.gif
radau tik vieną atsiliepimą, kad natūraliai atrodo.
galvoju pirkt ax.gif
Atsakyti
gal kas naudojat kanebo Pore Clarifying Essence? ar yra efektas? kaip ji tiksliai naudoti?
Atsakyti