Seniau naudojau visa veido linija Kanebo Sensai, nuostabus dalykas. Daug ivairiu firmu esu bandziusi, bet Kanebo paliko viena geriausiu ispudziu.
QUOTE(traputis @ 2011 03 22, 15:18)
mergaites , gal kuri isbandete Kanebo kremus su SPF? As pati bandziau su 50spf tai net nz. kazko traukti veida nori, norisi lyg dregmes daugiau ir baltas veidas paliko
As naudoju kremus su SPF 20 ir 30.Bandziau ir su 50 veidui,tikrai neblogas,nelipnus,malonus.
QUOTE(Olivia* @ 2011 03 23, 01:07)
As naudoju kremus su SPF 20 ir 30.Bandziau ir su 50 veidui,tikrai neblogas,nelipnus,malonus.
o nuo kremo su SPF 50 veidas neatrode kaip kad su kauke butumete( balta spalva man lieka)
QUOTE(traputis @ 2011 03 23, 12:28)
o nuo kremo su SPF 50 veidas neatrode kaip kad su kauke butumete( balta spalva man lieka)
As visa veida su 50 netepu,tik lokaliai,daugaiu kur pigmentines demes, o visa veida su 20 ar 30.
Penkaisdesimtuka tepu labai mazai,ir gerai itapsnoju,na kazkiek pabalo,bet palyginus su kitais kremais SPF 50 Sensai ne toks baltas.
QUOTE(Olivia* @ 2011 03 23, 12:49)
As visa veida su 50 netepu,tik lokaliai,daugaiu kur pigmentines demes, o visa veida su 20 ar 30.
Penkaisdesimtuka tepu labai mazai,ir gerai itapsnoju,na kazkiek pabalo,bet palyginus su kitais kremais SPF 50 Sensai ne toks baltas.
Aciu uz atsakyma
Dabar vis bandau ivairius kremus su SPF nes turiu daug problemu su pigmentinemis dememis, aisku labiausiai noreciau kazka is Kanebo isirinkti, nes viska SENSAI SILK susipirkusi ir labai viskuo esu patenkinta
QUOTE(traputis @ 2011 03 23, 15:22)
Aciu uz atsakyma
Dabar vis bandau ivairius kremus su SPF nes turiu daug problemu su pigmentinemis dememis, aisku labiausiai noreciau kazka is Kanebo isirinkti, nes viska SENSAI SILK susipirkusi ir labai viskuo esu patenkinta
Nera uz ka.. Turek omeny, SPF 50 mieste gal ir perdaug,uzteks ir 30,nebent vaziuosi i karstus krastus,tai tik tada penkiasdesimtukas. As si pavasari-vasara bandysiu Sisley su SPF.
O kazkaip apie Sisley su SPF net nepagalvojau, nors apie sia kosmetika taip pat girdejau geru atsiliepimu ypac apie krem pudras
QUOTE(DA_LI @ 2010 11 10, 19:17)
O skaistalai irgi žiūriu tokios minkštos, net ,,riebokos" struktūros, bet laikosi labai gerai .
as turiu sita, tai man kaip tik atrodo, kad nelabai gerai sausai odai, nes kazkaip matosi ant veido, ir jei jau koks nelygumas odos, tai labai isryskina. turbut absoliuciai matinis
o va bronzine pudra tai galiu pagirti, labai naturaliai atrodo
QUOTE(traputis @ 2011 03 23, 15:52)
O kazkaip apie Sisley su SPF net nepagalvojau, nors apie sia kosmetika taip pat girdejau geru atsiliepimu ypac apie krem pudras
Krempudra Phyto Teint geriausia,as turiu tokia,jau antra buteliuka,rekomenduoju.
Sveikos merginos isigijau sensai mascara 38°C blakstienu tusa. Siaip esu juo patenkinta, graziai nudazo blakstienas, netepa paakiu, bet, kai ateina laikas nusivalyti makiaza, tai man verkti norisi
gal kas zinot, su kuo sita tusa gerai nuvalyti galima??? bandziau ir su skysciu makiazui valyti, ir su kremuku, ir su skysciu makiazui valyti, kurio sudetyje yra aliejaus, ir su siltu vandeniu, nu ir niekaip. Jis niekur netirpsta, o tiesiog, kai trini su vatele blakstienas, pradeda eiti tokie kaip gumuleliai. Bet po tokio trynimo, tai kita diena visi vokai ir paakiai buna jautrus ir raudoni
gal yra kazkokia priemone butent is sensai nuvalyti tam tusui???
o kas idomiausia, kad instrukcijoje raso, kad sis tusas puikiai nusiplauna 38°C arba aukstesnes temperaturos vandeniu, bet nieko panasaus
gal kas zinot, su kuo sita tusa gerai nuvalyti galima??? bandziau ir su skysciu makiazui valyti, ir su kremuku, ir su skysciu makiazui valyti, kurio sudetyje yra aliejaus, ir su siltu vandeniu, nu ir niekaip. Jis niekur netirpsta, o tiesiog, kai trini su vatele blakstienas, pradeda eiti tokie kaip gumuleliai. Bet po tokio trynimo, tai kita diena visi vokai ir paakiai buna jautrus ir raudoni
o kas idomiausia, kad instrukcijoje raso, kad sis tusas puikiai nusiplauna 38°C arba aukstesnes temperaturos vandeniu, bet nieko panasaus
QUOTE(sukute @ 2011 03 24, 15:25)
Sveikos merginos isigijau sensai mascara 38°C blakstienu tusa. Siaip esu juo patenkinta, graziai nudazo blakstienas, netepa paakiu, bet, kai ateina laikas nusivalyti makiaza, tai man verkti norisi
kiek as girdejau is drauges tai si tusa ji plauna siltu vandeniu suimdama svelniai blakstienas ir tada tas tusas tokiais kaip gumuleliais lengvai nusiema
Aciu emiliuxas uz patarima pabandziau si vakara taip nuimt ta tusa... Ir vis tiek man nelabai patiko. Aisku geriau nei, kad as bandziau su vandeniu paslapinta vatele trinti. Bet va tas vanduo dirgina akis, kai su tais pirstais tas blakstienas valai. O ir siaip, lieka paskui prie pat voku kur blakstienos auga tokiu smulkiu smulkiu tuso gumuleliu... na, zodziu, noretusi, kad ta tusa kazkokia priemone gebetu istirpdyti. Nors pats tusas ir neblogas, bet vien del jo nuvalymo kita karta tokio nebepirkciau