Įkraunama...
Įkraunama...

Kanebo Sensai

QUOTE(Viktorija69 @ 2010 11 09, 16:58)
As jau laukiu Kanebo sensai Losjono (moist) ir emulsijos (moist)  cool.gif  kiek zinau pirma reikia veiduka istepti losjonu , o tada emulsija, o jus tepate rankom ir ta ir ta? ax.gif

man tai per daug riebu būtų abi škart vieną po kitos tepti.. per kur užsisakinėjant Kanebo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 11 09, 16:58)
As jau laukiu Kanebo sensai Losjono (moist) ir emulsijos (moist)  cool.gif  kiek zinau pirma reikia veiduka istepti losjonu , o tada emulsija, o jus tepate rankom ir ta ir ta? ax.gif

Aisku rankom,losjonas gi drekinamasis o ne valomasis.Kai losjonas susigers,iskarto tepi emulsija.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 09, 18:27)
man tai per daug riebu būtų abi škart vieną po kitos tepti.. per kur užsisakinėjant Kanebo?  ax.gif

Ziuresim ar bus riebu, tik girdejau, jog norint geresnio efekto reikia sias priemones abi naudoti ax.gif neuzsakinejau, perleido viena supermamyte mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Olivia* @ 2010 11 09, 18:39)
Aisku rankom,losjonas gi drekinamasis o ne valomasis.Kai losjonas susigers,iskarto tepi emulsija.

Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija69: 09 lapkričio 2010 - 20:16

As pradzioje isipilu kiek reikia i delniuka,ir tada jau su pirstais paskirstau ant veido ir kaklo odeles.Po losjono neturiu kantrybes ilgai laukti kol isigers smile.gif ,tai po kokios minutes jau tepu emulsija.
Atsakyti
Kiek pastebėjau, Kanebo nėra ypatingai žinoma ir populiari, bet man ši kosmetika labai patinka tiek kokybe, tiek bendra savo grožio filosofija. Pati turiu Kanebo skaistalus, birią pudrą ir kreminę pudrą- visų kokybe esu labai patenkinta thumbup.gif Beje, aš visgi manyčiau, kad bent jų dekoratyvinė kosmetika labiau pritaikyta sausesnei ar normaliai odai . Tiesa, kreminę pudrą aš naudoju ne su Kanebo baze
(žiūriu Kanebo labai propaguoja naudojimą bazė plius produktas ) , o vieną arba su kitos firmos makiažo baze sausai odai, bet bent jau pati savaime ji tikrai netiktų mišriai , o tuo labiau riebiai odai. O skaistalai irgi žiūriu tokios minkštos, net ,,riebokos" struktūros, bet laikosi labai gerai . Birios pudros šiek tiek pasigesčiau spalvų pasirinkimo- nors ta translucent spalva tikrai universali ir apskritai nebalina, tamsesnę odą dedant daugiau pudros man rodos truputį pašviesintų. Bet japonai niekada nebūna linkę nusitamsinti, o kokybė jos labai gera thumbup.gif
Atsakyti
Labukas mergaitems 4u.gif
Mergaites, labai noreciau pakeisti savo kosmetika ir pereiti prie Kanebo, girdejau daug geru atsliepimu wub.gif
kokia linija man reiktu ziureti, oda mano misri, daugiau linkusi i sausuma. gal zinote, kur pradzioje galeciau isigyti meginukus pabandymui?smile.gif
Dekoju is anksto
4u.gif
Atsakyti
Traputis, manau tau padetu konsultantes.Klaipedoje Kanebo kosmetika prekiauja tik Sarmoje,o Vilniuje,Kaune gal ir daugiau kur,manau susizinosi. smile.gif Pasikonsultavus,paprasau(jei man reikia)megineliu,ar buna ir pacios konsultantes pasiulo ka nors isbandyti.Siaip pasirenkant didele reiksme turi ir amzius, ne tik odos tipas. smile.gif
Atsakyti
Naudoju gal 5 metai šią kosmetiką, praktiškai visas priemones esu išbandžius, labai tinka, patinka ir viskas super smile.gif Ypatingai poakiu kr., emulsijos, losijonai, kremai. Labai geras anticeliulitinis kremas ir maudyniu priemones, kvapas super.
Kiek esu bandziusi kosmetiku, Kanebo pati pačiausia.
Atsakyti
gal kas turi sitokia pudryte?

user posted image

pasibandziau sarmoj. aisku kremo po apacia jokio nedejau, tik nuvaliau esama makiaza .
ir pirmas ispudis- kad kiek sausina, matosi serpetojimai kazkokie, ir kas savrbiausia matosi pati pudra. siaip mano oda nera sausa, bet labai nemegstu to miltu jausmo ant veido, nors tepiau tikrai ne storu sluoksniu. bet parejus namo- veidas atrodo tikrai graziai, malonus priislietimui.
tai ne t nzn. ar duot antra sansa jai.
kai pirma karta pamaciau ir piirstu perbraukiau ta pudryte-jau tokio svelnumo!
Atsakyti
Gal kuri bandete skaistalus CC08 white spalvyte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2010 11 17, 12:47)
Gal kuri bandete skaistalus CC08 white spalvyte?  smile.gif

Gal galite imest nuotrauka?
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2010 11 17, 11:57)
Gal galite imest nuotrauka?

zinoma smile.gif va tokia smile.gif
Atsakyti