Įkraunama...
Įkraunama...

Kanebo Sensai

QUOTE(Olivia* @ 2010 10 20, 19:55)
.. ir koks gi tai kuno losjonas..?

as turejau toki user posted image
Atsakyti
QUOTE(gandre @ 2010 10 21, 00:01)
as turejau toki user posted image

Siaip ant nuotraukos losjonas riebiai odai veidui,sena pakuote. O kiek esu bandziusi kunui is Kanebo,kaip tik viskas labai subtiliai kvepia.Bet labai malioniai smile.gif Man labiausia patinka kuno svietiklis (zalias,berods panasus i bambuka aromatas) ir SCP Firming body cream,stangrinamasis kuno kremas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 21 spalio 2010 - 09:21
QUOTE(Olivia* @ 2010 10 21, 10:17)
Siaip ant nuotraukos losjonas riebiai odai veidui,sena pakuote. O kiek esu bandziusi kunui is Kanebo,kaip tik viskas labai subtiliai kvepia.Bet labai malioniai  smile.gif  Man labiausia patinka kuno svietiklis (zalias,berods panasus i bambuka aromatas)  ir SCP Firming body cream,stangrinamasis kuno kremas.

na,as ir turejau ji pries pora geru meteliu;)
zinai,sitas veidui buvo per riebus,ir ziauriai blizgejo,tai naudojau biski ne pagal paskirti;) ax.gif bet labai tiko man vasara smile.gif
Atsakyti
Truputi vizualios informacijos smile.gif

user posted image

Cellular Performance kunui;
user posted image
---

user posted image
---
user posted image
---
user posted image
---
user posted image

Premier kuno kremas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2010 10 17, 10:59)
Pirkau sensai silk emulsion (moist),ir malonu tai,kad pridejo megineliu,kokiu tik norejosi wub.gif

Kiek mokejote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 11 08, 00:38)
Kiek mokejote?  4u.gif

Tiksliai nepamenu, taciau atrodo apie 230 lt.
Atsakyti
kainelė tai gera tos emulsijos tikrai... bet man atrodo tų 100ml turėtų ilgai užtekti?? g.gif kaip jūs naudojat savo emulsiją, vietoj kremo rytais vakarais ar tik vakarais?

Aš dabar testuoju taipogi iš Silk linijos Supermoist emulsiją, tai galiu pasakyti tikras gėris wub.gif oda kaip nauja po nakties atrodo thumbup.gif atsigavusi, sudrėkinta.
Atsakyti
Estela,

Emulsija naudojama ryte ir vakare vietoj kremo.

user posted image
Atsakyti
Jau taip noriu as tos emulsijos.. doh.gif o dar ir naturalusis kremas nuvyle, tai net nezinau, nebeturiu kuo teptis, reikia imti emulsija, bet kirs per pinigine blush2.gif rolleyes.gif O sakykit jei mano oda tik siuo metu siek tiek labiau pasausejusi, o siaip ji normali, tai kuria emulsija geriau imti ? Gal vis delto Emulsija moist. For normali to dry skin ? Ar geriau imti For dry to very dry skin ?aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 11 08, 20:54)

Moist.

Jei normali oda,tai pilnai uzteks Moist.
Atsakyti
Estela_,2010 11 08, 19:00]
kainelė tai gera tos emulsijos tikrai... bet man atrodo tų 100ml turėtų ilgai užtekti??  g.gif kaip jūs naudojat savo emulsiją, vietoj kremo rytais vakarais ar tik vakarais?

Uztenka tikrai ilgam.As dazniausiai emulsija naudoju rytais, o vakare jau naudoju krema.Siaip si emulsija verta demesio smile.gif
Atsakyti
As jau laukiu Kanebo sensai Losjono (moist) ir emulsijos (moist) cool.gif kiek zinau pirma reikia veiduka istepti losjonu , o tada emulsija, o jus tepate rankom ir ta ir ta? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija69: 09 lapkričio 2010 - 15:59