Įkraunama...
Įkraunama...

Kanebo Sensai

QUOTE(Gelaite @ 2010 07 21, 19:47)
Sveikos. Turiu kanebo fluid finish pudryte. Ji labai man tinka ir patinka. Bet kol dabar vasara, tai nelabai naudoju per karscius ir nenaudojant po kokio pusantro menesio, virsuje nusistovejo toks kaip ir aliejukas labai nedaug. Galiojimo laikas geras. Kazin ar cia taip ir turi buti ar kas netvarkoj.. blink.gif

Gal gali issifruoti ir mano pudros galiojimo termina? 92KC ir kremo: 92B3
smile.gif
Atsakyti
Man irgi baisiai aktualus Kanebo galiojimo laikas., mūsų parduotuvių konsultantės kiek klausiau niekada nežinojo .
Atsakyti

i 
Skelbimai už Skelbimų lentos ribų yra draudžiami.
Skelbimam skelbt turime Skelbimų lentą
Atsakyti

Ateinancioj savaitej skrisiu i Londona,girdejau,kad ten Kanebo pigiau,nei Lietuvoj kainuoja...net Harodse.Jei kam idomu butu,grizus galeciau papasakoti, kokios kainos buvo.
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2010 08 08, 09:55)
Ateinancioj savaitej skrisiu i Londona,girdejau,kad ten Kanebo pigiau,nei Lietuvoj kainuoja...net Harodse.Jei kam idomu butu,grizus galeciau papasakoti, kokios kainos buvo.

Ir kaip gi ten su Kanebo gathering.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 27 rugpjūčio 2010 - 22:51
QUOTE(Tuberosa @ 2010 08 27, 23:47)
Ir kaip gi ten su Kanebo gathering.gif

Jeigu taip atvirai,tai apsisuko man galvele,ten bebunant biggrin.gif ir rezultate prisipirkau visai ne to ko norejau,ir visai ne Kanebo firmos doh.gif biggrin.gif Taciau sekanti karta,tai tikrai,reikes sarasiuka pasidaryti,nes kitaip neimanoma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nordveg @ 2009 09 06, 14:04)
Uzsisakiau Kanebo Sensai Cp Throat And Bust Lifting Effect, kita savaite tureciau gauti. Ziuresiu ar pades... Gal yra  bandziusiu? Ar padejo nors kiek?

sveiki, o is kokio internetinio puslapio uzsisakineji?
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2010 02 20, 10:25)
prisidedu prie geru atsiliepimu apie Kanebo Sensai Fluid smile.gif Kol kas tai geriausia, ka atradau. Merginos, gal kuri siunciates per tarpininkes ir galite patarti, kur ieskoti Kanebo ?

Kokiai odai ji skirta ?
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 10 04, 11:32)
Kokiai odai ji skirta ?

Sausesnei arba mišriai, ji tokia drėgnoka ant veido, gana skysta ir bent jau man apskritai šita pudra irgi geriausia iš visų turėtų. Bet dabar sprendžiu su ja problemą-turėjau atrodo 204.5 nr., tai jis toks į geltonumą ir vasarai man tiko, o dabar aklai užsisakiau 204 nr., nes parduotuvėje nebuvo būtent to nr. testerio .Tai dabar laukiu ir bijau, ar bus gera spalva g.gif
Atsakyti

Pirkau sensai silk emulsion (moist),ir malonu tai,kad pridejo megineliu,kokiu tik norejosi wub.gif
Atsakyti
negaliu pamirst Kanebo kuno losjono!!! o jo kvapas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gandre @ 2010 10 20, 16:33)
negaliu pamirst Kanebo kuno losjono!!! o jo kvapas  rolleyes.gif

.. ir koks gi tai kuno losjonas..?
Atsakyti