Man irgi labai aktualu. žinau, kad lyg kanebo ir shiseido kažkaip panašiai žymi, tai vieną kartą klausiau sarmoje konsultantės, kiek galioja Shiseido skaistalai, tai ji man pirštu rodo tą nupieštą indelį ir mėnesius nuo atidarymo , atseit čia nuo atidarymo , o aš jai rodau pirštu tuos kitus skaičiukus ir sakau, aš ne to klausiu , aš klausiu, ką tie skaičiai reiškia , negali juk iki atidarymo dešimt metų stovėti ir nepasenti , tai tiesiai ir pasakė '' nežinau'' ir kažkaip greitai iš mano akiračio dingo. Apskritai mane dabar kažkaip vis sunervina tas konsultančių užbėgimas už akių su galiojimo terminu nuo atidarymo - juk ne akli, matome, bet visiems paprastai reikia pagaminimo datos , kurios jos nežino ( man šiandien kažkaip nenuotaika, tai nors čia atėjau paburbėti, nepykit
) Pvz. ant mano kanebo skaistalų parašyta 97736 , o ant pudros 96980, tai gal čia 2009 m. pagaminta, o po to gal kažkaip savaitės šifruojasi
Ant skaistalų dar yra kažkoks 23MY, vienu žodžiu su tais skaičiukais tikra bėda. Tik aš guodžiuosi tuo, kad kanebo sensai apskritai nėra sena linija, tai tos prekės bet kuriuo atveju negali būti labai senos.
Oi, pamačiau kad čia minėtas pudrytės šifras visai kitoks, tai gal čia mano koks serijos numeris, nes dėl originalumo tai esu absoliučiai tikra.