Įkraunama...
Įkraunama...

Kanebo Sensai

QUOTE(catherina @ 2010 05 04, 10:00)
gal zinot nuo kokio amziau skirta cellular performance serija?

Nuo 30 m. mazdaug..
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2010 05 04, 11:17)
Nuo 30 m. mazdaug..

aciu 4u.gif reikes pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(catherina @ 2010 05 04, 12:48)
aciu 4u.gif reikes pabandyti smile.gif

O ka noretum isbandyt?
Atsakyti
O kaip issifruoti kanebo fluid finish pudrytes galiojimo laika? Jei kodas yra 92C4, tai iki kada ji galioja?
Atsakyti

Su tais galiojimo terminais,ir man butu idomu suzinoti.Klausiau konsultantes,tai ji irgi sake,kad nezino rolleyes.gif O internete neradau info.
Atsakyti
Man irgi labai aktualu. žinau, kad lyg kanebo ir shiseido kažkaip panašiai žymi, tai vieną kartą klausiau sarmoje konsultantės, kiek galioja Shiseido skaistalai, tai ji man pirštu rodo tą nupieštą indelį ir mėnesius nuo atidarymo , atseit čia nuo atidarymo , o aš jai rodau pirštu tuos kitus skaičiukus ir sakau, aš ne to klausiu , aš klausiu, ką tie skaičiai reiškia , negali juk iki atidarymo dešimt metų stovėti ir nepasenti , tai tiesiai ir pasakė '' nežinau'' ir kažkaip greitai iš mano akiračio dingo. Apskritai mane dabar kažkaip vis sunervina tas konsultančių užbėgimas už akių su galiojimo terminu nuo atidarymo - juk ne akli, matome, bet visiems paprastai reikia pagaminimo datos , kurios jos nežino ( man šiandien kažkaip nenuotaika, tai nors čia atėjau paburbėti, nepykit hihihi.gif ) Pvz. ant mano kanebo skaistalų parašyta 97736 , o ant pudros 96980, tai gal čia 2009 m. pagaminta, o po to gal kažkaip savaitės šifruojasi g.gif Ant skaistalų dar yra kažkoks 23MY, vienu žodžiu su tais skaičiukais tikra bėda. Tik aš guodžiuosi tuo, kad kanebo sensai apskritai nėra sena linija, tai tos prekės bet kuriuo atveju negali būti labai senos.
Oi, pamačiau kad čia minėtas pudrytės šifras visai kitoks, tai gal čia mano koks serijos numeris, nes dėl originalumo tai esu absoliučiai tikra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 09 gegužės 2010 - 21:13
Na merginos 4u.gif ar dar yra naudojanciu KANEBO kosmetikos priemones?
As panaudojus beveik pora metu, nusprendziau testi paieskas tarp kitu firmu, kadangi jau nemaciau tokio poveikio, kuri maciau tik pradejus naudoti SENSAI linija. turbut oda priprato. ir ka, isbandziau keleta firmu ir vel gryzau cia 4u.gif Siandien nusipirkau su 50% nuolaida stai ka:
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
O,truputi placiau, prasom, apie tas nulaidas biggrin.gif Kokiai produkcijai nuolaidos yra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyytte @ 2010 06 18, 18:35)

A oda kokia jusu?
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2010 06 20, 16:53)
A oda kokia jusu?

Mano oda sausa, T zona kartais blizga.
Kremas kol kas labai patinka, puikiai susigeria, tik keista kad su blizguciais.
Atsakyti
QUOTE(mergyytte @ 2010 06 22, 12:33)
Mano oda sausa, T zona kartais blizga.
Kremas kol kas labai patinka, puikiai susigeria, tik keista kad su blizguciais.

Mano misri,bet sitas Brightining man per riebus,bet,manau sausai odai turetu puikiai tikt.O blizguciai labai fainai paskaistina oda. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Turiu kanebo fluid finish pudryte. Ji labai man tinka ir patinka. Bet kol dabar vasara, tai nelabai naudoju per karscius ir nenaudojant po kokio pusantro menesio, virsuje nusistovejo toks kaip ir aliejukas labai nedaug. Galiojimo laikas geras. Kazin ar cia taip ir turi buti ar kas netvarkoj.. blink.gif
Atsakyti