SVEIKI ATVYKĘ Į MŪSŲ NAUJA KANEBO SENSAI TEMA!
PIRMOJI TEMA CIA : KANEBO
OFICIALUS SENSAI SAITAS : http://www.sensai-cosmetics.com/
ATNAUJINTA SENSAI COLOURS KOLEKCIJA
NUOSTABI SPINDINTI SPALVA-SU KIEKVIENU POTEPIU
SIOS RUDENS-ZIEMOS NAUJENOS :
SENSAI CELLULAR PERFORMANCE WRINKLE REPAIR SERIES
THE LIPSTICK
DISKUTUOJAM TOLIAU!
gal kuri bandet kanors is plauku prieziurai skirtu priemoniu? labai noriu pabandyt,bet idomu kitu atsiliepimai
QUOTE(ugnet @ 2009 08 09, 20:21)
gal kuri bandet kanors is plauku prieziurai skirtu priemoniu? labai noriu pabandyt,bet idomu kitu atsiliepimai
As,naudoju Shidenkai XD, volumising shampoo.Esu patenkinta,plaukai puresni yra,ir pacio sampuno labai ilgam uztenka.Dar pastebejau,kad plauku galiukai neskilineja,
QUOTE(Tora 5 @ 2009 08 10, 14:00)
As,naudoju Shidenkai XD, volumising shampoo.Esu patenkinta,plaukai puresni yra,ir pacio sampuno labai ilgam uztenka.Dar pastebejau,kad plauku galiukai neskilineja,
as irgi turiu ir toki pat kondicionieriu . gerai atlieka savo funkcija abu
Gal kas bandete Kanebo sensai fluid finish 103 (warm beige) spalvyte, idomu kaip atrodo ant veido? Noriu pirkti internetu bet ji tokia lyg i rausvuma atrodo?
QUOTE(FoxLady @ 2009 08 22, 22:37)
Gal kas bandete Kanebo sensai fluid finish 103 (warm beige) spalvyte, idomu kaip atrodo ant veido? Noriu pirkti internetu bet ji tokia lyg i rausvuma atrodo?
As bandziau.Taip,i rausvuma.
QUOTE(Nordveg @ 2009 09 06, 13:04)
Uzsisakiau Kanebo Sensai Cp Throat And Bust Lifting Effect, kita savaite tureciau gauti. Ziuresiu ar pades... Gal yra bandziusiu? Ar padejo nors kiek?
Man regis as naudojau (tiksliai nebepamenu pavadinimo).Tad,jei tas pats, tai tikrai geras Efektas buvo po savaites.Ir ilgam uzteko.
Man tai nebuvo jokio pastebimo efekto, o ir užteko nepilnai 2 mėnesiams...
QUOTE(Zydre @ 2009 09 06, 15:28)
Man tai nebuvo jokio pastebimo efekto, o ir užteko nepilnai 2 mėnesiams...
As,tai po viena dozatoriaus paspaudima naudojau,ir pakako,kazkur 3 menesiams.O efektas,gal skirtingai pasireiskia Gal amzius taip pat itakoja.
Skaiciau praeitoje temoje,tai atsiliepimu taip pat ivairiu buvo.Nors man dar neteko Kanebo produkcija nusivilti.