As visdar ieskau paskutines minutes betkur kur silta
isvykti galiu betkada... 2 zmones ne maziau kaip 3* ir AI
QUOTE(Zylute1 @ 2010 09 23, 09:46)
nezinau is kur cia tokios kainos, bet tokiu kainu tikrai nera
Taip, ši agentūra, kaip ir www.geros-keliones.lt apgaudinėja žmones. Jų puslapyje yra paskelbta pseudo rezervacinė sistema, galite bandyti užsakinėti, tačiau pervedus avansą bus pasiūlytas kitas viėšbutis - nes a lia "šito netvirtina". Jei norite žinoti tikras kainas - žiūrėkite tik oficialiuose puslapiuose - www.novaturas.lt arba (ir) http://book.teztour....ourSearchNew-lt
Tik čia galite sužinoti realią situaciją dėl vietų lėktuve ir viešbučiuose, o ne tokiose sistemose, kur nurodžiau aukščiau.
Tik čia galite sužinoti realią situaciją dėl vietų lėktuve ir viešbučiuose, o ne tokiose sistemose, kur nurodžiau aukščiau.
Ar imanoma gaut dar bilietus nuo rugsejo 29 iki kokios spalio 3 d. , kad butu skrydis?
Skristume ir is Talino, Rygos, Lenkijos, Vokietijos... ir i bele kur , nes noras didzulis, viskas suplanuota ir tas susi... star1
aisku, uz protinga kaina norisi
Gal zinot kas kokiu internetiniu svetainiu, kur man paeskoti kelioniu, kur geru pasiulymu galetu ismesti ?
Musu kolektyvas nemazas, 6 suauge ir 3 vaikai
Skristume ir is Talino, Rygos, Lenkijos, Vokietijos... ir i bele kur , nes noras didzulis, viskas suplanuota ir tas susi... star1
Gal zinot kas kokiu internetiniu svetainiu, kur man paeskoti kelioniu, kur geru pasiulymu galetu ismesti ?
QUOTE(arbuzina @ 2010 09 24, 21:12)
Ar imanoma gaut dar bilietus nuo rugsejo 29 iki kokios spalio 3 d. , kad butu skrydis?
o i kur skrist norit??
nebėr degančių kelionių? tyluma šiame forume
QUOTE(Udrius @ 2010 09 27, 18:05)
Vasaros sezonui (Turkija, Kreta) iš Lietuvos gerų kainų jau nebus, lieka Ryga, Talinas, Varšuva...
būk draugas, pasakyk - kokiam sezonui priskiriamas spalis? Kainos, palyginus su tikros žiemos mėnesiais nenormalios.... gruodžio mėnesį pigiau skristi būtų....
QUOTE(Zylute1 @ 2010 09 27, 17:41)
būk draugas, pasakyk - kokiam sezonui priskiriamas spalis? Kainos, palyginus su tikros žiemos mėnesiais nenormalios.... gruodžio mėnesį pigiau skristi būtų....
prie vasaros.