QUOTE(murzius @ 2010 09 15, 12:20)
Perkat lektuvo bilieta ir uzsbukinat masina tenais, oro uoste. Nuskrendat, sedat ir vaziuojat kur norit. Bus daug pigiau nei su agentura. Galit ir viesbuti uzsibukint, bet nebutina, rasit bevaziuodami
Gal matei pigiu bilietu? kaip tik ieskau, bet net su ziburiu nerandu Pigiausia ka radau, tai Stambulas is rygos, bet manes ir ta piguma netenkina, nes visumoje sudejus pigumos nematau jei zinai pigiu bilietu, tai prasom pasidalinti, buciau dekinga .
QUOTE(Cobre @ 2010 09 15, 11:54)
Gal matei pigiu bilietu? kaip tik ieskau, bet net su ziburiu nerandu Pigiausia ka radau, tai Stambulas is rygos, bet manes ir ta piguma netenkina, nes visumoje sudejus pigumos nematau jei zinai pigiu bilietu, tai prasom pasidalinti, buciau dekinga .
o uz kiek tu nori su bagazu i Stambula nuskristi ? Praeita antradieni sumokejau 500 litu uz skrydi i abi puses, sia savaite reiktu zenkliai daugiau sumoketi mano datoms, o ir aplinkinems nelabai matosi pigiau.
Aisku reikejo perlipti per save tiek moketi, kai i Berlyna ir atgal skridau uz 55 litus Bet be registruoto bagazo ir atstumas mazumele ne tas
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 15, 13:10)
o uz kiek tu nori su bagazu i Stambula nuskristi ? Praeita antradieni sumokejau 500 litu uz skrydi i abi puses, sia savaite reiktu zenkliai daugiau sumoketi mano datoms, o ir aplinkinems nelabai matosi pigiau.
Aisku reikejo perlipti per save tiek moketi, kai i Berlyna ir atgal skridau uz 55 litus Bet be registruoto bagazo ir atstumas mazumele ne tas
pernai uz tiek i ankara butu buve as suprantu, kad daug kam stambulas labiau rupi, bet man stambulas yra pats tolimiausias taskas, koks tik gali buti mano marsrute. tai sudejus visas papildomas islaidas bent jau iki ankaros, tai uzbrangsta, kelione, prarandamas laikas, papildomas nuovargis tai, kad visa tai kompensuoti, as ieskau dar pigesnio varianto nei tavo, jei jau skristi i Stambula tokiu atveju man labiau apsimoka kita sezona istaikyti pati pigiausia viesbutuka i Alanija, tokiu atveju man visai susitaupytu Taip, kad Zilvinai, dziuagiuosi uz tave, bet kadangi musu tikslai visai visai nepanasus, tai ir pageidavimai bilietams kiek kitokie Siaip ta akcija maciau, viska jau senai issityrinejau, mano pageidaujamam laikui bilietai brangesni, nei taviskiai gaunasi todel lauksiu dar kokiu pasiulymu, nes jau uzsirezervavau kad gauti pasiulymus ne tik is rygos, bet ir tiktu berlynas, varsuva, kad tik viska sudejus galutine kaina butu grazi )))
O siaip cia nelabai ta tema tikuosi kiti nesupyks ant musu
Ieskau pigaus bilieto is Edinburgh i betkur Spalio 14,15,16 dienomis, jei ka uzmatysite malonu butu kad pasidalintumet
Gal kas nors ką nors "doro" užmatėte kelionei į Egiptą spalio pabaigoje
Ko tai jau visiskas ruduo ir dūšioj ir už lango.
Ko tai jau visiskas ruduo ir dūšioj ir už lango.
QUOTE(Samta0204 @ 2010 09 15, 00:46)
Istikruju kainos nerealios, per sezona tokiu kainu nebuvo jokiu geru pasiulymu, vietos lektuve mazeja ieskom spalio 8-15d, 2 seimom i Turkija 5 zv.
Kokiose saituose geriau ieskuoti ?
Kokiose saituose geriau ieskuoti ?
isnarsiau viska, lygianu ta pati viesbuti skirtingose vietose, tad pigiausias kainas man sukalkuliavo Baltic Tours agenturoje....
O siaip jei nepatingeti, man atrodo paskutiniu minuciu geresni pasiulymai buna vokieciu agenturose, kazkaip linkstu kelione pirkti ten, arba is vis per koki booking.com imti.... Asortimentas zymiai didesnis, tik va reik sugaudyti kaip nuvykti iki reikiamos vietos
Ieskau degancios keliones 2 asmenim i Turkija. Galiu isvykti bet kada ! Nemaziau 4 zvaigzduciu, AL!
Jei kas turit pasiulymu, lauksiu AZ
QUOTE(uItra @ 2010 09 15, 14:15)
O siaip jei nepatingeti, man atrodo paskutiniu minuciu geresni pasiulymai buna vokieciu agenturose, kazkaip linkstu kelione pirkti ten, arba is vis per koki booking.com imti.... Asortimentas zymiai didesnis, tik va reik sugaudyti kaip nuvykti iki reikiamos vietos
ar realiai apsimoka skrydis iki Vokietijos,laikas o jei dar su vaikais
QUOTE(Monciūta @ 2010 09 15, 16:18)
Ieskau degancios keliones 2 asmenim i Turkija. Galiu isvykti bet kada ! Nemaziau 4 zvaigzduciu, AL!
ir as ieskau.. bet sunkiai sekasi.. tik man skirtumas, kad 2 suauge, 2 vaikai (4 ir 6 metai) ir leliukas....
Ir aš ieškau jau kelias dienas paskutinės minutės į šiltus kraštus, kol kas be rezultatų. Kelionių kainos, kaip pastebėjau, nuo rugsėjo vidurio yra didelės, nuolaidos jeigu ir yra, tai tokios minimalios (faktiškai nepastebimos), poilsinės kelionės tik po 7 d., o visos 9 ar 14 d. išpirktos arba brangios. Baigiu prarasti viltį kur nors išvažiuoti...
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 09 15, 08:21)
butent vietos lektuve mazeja.
As spalio 7 dienai praeita penktadieni nusipirkau su spec pasiulymu ( Turkija 5 zv 10 naktu 2+1 4340lt).Nes kainos tai tikrai didziules ypac i 5 zv viesbucius
As spalio 7 dienai praeita penktadieni nusipirkau su spec pasiulymu ( Turkija 5 zv 10 naktu 2+1 4340lt).Nes kainos tai tikrai didziules ypac i 5 zv viesbucius
oho tikrai pigiai, kur toki radot