Įkraunama...
Įkraunama...

Degančių kelionių paieškos

Cha, o žinai kokios dabar lėktuvų bilietų kainos...
Atsakyti
QUOTE(murzius @ 2010 09 15, 12:20)
Perkat lektuvo bilieta ir uzsbukinat masina tenais, oro uoste. Nuskrendat, sedat ir vaziuojat kur norit. Bus daug pigiau nei su agentura. Galit ir viesbuti uzsibukint, bet nebutina, rasit bevaziuodami smile.gif

Gal matei pigiu bilietu? kaip tik ieskau, bet net su ziburiu nerandu schmoll.gif Pigiausia ka radau, tai Stambulas is rygos, bet manes ir ta piguma netenkina, nes visumoje sudejus pigumos nematau schmoll.gif jei zinai pigiu bilietu, tai prasom pasidalinti, buciau dekinga .
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 09 15, 11:54)
Gal matei pigiu bilietu? kaip tik ieskau, bet net su ziburiu nerandu  schmoll.gif  Pigiausia ka radau, tai Stambulas is rygos, bet manes ir ta piguma netenkina, nes visumoje sudejus pigumos nematau  schmoll.gif  jei zinai pigiu bilietu, tai prasom pasidalinti, buciau dekinga .

o uz kiek tu nori su bagazu i Stambula nuskristi ? Praeita antradieni sumokejau 500 litu uz skrydi i abi puses, sia savaite reiktu zenkliai daugiau sumoketi mano datoms, o ir aplinkinems nelabai matosi pigiau.
Aisku reikejo perlipti per save tiek moketi, kai i Berlyna ir atgal skridau uz 55 litus lotuliukas.gif Bet be registruoto bagazo ir atstumas mazumele ne tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 09 15, 13:10)
o uz kiek tu nori su bagazu i Stambula nuskristi ? Praeita antradieni sumokejau 500 litu uz skrydi i abi puses, sia savaite reiktu zenkliai daugiau sumoketi mano datoms, o ir aplinkinems nelabai matosi pigiau.
Aisku reikejo perlipti per save tiek moketi, kai i Berlyna ir atgal skridau uz 55 litus  lotuliukas.gif  Bet be registruoto bagazo ir atstumas mazumele ne tas smile.gif

pernai uz tiek i ankara butu buve mirksiukas.gif as suprantu, kad daug kam stambulas labiau rupi, bet man stambulas yra pats tolimiausias taskas, koks tik gali buti mano marsrute. tai sudejus visas papildomas islaidas bent jau iki ankaros, tai uzbrangsta, kelione, prarandamas laikas, papildomas nuovargis doh.gif tai, kad visa tai kompensuoti, as ieskau dar pigesnio varianto nei tavo, jei jau skristi i Stambula mirksiukas.gif tokiu atveju man labiau apsimoka kita sezona istaikyti pati pigiausia viesbutuka i Alanija, tokiu atveju man visai susitaupytu mirksiukas.gif Taip, kad Zilvinai, dziuagiuosi uz tave, bet kadangi musu tikslai visai visai nepanasus, tai ir pageidavimai bilietams kiek kitokie smile.gif Siaip ta akcija maciau, viska jau senai issityrinejau, mano pageidaujamam laikui bilietai brangesni, nei taviskiai gaunasi wink.gif todel lauksiu dar kokiu pasiulymu, nes jau uzsirezervavau kad gauti pasiulymus ne tik is rygos, bet ir tiktu berlynas, varsuva, kad tik viska sudejus galutine kaina butu grazi smile.gif)))
O siaip cia nelabai ta tema blush2.gif tikuosi kiti nesupyks ant musu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Ieskau pigaus bilieto is Edinburgh i betkur biggrin.gif Spalio 14,15,16 dienomis, jei ka uzmatysite malonu butu kad pasidalintumet 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors ką nors "doro" užmatėte kelionei į Egiptą spalio pabaigoje
Ko tai jau visiskas ruduo ir dūšioj ir už lango.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMELY: 15 rugsėjo 2010 - 14:44
QUOTE(Samta0204 @ 2010 09 15, 00:46)
Istikruju kainos nerealios, per sezona tokiu kainu nebuvo doh.gif jokiu geru pasiulymu, vietos lektuve mazeja doh.gif  ieskom spalio 8-15d, 2 seimom i Turkija 5 zv. doh.gif
Kokiose saituose geriau ieskuoti ? g.gif  blush2.gif

isnarsiau viska, lygianu ta pati viesbuti skirtingose vietose, tad pigiausias kainas man sukalkuliavo Baltic Tours agenturoje.... ax.gif
O siaip jei nepatingeti, man atrodo paskutiniu minuciu geresni pasiulymai buna vokieciu agenturose, kazkaip linkstu kelione pirkti ten, arba is vis per koki booking.com imti.... ax.gif Asortimentas zymiai didesnis, tik va reik sugaudyti kaip nuvykti iki reikiamos vietos biggrin.gif
Atsakyti
Ieskau degancios keliones 2 asmenim i Turkija. Galiu isvykti bet kada bigsmile.gif ! Nemaziau 4 zvaigzduciu, AL!
Jei kas turit pasiulymu, lauksiu AZ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2010 09 15, 14:15)
O siaip jei nepatingeti, man atrodo paskutiniu minuciu geresni pasiulymai buna vokieciu agenturose, kazkaip linkstu kelione pirkti ten, arba is vis per koki booking.com imti....  ax.gif  Asortimentas zymiai didesnis, tik va reik sugaudyti kaip nuvykti iki reikiamos vietos  biggrin.gif

ar realiai apsimoka skrydis iki Vokietijos,laikas o jei dar su vaikais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monciūta @ 2010 09 15, 16:18)
Ieskau degancios keliones 2 asmenim i Turkija. Galiu isvykti bet kada bigsmile.gif ! Nemaziau 4 zvaigzduciu, AL!
Jei kas turit pasiulymu, lauksiu AZ ax.gif

4u.gif ir as ieskau.. bet sunkiai sekasi.. tik man skirtumas, kad 2 suauge, 2 vaikai (4 ir 6 metai) ir leliukas....
Atsakyti
Ir aš ieškau jau kelias dienas paskutinės minutės į šiltus kraštus, kol kas be rezultatų. Kelionių kainos, kaip pastebėjau, nuo rugsėjo vidurio yra didelės, nuolaidos jeigu ir yra, tai tokios minimalios (faktiškai nepastebimos), poilsinės kelionės tik po 7 d., o visos 9 ar 14 d. išpirktos arba brangios. Baigiu prarasti viltį kur nors išvažiuoti...
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 09 15, 08:21)
drinks_cheers.gif butent vietos lektuve mazeja.
As spalio 7 dienai praeita penktadieni nusipirkau su spec pasiulymu ( Turkija 5 zv  10 naktu 2+1 4340lt).Nes kainos tai tikrai didziules ypac i 5 zv viesbucius doh.gif

oho tikrai pigiai, kur toki radot blush2.gif
Atsakyti