Įkraunama...
Įkraunama...

Degančių kelionių paieškos

QUOTE(Udrius @ 2010 08 27, 04:41)
Kreta už 555 lt jau išparduota...

O pasiūlymas buvo superinis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 08 27, 05:41)
Kreta už 555 lt jau išparduota...

Dabar Kreta siam savaitgaliui nuo 665 Lt
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 08 27, 18:42)
Dabar Kreta siam savaitgaliui nuo 665 Lt

Taip, bet tik 4 naktims....
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 08 25, 18:04)
Nesekite pasakų, jei tai būtų visas kelionės agentūros uždarbis tai nesiūlytų - ne labdara gi jos užsiiminėja.

biggrin.gif

Kelionių agentūroms komisas yra 9-11 procentų nuo poilsinės kelionės.
Atsakyti
sveiki,planuojam i Tenerife 2 suauge ir 3m.vaikas rugsejo pabaigoje,spalio pirmoje puseje.mazai pasiulymu,o gal ne ten ieskau g.gif gal kas padetu? smile.gif aciu.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 08 28, 15:56)
biggrin.gif

Kelionių agentūroms komisas yra 9-11 procentų nuo poilsinės kelionės.

O is ko tada agenturos ta 10 proc. nuleidzia? Vadinasi,yra riba arba joms organizatoriai keliones pigiau atiduoda,nei gali ipirkti pats tiesiogiai? Uztai gal ir verta kreiptis i agentura?
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2010 08 28, 20:09)
O is ko tada agenturos ta 10 proc. nuleidzia? Vadinasi,yra riba arba joms organizatoriai keliones pigiau atiduoda,nei gali ipirkti pats tiesiogiai? Uztai gal ir verta kreiptis i agentura?

O tai jums yra agentūra suteikusi 10 procentų? Aš tai kiek pati susidūriau ir kiek pažįstamų klausinėjau, tai daugiausiai yra gavę 6 procentus.
Aš linkusi tikėti Makaliaus žodžiais, kad agentūra gauna keliones 9-11 proc. pigiau. Tuomet padarius nuolaidą 6 proc. iš likusių 3-5 ir išsilaiko.
Atsakyti
Nu kazkas cia gyresi,kad nuleido 10 proc. As irgi nelabai tikiu ,kad joms lieka- 30 ar 40 proc. Bet 3 ar 4 proc, tai irgi nelabai tiketina? Agenturos irgi turi daug pridetiniu islaidu-mokesciai,nuoma,elektra,darbuotoju atlyginimai.Nu nezinau,nebent per dideli kieki keliautoju susirenka.Bet kiek jau cia toj Lietuvoj tu keliautoju,per maza salis,ne Rusija ir ne Lenkija.
Atsakyti
Daug agentūrų, ypač kurios duoda dideles nuolaidas yra ant bankroto ribos - reikia kažkaip gi išsilaikyti, bent jau duodant dideles nuolaidas...
Atsakyti
QUOTE(DEIMUTE @ 2010 08 28, 20:09)

Aš pvz gaunu 3 proc, nes mat visa kita suryja nuolaida klientui, kuris, jeigu tos nuolaidos negaus, eis ieškot kitur, kur jam ją suteiktų biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

ir aš ieškau paskutinės minutės, į Turkiją ar kitą šalį, svarbu į šiltus kraštus (išskyrus Tunisą, Kretą ir Rodo salą) kad ir šį šeštadienį smile.gif ne mažiau trijų zviazdų, su pusryčiais ir vakariene, dviems žmonėms smile.gif gal kas turi pasiūlymų? 4u.gif laukčiau į až ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piktoji Fėja: 02 rugsėjo 2010 - 19:27
Ieskau spalio men. i Turkija(5zv) ar Kanarus pasiulymus seimai. Jiegu, kas geru uzmatytu, buciau dekinga uz info blush2.gif
Atsakyti