Įkraunama...
Įkraunama...

Degančių kelionių paieškos

QUOTE(egle.jank @ 2010 08 25, 17:05)
As taip pat turiu savo agente ji zino kokiu atostogu man reikia, pataria kokias ekskursijas uzsisakyti, kur skaniau pavalgyti. Kai randa pasiulyma tik paskambina pasako ir rezervuojam viskas zymiai paprasciau nei nardant po interneta, juo labiau kad tie komisiniai kazkam vistiek atitenka tj geriau savam agentui kuris nuolaidele padaro biggrin.gif

Tai nuolaidėlę ir agentūra padaro. Aš pvz. gavau 6 proc. Agentas turbūt irgi panašią pasiūlo?
Aš tai šį kartą irgi norėjau pabandyti su Udrium padraugauti, ale vyras pasakė, kad pirktume geriau iš žinomos agentūros, nes paskui, kad nebūtų kaip su tom agentūrom kurios bankrutuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 25 rugpjūčio 2010 - 16:17
Sveiki.
Gal kas susidure su agentura fortuna travel? Siulo gera nuolaida, tai dziugina, bet kartu ir baugina, kodel tokia didele nuolaida nuo operatoriaus pasiulymu? (kiek apskaiciavau tai ~10%) ar gali taip buti? ar viskas gerai? g.gif
Atsakyti
O tai 10% čia jau labai daug? Juk beveik visi ir taip siūlo 6-7%...
Atsakyti
na ir nemazai smile.gif, juk 10 ir 6-7 skiriasi, ir kuo didesne suma tuo labiau
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 08 25, 16:27)
O tai 10% čia jau labai daug? Juk beveik visi ir taip siūlo 6-7%...

Taip - daug. Nes daugeliu atveju tai yra kone visas agentūros uždarbis
Atsakyti
QUOTE(lunar @ 2010 08 25, 17:50)
Taip - daug. Nes daugeliu atveju tai yra kone visas agentūros uždarbis

Nesekite pasakų, jei tai būtų visas kelionės agentūros uždarbis tai nesiūlytų - ne labdara gi jos užsiiminėja.
Papildyta:
Toli nesiknaisiojant, atsidariau kas pakliuvo po ranka, kodėl pvz čia siūloma 5, 10, 13, 27, 29 ir net 40%, jei sakote kad 10% vos ne visas agentūros uždarbis...
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 08 25, 18:04)
Nesekite pasakų, jei tai būtų visas kelionės agentūros uždarbis tai nesiūlytų - ne labdara gi jos užsiiminėja.
Papildyta:
Toli nesiknaisiojant, atsidariau kas pakliuvo po ranka, kodėl pvz čia siūloma 5, 10, 13, 27, 29 ir net 40%, jei sakote kad 10% vos ne visas agentūros uždarbis...

Tai čia jūs turbūt kalbate apie specialius pasiūlymus arba paskutinės minutės keliones, kur tokias nuolaidas duoda kelionių operatorius (Novaturas, Tezturas, Star1).
Kelionių agentūra arba agentas pasiūlo papildomą nuolaidą nuo operatoriaus kainų. Mano atveju tai buvo 6 proc.
Atsakyti
QUOTE(xjurga @ 2010 08 25, 18:28)
Tai čia jūs turbūt kalbate apie specialius pasiūlymus arba paskutinės minutės keliones, kur tokias nuolaidas duoda kelionių operatorius (Novaturas, Tezturas, Star1).
Kelionių agentūra arba agentas pasiūlo papildomą nuolaidą nuo operatoriaus kainų. Mano atveju tai buvo 6 proc.

Ai tada aš nieko nesuprantu irnesakyk.gif Juk jūs taip pat iš jų perkate ir perpardavinėjate ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 08 25, 18:31)
Ai tada aš nieko nesuprantu irnesakyk.gif Juk jūs taip pat iš jų perkate ir perpardavinėjate ar ne? rolleyes.gif

Tiesa pasakius nelabai supratau klausimo... Parašiau kokią nuolaidą gavau iš kelionių agentūros pirkdama kelionę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjurga: 25 rugpjūčio 2010 - 17:40
QUOTE(xjurga @ 2010 08 25, 18:37)
Tiesa pasakius nelabai supratau klausimo... Parašiau kokią nuolaidą gavau iš kelionių agentūros pirkdama kelionę.

Na tai tuomet puiku mirksiukas.gif
Atsakyti
painu su tais "degančiais pasiūlymais" - daug kur rodo, kad vietų lėktuve vos viena kita likus rugsėjį

doh.gif doh.gif doh.gif

pvz., www.geros-keliones.lt

Atsakyti
QUOTE(kulipka @ 2010 08 25, 21:23)
painu su tais "degančiais pasiūlymais" - daug kur rodo, kad vietų lėktuve vos viena kita likus rugsėjį

doh.gif  doh.gif  doh.gif

pvz., www.geros-keliones.lt

Aš pirkau kelionę likus 9 dienoms iki skrydžio ir labai save graužiau, kad gal reikėjo palaukti dar truputį ir būčiau geresnių nuolaidų sulaukus, o praėjus dviems dienoms pasižiūriu, kad jau vietų lėktuve tai dienai nėra nei Tezture, nei Novature. Tai dabar taip džiaugiuosi, kad laiku suspėjau thumbup.gif
Atsakyti