gal cia besilankantys man pades - ekskursijos is safagos organizuojamos taip pat kaip is hurgados?
QUOTE(ingina @ 2010 08 10, 17:58)
sveiki, ieskau ir as gero keliones pasiulymo - tiesa, sunkiai sekasi... norim i Egipta, rugpjucio 23 - 30 d. AI, uztektu ir 3*. (kol kas ka randu, tai Amira hotel 3*, safaga - 1423 Lt). kaip suprantu, geresniu pasiulymu nei sia savaite jau nebebus... ? uzsokom ant staro, tad tenka ieskoti is naujo
Gal geriau imti 4* viesbuti su pasiulymu BB, ar HB? Vykstant i tokiu krastus, viesbutis turi buti min. 4*, kitaip nusivilsit visa kelione.
QUOTE(radviliux @ 2010 08 12, 16:55)
Gal geriau imti 4* viesbuti su pasiulymu BB, ar HB? Vykstant i tokiu krastus, viesbutis turi buti min. 4*, kitaip nusivilsit visa kelione.
gavome geru atsiliepimi is lt keliautoju
O mes noretume surasti koki nors pigu pasiulyma poilsinei kelionei nuo rugsejo 6 d. dienos 2 suaugusiems. Labiausiai noretume Kretos, bet jei labai geras pasiulymas, tai tiks ir kitos salys.
Aciu.
Aciu.
ieskojau keliones i egipta siam rugpjuciui, tai tik pastebejimas, kiti turbut nesutiks, bet as taip atradau, kad www.kelionesinternetu.lt keliones siulo pigiau nei kiti ir nei patys organizatoriai (skiriasi nuo min. 100 lt iki 300-400 asmeniui). tai va, jeigu kas ieskos, uzeikit, gal pades
Jungiames ir mes prie ieškančių nuo rugsejo 5-6d, dviems suaugusiems (povestuvinei kelionei)
būsime dėkingi
pasiūlymai až
būsime dėkingi
pasiūlymai až
QUOTE(ingina @ 2010 08 13, 15:55)
ieskojau keliones i egipta siam rugpjuciui, tai tik pastebejimas, kiti turbut nesutiks, bet as taip atradau, kad www.kelionesinternetu.lt keliones siulo pigiau nei kiti ir nei patys organizatoriai (skiriasi nuo min. 100 lt iki 300-400 asmeniui). tai va, jeigu kas ieskos, uzeikit, gal pades
o man atrodo www.judek.lt pigiau siulo
QUOTE(LT @ 2010 08 24, 16:05)
o man atrodo www.judek.lt pigiau siulo
Yra teke lyginti kainas.. geriausi - www.judek.lt ir www.geros-keliones.lt
QUOTE(radviliux @ 2010 08 24, 18:26)
Yra teke lyginti kainas.. geriausi - www.judek.lt ir www.geros-keliones.lt
O geriausiai - kai turi savo agentą ir pasiūlo dar geresnius variantus ir dar geresnę kainą
QUOTE(Udrius @ 2010 08 24, 18:28)
O geriausiai - kai turi savo agentą ir pasiūlo dar geresnius variantus ir dar geresnę kainą
sorry už neišprusimą (čia be ironijos) bet man mistiškai skamba tas "savas agentas"
kaip šeimos gydytojas ar nuodėmklausys
gal reikėtų tokiu apsirūpint, kai neišvengiamai su šeima ir mažaisiais ruošiamės bent po sykį per metus kažkur keliauti saulutės pagaudyt?
čia - užuomina, jei ką
As taip pat turiu savo agente ji zino kokiu atostogu man reikia, pataria kokias ekskursijas uzsisakyti, kur skaniau pavalgyti. Kai randa pasiulyma tik paskambina pasako ir rezervuojam viskas zymiai paprasciau nei nardant po interneta, juo labiau kad tie komisiniai kazkam vistiek atitenka tj geriau savam agentui kuris nuolaidele padaro