Įkraunama...
Įkraunama...

Degančių kelionių paieškos

QUOTE(Alpinistė @ 2010 08 10, 15:15)
Aš tai išnagrinėjau visus organizatorių puslapius. Įlindau į geros-kelionės.lt
Atsispausdinau mane dominančius pasiūlymus. paieškoje vis pakeičiau kelionės datas ir sekiau, kaip kinta kainos. laiko dar turiu iki rudens pabaigos.
ne visi organizatoriai dar paskelbė žiemos sezono keliones, todėl dabar vyksta tik žvalgomasis darbas.
Nežinau kaip man pasiseks, bet norisi, kaip tikrai lietuvei, kuo pigiau ir kuo geresnėm sąlygom.

Tai ir man norisi,tuo labiau,kad sunu po vestuviu su marcia i povestuvine noriu isleisti. O cia blyn...kainos kyla...
Atsakyti
sveiki, ieskau ir as gero keliones pasiulymo - tiesa, sunkiai sekasi... norim i Egipta, rugpjucio 23 - 30 d. AI, uztektu ir 3*. (kol kas ka randu, tai Amira hotel 3*, safaga - 1423 Lt). kaip suprantu, geresniu pasiulymu nei sia savaite jau nebebus... ? g.gif uzsokom ant staro, tad tenka ieskoti is naujo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingina: 10 rugpjūčio 2010 - 17:03
QUOTE(Alpinistė @ 2010 08 10, 15:15)
Aš tai išnagrinėjau visus organizatorių puslapius. Įlindau į geros-kelionės.lt
Atsispausdinau mane dominančius pasiūlymus. paieškoje vis pakeičiau kelionės datas ir sekiau, kaip kinta kainos. laiko dar turiu iki rudens pabaigos.
ne visi organizatoriai dar paskelbė žiemos sezono keliones, todėl dabar vyksta tik žvalgomasis darbas.
Nežinau kaip man pasiseks, bet norisi, kaip tikrai lietuvei, kuo pigiau ir kuo geresnėm sąlygom.

na jo, siulyciau tik operatorius nagrineti, kad nesklaidintu agentura. o radus eiti i agentura kuri duoda geriausia nuolaida (tiksliau ja susirasti is anksto, kad nedingtu paskutines mun pasiulymas). as irgi geriausius pasiulymus surandu pti, neturi laiko agentas isigilint i tavo norus, o be to renkiesi is visu esamu, kas tau geriausia tinka, kainos ir kokybes atzvilgiu 4u.gif
Atsakyti
supratau.O kas pas mus operatoriai? Plyz...ba as jau panikuoju.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2010 08 10, 18:20)
supratau.O kas pas mus operatoriai? Plyz...ba as jau panikuoju.

www.teztour.lt
www.novaturas.lt
www.sofatravel.lt
www.star1holidays.lt
4u.gif
Atsakyti
Sveiki, ieskau keliones pirmenybe butu Turkijai, nors nera didelio skirtumo, ne maziau 4 zvaigzduciu, 2 suauge ir vaikas 1m.4men nuo rugsejo 16 d. gal kas turi ka pasiulyti?
Atsakyti
Na kainos šiemet tai tikrai krizinės. Pasižiūri ir praeina noras kažkur skristi.
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2010 08 10, 17:58)
sveiki, ieskau ir as gero keliones pasiulymo - tiesa, sunkiai sekasi... norim i Egipta, rugpjucio 23 - 30 d. AI, uztektu ir 3*. (kol kas ka randu, tai Amira hotel 3*, safaga - 1423 Lt). kaip suprantu, geresniu pasiulymu nei sia savaite jau nebebus... ?  g.gif uzsokom ant staro, tad tenka ieskoti is naujo  doh.gif

O nebijot, kad Egipte bus labai karsta tokiu laiku? unsure.gif Mes mastom apie rugsejo pradzia, bet baiminuosi del dideliu karsciu doh.gif
Atsakyti
g.gif Ale siemet kaineles, tai ka as zinau. Net paskutinės minutės pasiulymu gerų nėr ax.gif Dar svarstom pašauti kur nors šiltai rugpjūčio 21d., jei kas užmatysite ką gero, duokite žinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2010 08 11, 09:36)
O nebijot, kad Egipte bus labai karsta tokiu laiku? unsure.gif  Mes mastom apie rugsejo pradzia, bet baiminuosi del dideliu karsciu doh.gif

na, pagal praeitu metu oro temperatura ten buvo auksciausia temperatura - 37 celsijaus, tad panasiai kaip pas mus wink.gif (is windguru) tik ten kitoks karstis - taip nesijaucia tas karstis. lyginant rugpjucio pradzia 2009 ir 2010 m. auskciausia temperatura islieka ta pati - 37 laipsniai. panasiai buvo ir liepa, o keliaujanciu ten juk daug siuo metu smile.gif na, juk neistirpsim wink.gif smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinot,kuri kelioniu agentura Vilniuje duoda didziausias nuolaidas?
Atsakyti
Sveiki,
gal galite pasiulyti ka nors i Turkija ar kita kurorta (pvz., Graikija, Ispanija), kad butu nebrangu. Poilsis dviems asmenims savaitei. Domina laikotarpis nuo rugpjucio28 d. iki rugsejo 19 d. priklausomai nuo kainos, pasirinktumem kada vykti.
Per visu kelioniu agenturu puslapius narsau, bet nieko ikandamo nerandu. Norisi ir viesbucio bent 3*, ir maitinimo HB ar AI.
Is anksto dekoju.
Atsakyti