Įkraunama...
Įkraunama...

Degančių kelionių paieškos

QUOTE(Udrius @ 2010 08 06, 12:13)
Reikia labai sekti kaina - pirmadienį buvo labai geros kainos rugsėjo paskutinėmis dienomis, antradienį šis pasiūlymas buvo atšauktas. Dabar pasiūlymas atėjęs yra rugsėjo 1- 7 dienai. Taigi, niekada nežinai kada nusišypsos laimė... Kelionių geresnės kainos man kartais primena loteriją...

Gal galite įmesti nuorodą kur jas sekate, ar turite omenyje visas agentūras be išimčių? 4u.gif
Atsakyti
Kur kur tos kainos mes labai norim rugsejo 4 isskristi bet kur kur tik silta ax.gif
Atsakyti
Pabandykite žiūrėti čia:

http://book.teztour....ourSearchNew-lt

Bet dabar sistema šiek tiek užkrauta
Atsakyti
QUOTE(ause makaliause @ 2010 08 06, 12:58)
Kur kur tos kainos mes labai norim rugsejo 4 isskristi bet kur kur tik silta  ax.gif

Gal ka issirinkot? Mes irgi tam paciam laikui keliones ieskom, bet kazkokios anomalijos su kainom siuo metu doh.gif
Atsakyti
Gal ka issirinkot? Mes irgi tam paciam laikui keliones ieskom, bet kazkokios anomalijos su kainom siuo metu

oi zinok dar ne, kainos taip pakilo ziauriai, kad.... laukiam vis dar laukiam schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas nors pakonsultuos, kokia yra "gera" kaina i Turkija 2 suagusieji + vaikas iki 2 m? g.gif Viskas iskaiciuota ir 5*
Atsakyti
Sveiki,

Istikruju ruosiuosi keliauti pirma karta. Planuojame kur nors siltai isskristi pailseti rugsejo 7 d. Gal kas galite parti, kur ieskotis kelioniu pasiulymu, i ka svarbu atkreipti demesi? is anksto dekoju uz patarimus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2010 08 10, 11:08)
Gal kas nors pakonsultuos, kokia yra "gera" kaina i Turkija 2 suagusieji + vaikas iki 2 m?  g.gif  Viskas iskaiciuota ir 5*

Mes pvz. si sestadieni uz savaite 2 suauge ir vaikas 7 metu mokame 3885(cia suagenturos nuolaida ir kuro mokesciu ) uz UAI Crystal Admirale 4u.gif uzsakiau pries 10 dienu, manau kad pasiseke 4u.gif
Papildyta:
vaiko kaina isvis ispudinga gavosi 309 lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2010 08 10, 13:38)
Mes pvz. si sestadieni uz savaite 2 suauge ir vaikas 7 metu mokame 3885(cia suagenturos nuolaida ir kuro mokesciu ) uz UAI Crystal Admirale  4u.gif uzsakiau pries 10 dienu, manau kad pasiseke  4u.gif
Papildyta:
vaiko kaina isvis ispudinga gavosi 309 lt  thumbup.gif

per koki operatoriu jei nepaslaptis?
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2010 08 10, 12:05)
per koki operatoriu jei nepaslaptis?

Teztour, po savaitgalio paziurejau, suaugusiems pabrange buvo kokiais 600...
tiesiog reikia gaudyti 4u.gif
Atsakyti
Man toks jausmas,kad artejant norimai datai kainos ne krinta,o atvirksciai kyla...Kaip gaudyti? Kaip medzioti?
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2010 08 10, 15:59)
Man toks jausmas,kad artejant norimai datai kainos ne krinta,o atvirksciai kyla...Kaip gaudyti? Kaip medzioti?

Aš tai išnagrinėjau visus organizatorių puslapius. Įlindau į geros-kelionės.lt
Atsispausdinau mane dominančius pasiūlymus. paieškoje vis pakeičiau kelionės datas ir sekiau, kaip kinta kainos. laiko dar turiu iki rudens pabaigos.
ne visi organizatoriai dar paskelbė žiemos sezono keliones, todėl dabar vyksta tik žvalgomasis darbas.
Nežinau kaip man pasiseks, bet norisi, kaip tikrai lietuvei, kuo pigiau ir kuo geresnėm sąlygom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alpinistė: 10 rugpjūčio 2010 - 15:16